ÖstersundsPosten > Nyheter

Monday, 19 October, 22:51

ÖstersundsPosten - 16 okt 20 kl. 19:45

Här är mannen som ska ersätta Wassdahl: ”Jätteroligt att han har fått suget tillbaka”Robert Wassdahls ersättare är redan klar. Markus Englund kliver in som huvudtränare för Ope dam....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Wassdahl, Wassdahls, Englund, Ope

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är mannensom ska , ersätta, Wassdahl, Jätteroligtatt , han har fått suget tillbaka
Skånskan - 30 nov 16 kl. 21:45

Folkesson ska ersätta Björk Gunnarsdottir

MALMÖ FC Rosengård värvar tungt inför nästa damallsvenska säsong.
Landslagsmeriterade Hanna Folkesson, från Umeå IK, är namnet som ska fylla luckan efter flyktande mittfältsmotorn Sara Björk Gunnardottir. ERWP.

Kristianstadsbladet - 13 dec 18 kl. 06:00

Alfred kör gärna e(hn) säsong till i IFK: ”Jätteroligt här”

Alfred Ehn värvades till IFK Kristianstad för att först och främst ersätta Viktor Hallén under hans rehabtid. Kontraktet skrevs på 1+1 år och nu vill båda parterna utnyttja optionsåret. – Jag vill gärna stanna, det är ju jätteroligt här, säger Alfred Ehn med entusiastisk stämma..

BT - 11 dec 14 kl. 18:20

Legnemark blir politiker på heltid: "Jätteroligt och oroligt"

Hon förlorade striden om kommunalrådsposten, men nu blir Ida Legnemark (V) ändå heltidspolitiker. – Det känns jätteroligt samtidigt som det är lite oroligt med tanke på det osäkra politiska läget, säger hon. Vänsterpartiet drog det kortaste strået i fajten med Miljöpartiet om den tredje rödgröna kommunalrådsposten.

Skånskan - 07 jan 19 kl. 19:00

Filmstudions grundare lämnar för nytt projekt

Sjöbo Alice Bindby och Anna Gunnert grundade Flora filmstudio för fem år sedan. Nu lämnar de sina uppdrag i föreningen för att ta sig an ett nytt projekt.Flora filmstudio, som fick kommunens kulturpris 2017, grundades på initiativ av vännerna Anna Gunnert (journalist och författare) och Alice Bindby (ursprungligen fotograf men numera lärarassistent) 2014.

Magazin24 - 16 dec 12 kl. 09:15

Angela tillverkar egna tvålar

Angela ägnade mycket tid åt att läsa på om hur dagens hudkräms- och tvåtillverkning ser ut. Ju mer hon läste desto mer beslutsam blev hon. Angela bestämde sig för att slå ett slag för naturliga ingredienser och började göra egna kroppsvårdsprodukter som hon säljer i den egna butiken Back 2 Be.

YLE - 16 mar 17 kl. 14:45

Ett liv utan plast - är det möjligt?

Julia Degerth försöker leva ett liv utan plast. Ibland är det svårt men hon hittar oftast plastfria alternativ. Hur är det med dig - har du reflekterat över din plastanvändning?

Skånskan - 19 mar 16 kl. 10:00

De erbjuder mark till nytt badhus i Lödde

löddeköpinge Ägarna till Lödde Handelshus, där den på torsdagskvällen invigda idrottshallen inryms, skulle mer än gärna upplåta mark till ett nytt badhus på parkeringen utanför.
Det säger Sten Persson, en av ägarna.– Det viktiga är att det hamnar i Löddeköpinge, men det hade varit jätteroligt om det hamnar här.

SmålandsPosten - 11 feb 14 kl. 21:15

Östers klubbchef slutar

Nu är det officiellt att Peo Jönsson slutar som klubbchef i Östers IF.
– Det är ett eget beslut som jag tog i början av december, avslöjar Peo som nu är inne i slutspurten på den tre månader långa uppsägningstiden. Vad som ligger bakom beslutet att lämna klubbchefsjobbet i Öster behåller Peo för sig själv.

Barometern - 11 jun 14 kl. 23:54

Oväntad glänta blev vinnande förslag

Arkitekttävlingen om hur det nya Naturum Trollskogen ska se ut är avgjord. Det blir en byggnad i kalksten och glas som ska stå på plats våren 2016. – Det är verkligen ett jättespännande projekt med helt unika kvalitéer.

Barometern - 22 jul 14 kl. 11:37

Sjukhuset är inget lämpligt lärosäte

I Barometern den 30 juni, kunde vi läsa en positiv nyhet. Vi ska få en läkarutbildning i Kalmar. I Barometern den 30 juni, kunde vi läsa en positiv nyhet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter 7-årigs flickas uppmaning – nu samlar hon in bilder på kvinnliga professorerMer om tävlingen

STOCKHOLM. Joanna Rubin Dranger, professor i illustration på Konstfack, utlyste igår en bildtävling där vem som helst kan skicka in sina bidrag på kvinnliga tecknade figurer.Gör man en snabb bildgoogling på ordet "professor" så får man nämligen upp – nästan uteslutande – bilder på gråhåriga män iklädda vita rockar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.