SR > Nyheter

Tuesday, 27 October, 02:27

SR - 16 okt 20 kl. 20:05

Knivdåd i Parisförort utreds som terrorbrottEn lärare knivmördades sent i eftermiddags i en förort till Paris. Händelsen utreds av franska åklagare som ett terrorbrott..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Parisförort, Paris

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knivdådi , Parisförortutreds som , terrorbrott

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Barrett klar som ny domare i Högsta domstolen

Natten mot tisdagen röstade den amerikanska senaten in juristen Amy Coney Barrett som ny domare i Högsta domstolen i USA. Därmed tar president Trump hem en politisk vinst en vecka före presidentvalet..

SR - 3 timmar sedan

”Muslimer är inte förföljda i Frankrike”

Muslimer är inte förföljda i Frankrike. Det sa en av Frankrikes tyngre muslimska representanter idag, som svar på president Erdoğans angrepp på president Macron, och uppmaning till bojkott av franska varor..

SR - 3 timmar sedan

”Kvinnors rättigheter är mänskliga rättigheter”

För femte dagen i rad hålls det demonstrationer runtom i Polen mot författningsdomstolens beslut att göra det svårare för kvinnor att göra abort. Och tusentals polacker har tagit sig ut på gatorna för att visa sitt missnöje..

SR - 4 timmar sedan

Dyrt för Sverige att stänga ute Huawei

Huawei Norden har nu tagit fram en studie som visar vad det skulle kosta Sverige att stänga ute operatören från att bygga ut det centrala 5G-nätet i landet. Detta efter beslut från Post- och telestyrelsen om att porta Huawei från att delta i utbyggnaden i Sverige..

SR - 4 timmar sedan

Ansökan skickades en dag sent – missar 7 miljoner

Synskadades riksförbund, SRF, skickade in sin statsbidragsansökan om 7 miljoner kronor en dag försent och går nu miste om pengarna nästa år..

SR - 6 timmar sedan

Kritiken mot Europa: Läget kommer bara bli värre

Världshälsoorganisationen, WHO, kritiserar Europas länder för bristande smittspårning, och säger att om inte spårningen ökar i takt med antalet nya fall så kommer coronaläget bara bli värre..

SR - 7 timmar sedan

Nytt storfängelse planeras i Kalmar

Ett nytt storfängelse med minst 300 platser samt ett häkte planeras byggas i Kalmar kommun..

SR - 8 timmar sedan

Regeringen tvingas lämna plats för oppositionen

I Litauen väntas ett regeringsskifte efter gårdagens parlamentsval. Den nuvarande mittengröna regeringen ser inte ut att ha tillräckligt med stöd för att fortsätta leda landet, och i stället kommer en högermittenallians att få bilda regering..

SR - 8 timmar sedan

”En uppgörelse är smakligare för flera partier”

Just nu sitter LO:s styrelse i möte för att besluta om hur remissvaret på den omtalade las-utredningen ska se ut. Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach reder ut om regeringen och samarbetspartierna kan bygga vidare på överenskommelsen och vilken roll remissvaren spelar för regeringen..

SR - 8 timmar sedan

Fotbollsstjärnan kampanjar för gratis mat till barn

Fria skolmåltider för barn även under skolloven så länge coronapandemin pågår har blivit en stor politisk fråga i Storbritannien. Fotbollsstjärnan Marcus Rashford leder en omfattande kampanj för skolmåltiderna och har fått den brittiska oppositionen med sig i frågan. Även inom det regerande Tory-partiet växer kritiken mot premiärminister Boris Johnson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.