GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 24 October, 17:14

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 11:25

Mördade sambo med brödkniv – dom fastställsDen 23-åriga kvinnan dömdes i tingsrätten till 16 års fängelse för att ha mördat sin sambo med en brödkniv i parets lägenhet i Landskrona. Nu fastställer hovrätten över Skåne och Blekinge domen i sin helhet..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Landskrona, Skåne, Blekinge

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mördade, sambomed , brödkniv, dom, fastställs
Expressen - 11 sep 20 kl. 19:32

Man mördade sambons älskare hemma i soffan

Mannen hade handlat på Systembolaget och var på väg hem.Hemma i lägenheten fann han sin sambo i sällskap med en annan man.Då gick han till attack mot mannen i soffan och mördade honom med en brödkniv.

NSD - 10 maj 13 kl. 16:49

Knivhögg sambo - åtta års fängelse

Paret hade festat tillsammans under dagen då mannen plötsligt brusade upp och attackerade sin sambo med en brödkniv. Han högg henne flera gånger i ansiktet och överkroppen..

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 13 kl. 16:52

Knivhögg sambo ? åtta års fängelse

Paret hade festat tillsammans under dagen då mannen plötsligt brusade upp och attackerade sin sambo med en brödkniv. Han högg henne flera gånger i ansiktet och överkroppen. Den 55-årige mannen döms till åtta års fängelse för mordförsök.

Uppsalanyheter.se - 08 jul 14 kl. 02:37

Vanvårdade hundar inlåsta i baklucka

De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits.De vanvårdade hundar som omhändertogs för en vecka sedan efter ett intensivt och ihärdigt arbete av ett antal ungdomar har återigen omhändertagits. Denna gång larmades polisen sedan dom blivit inlåsta i en baklucka på en personbil.

Expressen - 10 aug 20 kl. 11:03

Victoria Prescott Hou högg ihjäl sin sambo

Med en rosa brödkniv utdelade Victoria Prescott Hou två hugg varav ett träffade hennes sambos hjärta.När räddningspersonal kom till platsen var mannen död.Nu döms 23-åriga kvinnan i Landskrona till 16 års fängelse för mord..

Aftonbladet - 10 aug 20 kl. 11:09

Sambon dödades med brödkniv – 16 års fängelse

▸ En 23-årig kvinna i Landskrona döms till 16 års fängelse för att ha mördat sin sambo..

Expressen - 02 jul 12 kl. 09:48

Mördade exet framför barnen - dom i dag

MALMÖ. I dag faller domen mot den 46-årige man som stått inför rätta vid Malmö tingsrätt misstänkt för att ha knivhuggit sin före detta sambo till döds - framför deras barn..

Aftonbladet - 26 jul 20 kl. 14:11

Mördade pojkvännen med rosa kniv – skrev kärleksbrev från häktet

▸ Den 22-åriga kvinnan tros ha mördat sin pojkvän med en rosa brödkniv. I häktet skrev hon sedan ett kärleksbrev och bad….

Expressen - 15 sep 20 kl. 19:16

Hon mördade sin pojkvän med kniv: ”Inte medvetet”

Victoria Prescott Hou högg ihjäl sin dåvarande pojkvän med en brödkniv.Tingsrätten dömde henne till 16 års fängelse – men nu vill hon frikännas för mordet. ”Victoria Prescott Hou har inte medvetet stuckit kniven i NN” skriver försvarsadvokaten till hovrätten.

Kristianstadsbladet - 30 okt 13 kl. 11:37

Dom för knivmord på sambo står fast


Hovrätten ändrar inte domen mot en 62-årig man från Bjärred, som dömts till 18 års fängelse för knivmord på sin sambo. Rätten utesluter att gärningen kan ha begåtts av någon annan än den 62-årige mannen.Hovrätten anser att mannen agerat målinriktat och att det var hans direkta avsikt att döda sin sambo.

BT - 30 okt 13 kl. 11:39

Dom för knivmord på sambo står fast

Hovrätten ändrar inte domen mot en 62-årig man från Bjärred, som dömts till 18 års fängelse för knivmord på sin sambo. Rätten utesluter att gärningen kan ha begåtts av någon annan än den 62-årige mannen. Hovrätten anser att mannen agerat målinriktat och att det var hans direkta avsikt att döda sin sambo.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.