Expressen > Nyheter

Thursday, 29 October, 15:14

Expressen - 16 okt 20 kl. 21:04

Elina, 21, våldtogs – fick driva fallet själv2018 våldtogs Elina, då 18, väg hem från en fest.Mannen friades i tingsrätten, men efter att Elina på egen hand drivit fallet vidare till hovrätten dömdes han.Nu har Högsta domstolen fastställt domen.– Det känns ganska overkligt, säger hon..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Elina, Högsta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elina21 , våldtogsfick , driva, falletsjälv
Expressen - 06 feb 20 kl. 11:22

Man våldtog 20-åriga Elina – på vägen hem

Elina Bäckström, 20, hade varit på en mindre fest och skulle sent på natten ta bussen hem.Då våldtogs hon av en 22-årig man.Han friades först i tingsrätten, men på onsdagen fick hon upprättelse när hovrättens dom föll.

Aftonbladet - 07 feb 20 kl. 13:15

Våldtäktsman friades då offret Elina bedömdes vara för berusad – döms nu av hovrätten

▸ Elina, 20, skulle ta bussen hem från en fest när hon överfölls och våldtogs av en okänd man..

YLE - 23 feb 17 kl. 13:00

ONM friar: Yle behövde inte höra statsministern i fallet Terrafame

Opinionsnämnden för massmedier (ONM) friar Yle - det var inte fel att publicera en artikel om statsministerns kopplingar till gruvbolaget Terrafame. ONM har tagit ställning till de två första artiklarna i härvan kring gruvbolaget, Yle och Sipilä. Ställningstagandena gäller om personer som utsätts för negativ kritik får tillräckliga möjligheter att ge sin syn.

YLE - 07 jul 15 kl. 13:22

Propaganda emot samkönade äktenskap sprids i lekparker

Föreningen Aito avioliitto (ung. äkta äktenskap) som startat ett medborgarinitiativ emot samkönade äktenskap sprider nu pamfletter med sitt budskap på olika håll i Esbo.
Jag har sett ett amerikanskt videoklipp där ett barn som vuxit upp i en regnbågsfamilj frågar varför det inte finns någon pappa i familjen.

YLE - 07 jul 15 kl. 13:22

Pamfletter emot samkönade äktenskap sprids i lekparker

Föreningen Aito avioliitto (ung. äkta äktenskap) som startat ett medborgarinitiativ emot samkönade äktenskap sprider nu pamfletter med sitt budskap på olika håll i Esbo. Jag har sett ett amerikanskt videoklipp där ett barn som vuxit upp i en regnbågsfamilj frågar varför det inte finns någon pappa i familjen.

YLE - 10 jun 16 kl. 14:33

Spänd väntan då Saml väljer ordförande

Samlingspartiet är samlat för partikongress i Imatra över veckoslutet för att välja ordförande för partiet. Det rådde spänd väntan då folk började anlända till mötesplatsen i en badinrättning en bit utanför stan på fredag eftemiddag. Alexander Stubb utmanas i valet av inrikesminister Petteri Orpo och riksdagsledamot Elina Lepomäki.

HBL - 22 aug 13 kl. 15:15

Polisen bedömer studieframgången

En student från ett icke EU-land vid Åbo Akademi har studerat för lite och ska utvisas ? anser polisen. Mäkta orättvist säger professor Elina Pirjatanniemi som tycker att man kräver snabbare studietakt av utländska studenter än de finländska.

YLE - 18 maj 16 kl. 12:48

Analys: Samlingspartiets ordförandeval fullt av frågor

Det mesta är ännu öppet i Samlingspartiets ordförandeval, skriver Yle Nyheters politiska reporter AG Karlsson. Elina Lepomäki utmanar klart, medan Petteri Orpo och Alexander Stubb tar en försiktigare väg. Alexander Stubb och Petteri Orpo anses av många vara huvudkandidaterna i valet av Samlingspartiets partiordförande.

YLE - 29 apr 13 kl. 07:41

"Skådespelaravtal har tillämpats fel under Kristina från Duvemåla"

Sex dagars veckor och övertid utan kompensation. Uteblivna årssemestrar och semesterersättningar. Lägre lön än skäligt.

YLE - 17 maj 16 kl. 20:41

Små skillnader mellan Stubb och Orpo i första ordförandedebatt

Elina Lepomäki tog genast från början sin roll som den marknadsliberala utmanaren i kampen om Samlingspartiets partiordförandepost på allvar. I partiets första gemensamma kampanjdebatt i Seinäjoki på tisdagen var hennes spelöppningar fräna och många. Lepomäki sade sig kunna tänka sig att skära i de välbärgades barnbidrag.

SmålandsPosten - 04 mar 14 kl. 06:24

Växjöstudent vald till ny ordförande

Växjöstudenten Elina Halvarsson är vald till
ny ordförande för Lärarnas Riksförbunds Studerandeförening.
Lärarnas introduktionsår och kopplingen mellan utbildning och yrke är två viktiga frågor som hon kommer att driva. Elina Halvarsson flyttade från Kungsbacka till Växjö 2009 för att studera till lärare.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.