Expressen > Sport

Sunday, 25 October, 21:14

Expressen - 16 okt 20 kl. 19:20

Hårda kravet: Stoppa alla landskamper nuChris Wilder vill stoppa landskamper.Det säger Sheffield Uniteds tränare efter att hans lag drabbats av ett misstänkt covid-19-fall i truppen efter det senaste uppehållet.– Jag är säker på att den internationella fotbollen och fotbollsförbunden kommer överleva ekonomiskt, säger Wilder till Sky Sports. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wilder, Sheffield Uniteds, Sky Sports

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hårda, kravet, Stoppaalla , landskampernu
News55 - 29 nov 19 kl. 14:40

Här är hårda kravet på Zlatan-statyn

Många har varit så missnöjda med att Zlatan Ibrahimovic blivit delägare i Hammarby att det tagits flera initiativ för att få bort statyn, rapporterar flera medier. I ett av fallen handlar det om ett medborgarförslag av en missnöjd Malmöbo till Malmö stad med krav på att statyn flyttas från kommunen, enligt Expressen. “Det är en stor sorg och ett svek att Zlatan helt vänt staden ryggen för lite pengar på söder i Stockholm istället”, skriver förslagsställaren enligt sajten till Aftonbladet.

SvD - 22 okt 16 kl. 17:56

Kravet: Stoppa utvisningarna av ensamkommande

Krav på att stoppa utvisningarna till Afghanistan och att slopa kravet på att asylsökande barn ska bevisa sin ålder. Det var några av frågorna som lyftes när demonstrationer hölls i hela landet under lördagen. I Stockholm samlades flera tusen på Sergels torg, varav många själva är asylsökande..

Resume - 26 maj 14 kl. 16:52

Kravet: Stoppa alkoholreklamen


IOGT-NTO lanserar en kampanj med tre krav till riksdagspolitikerna för att stoppa den kraftiga ökningen av alkoholreklam i Sverige..

Expressen - 28 nov 18 kl. 11:05

Kravet: Stoppa ålfisket helt – ”läget är kritiskt för arten”

Flera miljöorganisationer försöker nu gemensamt stoppa ålfisket. Världsnaturfonden WWF, Naturskyddsföreningen och Coalition Clean Baltic har gemensamt skrivit ett öppet brev till regeringen där de kräver att Sverige driver på för ett heltäckande ålfiskestopp i EU.”Ålens situation är fortfarande kritisk för artens överlevnad”, säger WWF:s generalsekreterare Håkan Wirtén i ett pressmeddelande..

Vestmanlands Läns Tidning - 14 jan 20 kl. 17:42

KRAVET: Stoppa omedelbart samarbetet mellan Västerås och staden Jinan i Kina – ”Vi har fått nog”

Stoppa Västerås samarbete med den kinesiska staden Jinan direkt. Det kräver Jesper Brandberg (L)....

Vestmanlands Läns Tidning - 14 jan 20 kl. 17:42

KRAVET: Stoppa omedelbart samarbetet mellan Västerås och staden Jinan i Kina

Stoppa Västerås samarbete med den kinesiska staden Jinan direkt. Det kräver Jesper Brandberg (L)....

Nyteknik - 13 mar 13 kl. 07:50

Kravet: Stoppa lampslarvet

I april går tidsfristen ut. Om inte problemen med felsorterade kvicksilverlampor har lösts så kan det bli aktuellt med hårdare regler för tillverkarna och avfallsbranschen, säger miljöminister Lena Ek..

Computer Sweden - 23 jan 14 kl. 15:05

Kravet: Stoppa Pust


Samtliga huvudskyddsombud hos Polismyndigheten i Skåne kräver att nu att det kritiserade rapporteringssystemet Pust stoppas.

.

Expressen - 08 okt 14 kl. 12:49

Kravet: Stoppa Hope Solo från landslaget

Nu kräver före detta landslagsmålvakten Jillian Loyden att Hope Solo inte ska få spela under tiden som misstankarna gällande misshandel utreds. I ett debattinlägg menar hon att det amerikanska fotbollsförbundet måste ta ställning emot våld. "Amerikansk fotboll måste sända rätt budskap.

Aftonbladet - 17 okt 14 kl. 05:43

Kravet: stoppa flygtrafiken

Obama pressas till handling.

Expressen - 13 dec 14 kl. 08:42

HBK-kravet: Stoppa Bosman-blödningen

HALMSTAD. Bosmandomen har slagit hårt mot Halmstad i höst. Nu vill HBK:s nye tränare Jan Jönsson förändra hur klubben arbetar med kontraktsförlängningar till kommande år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.