GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 28 October, 12:34

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 12:13

Hemliga tvångsmedel ska få användas oftareRegeringen vill göra det lättare för polisen att använda hemlig avlyssning och övervakning..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemliga, tvångsmedelska , , användas, oftare
Skånskan - 21 sep 19 kl. 17:13

Här är listans 34 punkter

Inrikes Regeringen presenterade 34 åtgärder i arbetet mot gängkriminaliteten.
Ta del av varje punkt på listan.Verktyg i brottsbekämpningen 1.

Kristianstadsbladet - 10 apr 14 kl. 22:09

Lag om buggning förslås vara kvar


Regeringen vill att flera tidsbegränsade lagar om hemliga tvångsmedel ska vara kvar, bland annat gäller det buggning.Även lagen som ger rätt att använda tvångsmedel för att förhindra vissa särskilt allvarliga brott, som spioneri och terroristbrott, ska bli permanent, skriver justitieminister Beatrice Ask i en debattartikel i Svenska Dagbladet.En del förändringar föreslås också i lagrådsremissen som lämnas in på fredagen, till exempel att reglerna om så kallad överskottsinformation ska ändras så att information från avlyssning får användas om det gäller brott som kan ge minst tre års fängelse.

Kristianstadsbladet - 10 apr 14 kl. 22:12

Lag om buggning föreslås vara kvar


Regeringen vill att flera tidsbegränsade lagar om hemliga tvångsmedel ska vara kvar, bland annat gäller det buggning.Även lagen som ger rätt att använda tvångsmedel för att förhindra vissa särskilt allvarliga brott, som spioneri och terroristbrott, ska bli permanent, skriver justitieminister Beatrice Ask (M) i en debattartikel i Svenska Dagbladet.En del förändringar föreslås också i lagrådsremissen som lämnas in på fredagen, till exempel att reglerna om så kallad överskottsinformation ska ändras så att information från avlyssning får användas om det gäller brott som kan ge minst tre års fängelse.

BT - 10 apr 14 kl. 22:12

Lag om buggning föreslås vara kvar

Regeringen vill att flera tidsbegränsade lagar om hemliga tvångsmedel ska vara kvar, bland annat gäller det buggning. Även lagen som ger rätt att använda tvångsmedel för att förhindra vissa särskilt allvarliga brott, som spioneri och terroristbrott, ska bli permanent, skriver justitieminister Beatrice Ask (M) i en debattartikel i Svenska Dagbladet.En del förändringar föreslås också i lagrådsremissen som lämnas in på fredagen, till exempel att reglerna om så kallad överskottsinformation ska ändras så att information från avlyssning får användas om det gäller brott som kan ge minst tre års fängelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.