Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 22 October, 10:49

Aftonbladet - 16 okt 20 kl. 16:32

Efter nej från LO: Vänsterpartiet hotar fälla regeringen – igen▸ Krisen för regeringen har blossat upp på nytt. Efter de strandade las-förhandlingarna hotar Jonas Sjöstedt återigen att. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
LO, Jonas Sjöstedt

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter nejfrån LO , Vänsterpartiet, hotar, fälla, regeringen, igen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Partierna överens: "Nej till cannabis!"Frågan:

Under en tid har frågan om att legalisera cannabis diskuterats flitigt runt om i världen. I USA har drogen legaliserats i flera delstater, Barack Obama har tidigare sagt att drogen inte är farligare än alkohol och tidningsjätten New York Times gick häromveckan ut och tog ställning för en legalisering. I ett antal europeiska stater är drogen laglig.

Skånskan - 15 dec 19 kl. 04:30

Nej till bidragsjagande ekonom – för dyrt

höör Vänsterpartiet vill anställa en extra ekonom som enbart ska söka statliga bidrag för att på så vis få upp kommunens intäkter. Men motionen fick inget stöd i fullmäktige.Det är vänsterpartisterna Christel Lindqvist, Olle Krabbe och Maria Oscarsson som lämnat in en motion där man föreslår att en ekonom projektanställs under ett års tid för att öka kommunens intäkter.

Cornucopia - 13 jan 19 kl. 17:52

Söndagsenkät: Kommer V rösta nej till Stefan Löfven som statsminister på onsdag

Dags för en kort snabbenkät.  Kommer Vänsterpartiet rösta nej till Stefan Löfven (S) som statsminister på onsdag?Avgörandet ligger nu hos Vänsterpartiet.

Barometern - 10 jan 14 kl. 08:05

Samling kring ett nej

Ensidigt nejsägande och otydligt behov i kombination med blockpolitik och mediernas storstadsfixering – det var enligt en ledande vänsterpartist vad som låg bakom partiets svaga resultat i riksdagsvalet 2010.
När partiet nu väljer väg inför årets riksdagsval, vid kongressen som börjar i dag, är det dock enligt snarlika linjer. Och den vänsterpartist som gjorde analysen 2010 är i dag partiledare.

Barometern - 10 jan 14 kl. 08:05

Samling kring ett nej

Ensidigt nejsägande och otydligt behov i kombination med blockpolitik och mediernas storstadsfixering – det var enligt en ledande vänsterpartist vad som låg bakom partiets svaga resultat i riksdagsvalet 2010.
När partiet nu väljer väg inför årets riksdagsval, vid kongressen som börjar i dag, är det dock enligt snarlika linjer. Och den vänsterpartist som gjorde analysen 2010 är i dag partiledare.

Kristianstadsbladet - 27 jan 14 kl. 21:48

I maj ska det röstas ja eller nej till hallen

Folkomröstningen om arrangemangshallen sker i samband med valet till Europaparlamentet i maj. Det beslutade kommunfullmäktige efter votering.Samtidigt deklarerades att ett nytt parti ser dagens ljus.

Dagens PS - 14 jan 19 kl. 07:55

Sjöstedts parti kan fälla Löfven

Enligt uppgifter till TT kan vänsterpartiet komma att rösta nej till Löfven som statsminister. Om partiet, som uppges ha fattat ett beslut, gör det så förutsätter det att också M, KD och SD röstar nej till Löfven i statsministeromröstningen. Då ryker Stefan Löfvens chanser att bli statsminister igen.

Kristianstadsbladet - 27 nov 13 kl. 19:15

Förslag: Nej till folkomröstning

Nej till folkomröstning om arrangemangshallen. Det är förslaget som kommunstyrelsen skickar vidare till kommunfullmäktige. Tre partier röstade dock för en omröstning och ett valde att inte rösta alls.

Skånskan - 31 jan 17 kl. 15:24

Nej till gratis buss för 75-åringar

ESLÖV Det blev ett nej till gratis kollektivtrafik inom Eslöv för kommuninvånare som fyllt 75 när kommunfullmäktige sammanträdde på måndagskvällen. ERWP.fif(1)Det var Nya Kommunpartiet Eslövs Bertil Jönsson och Göran Windén som lämnat in en motion om att alla över 75 skulle få åka gratis mellan kl 9 och 15 om de ansökte om saken.

Kristianstadsbladet - 20 feb 13 kl. 09:30

M överklagar nej till lagen om valfrihet

Kommunstyrelsen beslutade vid senaste sammanträdet att inte införa valfrihetssystem i Bromölla enligt lagen om valfrihet, LOV. Samtidigt valde de att inte ändra konkurrensprogrammet för att förhindra att vård, skola och omsorg konkurrensutsätts. Nu överklagar Moderaterna besluten till förvaltningsrätten.

BT - 17 aug 14 kl. 14:04

Åkesson hotar stoppa vallöften

SD-ledaren Jimmie Åkessons viktigaste mål i valet är att stärka partiets vågmästarroll. Det kan ge honom makt att stoppa flera vallöften som en ny regering vill genomföra. Jimmie Åkesson har inlett en maratonturné och ska besöka nära hundra orter före valdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.