SVT > Inrikes

Thursday, 22 October, 14:05

SVT - 16 okt 20 kl. 21:15

Det här är förslaget som LO sade nej tillSvenskt Näringsliv och tjänstemannakartellen PTK sade ja till förslaget om ett nytt las-avtal, medan LO stänger dörren för en överenskommelse. Nu är risken att las-utredningen istället läggs fram för lagstiftning, under hot om en regeringkris. .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
LO, Näringsliv, PTK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det här är förslagetsom LO , sade, nejtill
Opinionen.se - 01 apr 13 kl. 01:23

Facken sade nej till slutbud

Arbetsgivarna, Teknikföretagen, sade ja till slutbudet från medlarna i industriförhandlingarna men samtliga fackförbund sade nej. Överläggningarna mellan parterna och medlarna fortsätter på måndagen. För låg nivå på löneökningarna och ingen lösning på frågan om föräldraförsäkringen var fackens skäl att säga nej till slutbudet vid midnatt natten mot måndagen.

BT - 29 sep 13 kl. 16:11

15-åriga flickan: "Jag sade nej"

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i Stockholm i mars friades i fredags helt av hovrätten. I en intervju med Aftonbladet uttrycker flickan och hennes familj sin bestörtning över domen. - Vad ger detta för signaler?

Kristianstadsbladet - 29 sep 13 kl. 16:09

15-åriga flickan: "Jag sade nej"

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i Stockholm i mars friades i fredags helt av hovrätten. I en intervju med Aftonbladet uttrycker flickan och hennes familj sin bestörtning över domen.
- Vad ger detta för signaler?

Regeringen - 15 maj 13 kl. 14:00

Sverige sade nej till fiskeöverenskommelse

Tidigt på morgonen den 15 maj nådde EU:s fiskeministrar en överenskommelse om EU:s fiskereform inför slutförhandlingarna med Europaparlamentet. Sverige som enda land sade nej till uppgörelsen med anledning av att det så kallade utkastförbudet inte var tillräckligt långtgående. Artikel: Sverige sade nej till fiskeöverenskommelse EU-representationen i Bryssel, 15 maj 2013.

YLE - 03 mar 16 kl. 12:52

Karalahti: "Min kära fostrarförening HIFK sade nej för nästa säsong"

I sin blogg yppar sig Jere Karalahti förutom om det kommande SHL-slutspelet med sin klubb HV71, också om kommande säsong. Han säger sig ha fått nej av HIFK men att en comeback till Ligan likaledes är möjlig. – Det är mycket möjligt att jag kommer tillbaka till Finland nästa säsong.

YLE - 03 mar 16 kl. 12:52

Karalahti: "Min kära fostrarförening HIFK sade nej till nästa säsong"

I sin blogg yppar sig Jere Karalahti förutom om det kommande SHL-slutspelet med sin klubb HV71, också om kommande säsong. Han säger sig ha fått nej av HIFK men att en comeback till Ligan likaledes är möjlig. – Det är mycket möjligt att jag kommer tillbaka till Finland nästa säsong.

SN - 28 nov 12 kl. 18:20

Metallarna sade nej till ledningens avtalsförslag

Metalls medlemmar på SSAB i Oxelösund sade nej till företagsledningens avtalsförslag..

UNT - 25 maj 16 kl. 14:08

Sade nej till Lars Vilks

Norrlands nation fest & konferens i Uppsala sade nej till att stå som värd för konferensen Ohlindagarna..

YA - 20 dec 17 kl. 00:01

Nämnden sade nej till nya villatomter

En oenig samhällsbyggnadsnämnd sade nej till fyra nya villatomter i Gröstorp..

YLE - 24 nov 19 kl. 12:50

Pau sade nej till riksförlikningsmannens lösningsförslag i postkonflikten

Pau sade nej till riksförlikningsmannens lösningsförslag i postkonflikten.

Nerikes Allehanda - 15 jun 15 kl. 21:13

Lidingö sade nej till att namnge torg efter Dawit Isaak

Det blev inget frihetstorg för Dawit Isaak på Lidingö. Men det är ändå bra att frågan har väckts. Eritreas ambassad har fått ytterligare en signal att kravet på Dawit Isaaks frigivning kommer att förfölja landets företrädare vart de än rör sig i Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.