DN > Nyheter

Thursday, 22 October, 22:51

DN - 16 okt 20 kl. 19:55

22-årige Sam har bott trångt i hela sitt livFamiljen på 12 personer bor i en fyra • ”Man vill inte erkänna, det låter fattigt.”.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Sam

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 22-årige, Samhar , bott, trångti hela , sitt, liv
Uppsalanyheter.se - 05 jul 17 kl. 02:49

Recension: South California Country med Sam Outlaw på Katalin

Recension: Den hyllade artisten Sam Outlaw uppbackad av ett fem man starkt band bjöd en nöjd Katalin-publik på dryga 70 minuter av vad Sam Outlaw själv kallar South California Country. Den hyllade artisten Sam Outlaw uppbackad av ett fem man starkt band bjöd en nöjd Katalin-publik på dryga 70 minuter av vad Sam Outlaw själv kallar South California Country. Tänk er en ganska mjuk country med lite inslag av pop.

Skånskan - 08 jun 19 kl. 15:30

Kan­ske är en­sam­het en po­li­tisk fråga

Allt fler unga känner sig en­samma och so­ci­alt iso­le­rade, en­ligt en stu­die som BBC gjort i sam­ar­be­te med brit­tis­ka uni­ver­si­tet. Vi ser ex­em­pel på sam­ma sak här hem­ma: per­soner mel­lan 16 och 24 år känner sig till och med en­sammare än äld­re. Det handlar om ofri­vil­lig en­sam­het: sådant som tär på psy­ke och väl­be­fin­nan­de.

Skånskan - 29 mar 17 kl. 01:00

Stärk det prak­tiska nor­diska sam­ar­be­tet

ERWP.fif(0)För 65 år se­dan – den 23 mars 1952 – un­der­teck­nades det så kallade Hel­sing­fors­av­ta­let. I det för­band sig Sve­ri­ge, Dan­mark, Norge, Fin­land och Is­land att se på var­and­ras med­bor­ga­re som sina egna när nya lagar togs fram.

Skånskan - 28 apr 18 kl. 10:00

Lösningen på vårdkrisen är långt borta

Skåne Alla par­tier är rörande över­ens om att nå­got nu måste göras åt vård­krisen.
Skånes uni­ver­si­tets­sjuk­hus an­mälde i vec­kan sig själv då tio tarm­can­cer­pa­ti­enter fått vänta för länge på operation. I fyra av fallen kan för­dröj­ningen ha lett till att tu­mören spridit sig.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stjärnan till attack mot Michael Sam: "Det är inte för att han är gay"Inte bara negativa reaktioner

Michael Sam blev vald av St. Louis Rams i NFL:s draft och är därmed den första öppet homosexuella spelaren i NFL. Den historiska milstolpen har varit väntad i några månader, ända sedan han kom ut som homosexuell i vintras.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 05:30

Sam­ar­be­te är inget nytt för C

Ja­nu­a­ri­av­talet mel­lan S, C, L och MP har av na­tur­liga skäl varit om­dis­ku­te­rat. Många har hän­visat till lik­heter med 1930-talets ko­han­del mel­lan Socialdemokraterna och Bon­de­för­bun­det.
Ock­så då var det svårt att hitta ma­jo­ri­tets­re­ger­ingar.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 09:10

Be­rit älskar sam­spelet mel­lan ryt­ta­re och häst

Som li­ten tjatade hon sig till en pon­ny men när hon blev po­lis skulle hon inte sköta jobbet från häst­ryggen. Så blev det ändå och i dag är det den so­ci­ala biten med yr­ket som po­lis­ryt­ta­ren Be­rit Andersson upp­skattar all­ra mest.Namn: Be­rit Andersson
Ål­der: 55
Bor: Ske­grie, utan­för Trel­le­borg.

Posh24 - 01 aug 17 kl. 09:23

Skådisen Sam Shepard har gått bort i nervsjukdomen ALS

Hollywoodstjärnan Sam Shepard har gått bort i nervsjukdomen ALS rapporterar Expressen.

Han blev 73 år gammal och dog i sitt hem omgiven av sin familj den 27 juli i Kentucky.
Skådisen led av nervsjukdomen ALS och efter komplikationer med sjukdomen gick han bort.

Skånskan - 11 dec 18 kl. 15:59

Sam­för­stånds­an­da i regionbudgetdebatten

Skill­naderna mel­lan Al­li­ansens och So­ci­al­de­mo­kraternas bud­get­för­slag för nästa års verk­sam­het i Re­gi­on Skåne är inte stora. Det gjorde att det hårda ton­lä­get ute­blev i re­gi­on­full­mäk­tiges bud­get­de­batt, vilket var po­si­tivt. Mer av sam­för­stånds­an­da kan bara gagna sjuk­vården i Skåne.

Skånskan - 27 sep 15 kl. 01:00

Sam­ar­be­ta över sun­det på jäm­li­ka vill­kor

Opinion För­sö­ken att sam­ar­be­ta på ett nytt sätt över Öre­sund har fått en ny chans. För­hand­ling­ar­na mel­lan Re­gi­on Skåne, Re­gi­on Hovedstaden och KKR Hovedstaden fort­sät­ter nå­gon vec­ka till. Den 5 ok­to­ber ska det för­hopp­nings­vis kun­nat gå att nå enig­het om hur mak­ten över den nya Greater Copenhagen-or­ga­ni­sa­tio­nen ska för­de­las.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 04:00

Det har gått för långt

ERWP.fif(0)Hamnarbetareförbundet för en lång­va­rig och seg kamp för att få sluta egna kol­lek­tiv­av­tal för sam­ma av­tals­om­rå­de som Transport. De för kampen ge­nom strejker och kon­flikter främst i Gö­te­borgs hamn.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Systemet bakom: Så blev Ica en miljonärfabrik

De som välkomnas i klubben kan göra stora pengar • Rikaste handlarna värda miljarder..

DN - 4 timmar sedan

Hanna, 27, blev färdig Ica-handlare – på två år

Har gjort raketkarriär i butiken • ”Det är kanske inte den vanligaste vägen.”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.