Jönköpingsnytt > Nyheter

Saturday, 24 October, 11:20

Jönköpingsnytt - 16 okt 20 kl. 19:12

Så går de vidare med skolchefen Hamid Zafar – Mullsjö nedringa av åsikter: ”Han ska inte särbehandlas”Mullsjö kommuns beslut om att stänga av barn- och utbildningschefen Hamid Zafars från hans tjänst....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Hamid Zafar, Hamid Zafars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , gårde , vidaremed , skolchefen, Hamid, Zafar, Mullsjö, nedringa av åsikter Han ska inte särbehandlas
Nyheter 24 - 14 jun 11 kl. 16:07

Skolchefen mutade elev - gick bakom ryggen på skolnämnden


En elev på Ekebyskolan fick pengar från skolchefen om hon höjde betyget från IG till G. SALA. En av eleverna på Ekebyskolan hade svårt att motivera sig i skolan.

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 11 kl. 19:45

Skolchefen omplaceras

Perstorps skolor får en ny skolchef den 1 december. Samtidigt avvecklas barn- och utbildningsförvaltningen.Lennart Persson, rektor på Centralskolan, tar tills vidare över rollen som skolchef efter Göran Olsson.

ÖstersundsPosten - 29 jan 16 kl. 11:14

Skolchefen i Strömsund slutar – Nils Broman avsäger sig uppdraget

Skolchefen Nils Broman informerade under fredagen sin personal om att han från och med 15 februari i stället tillträder som ny skolchef och rektor i Dorotea kommun. Strömsunds kommun har nu påbörjat rekryteringen av en ny chef för barn- och utbildningsförvaltningen, och tills vidare blir Karin Holmquist tillförordnad chef..

NSD - 05 jun 19 kl. 19:00

Klart besked från skolchefen: "Vi går vidare"

Kommunen går nu vidare med att stänga skolorna i Vitå och i kyrkbyn till hösten, liksom förskolorna i Jämtön, Ängesbyn och Karlsvik..

BT - 06 feb 13 kl. 18:06

"Skolchefen bör avskedas"

Den skolchef som stängts av bör avskedas, anses i den rapport som nu är klar. Utredarna sätter även frågetecken kring framtiden för en underlydande chef, som skolchefen uppges ha haft ett förhållande med. - Är man ledande tjänsteman då förutsätts det att man kan skilja på rätt och fel, säger kommunchefen Haleh Lindqvist till BT.

BT - 06 feb 13 kl. 18:06

Skolchefen riskerar att sparkas

Den skolchef som stängts av bör avskedas, anses i den rapport som nu är klar. Utredarna sätter även frågetecken kring framtiden för en underlydande chef, som skolchefen uppges ha haft ett förhållande med. - Är man ledande tjänsteman då förutsätts det att man kan skilja på rätt och fel, säger kommunchefen Haleh Lindqvist till BT.

Skånskan - 26 sep 15 kl. 12:44

Skolchefen Mats Bååth checkar ut från arbetslivet

Skurup Den blivande pensionären Mats Bååth avtackades av politiker, kommunala tjänstemän, vänner och före detta kolleger på kommunhuset i går.Det blev många kramar och vackra personliga tal till Mats Bååths ära. Det märktes att han har varit en mycket omtyckt chef för skol- och utbildningsförvaltningen sedan 2011.

Magazin24 - 06 feb 19 kl. 07:44

Skolchefen i Surahammars kommun slutar – efter mindre än ett år

Började sin tjänst den 30 augusti, men går nu vidare till en tjänst på Skolverket..

Blekinge Läns tidning - 04 dec 19 kl. 14:58

Skolchefen om kadetterna: ”De har brustit i sitt omdöme”

Chefen för sjöstridsskolan menar att kadetterna som utretts i samband med lägenhetsbranden förra året har agerat vårdslöst. Nu är det upp till chefen för amfibieregementet att ta vidare ärendet. – I slutändan är det här individer som ska stå för en säker verksamhet på regementet, säger Jonas Källestedt, chef på Sjöstridsskolan.

BT - 06 apr 11 kl. 07:45

Skolchefen: "Besviken över brister i likabehandling"

Skolinspektionens tillsyn av kommunens skolor visar på flera brister. 16 av 19 skolor får bakläxa för likabehandlingsplaner. ?

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Skolchefen lämnar sitt uppdrag

Skolchefen i Orsa, Kent Henriksen har idag valt att lämna sitt uppdrag och går över till andra verksamheter i kommunen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.