UNT > Nyheter

Tuesday, 27 October, 18:56

UNT - 16 okt 20 kl. 19:04

Så tycker eleverna om undervisning på plats: "Märkligt"Många elever på Fyrisskolan är glada över att få ha alla sina lektioner i klassrum resten av höstterminen. Men det finns de som ifrågasätter att skolan behandlas annorlunda än andra..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Fyrisskolan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: tycker , elevernaom , undervisningpå plats , Märkligt
Expressen - 23 nov 13 kl. 07:38

Skola varnar för man som uppträtt märkligt

MALMÖ. Djupadalsskolan i Malmö varnar för en man som uppträtt märkligt och oroat eleverna. Alla föräldrar uppmanas att följa sina barn till och från skolan.

Skånskan - 14 apr 18 kl. 11:00

”Känns lugnare på ett märkligt sätt”

Reportage - Härifrån och framåt Den kalla och eländiga våren har bjudit familjen Jeppsson på lite av varje.
Det har varit vanlig vardag men på ett annorlunda sätt. När det handlar om sjukdomen så innebär var tredje månad, som vanligt, röntgen i Hässleholm och bara ett par veckor därefter så bär det iväg för besked på Onkologiska avdelningen i Kristianstad.

GT - 03 jul 14 kl. 12:01

Hulthéns attack mot Reinfeldt: "Märkligt"

Statsminister Fredrik Reinfeldt blandar sig nu in i kommunvalet i Göteborg. På torsdagen går han till hårt angrepp mot det rödgröna kommunstyret i Göteborg i en debattartikel i Göteborgs-Posten. Han anklagar Göteborgspolitikerna för att eleverna i Göteborg har halkat efter under många år av rödgrönt styre.

Ekonomistas - 01 mar 16 kl. 08:53

Den okontrollerade skolvalsdebatten

I helgen publicerade SvD:s ledarsida en artikel om skolval skriven av Nima Sanandaji. Texten redogör för forskning av Victor Lavy, välkänd utbildningsekonom vid Warwick. Då jag just satt och förberedde undervisning baserad på Lavys studie ”Effects of free choice among public schools” (gratisversion) blev jag en aning förvånad av hur resultaten presenterades.

Nyheter 24 - 17 mar 14 kl. 13:54

Skola stoppar SDU:are från lärarjobb – efter elevprotestOm skolan

STOCKHOLM. Efter elevernas protester har nu Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm i Stockholm beslutat att inte fortsätta samarbetet med Anton Stigermark, 23, kulturpolitisk utskottsledare för Sverigedemokratisk Ungdom (SDU).Stigermark kom till gymnasieskolan via ett företag för lärarvikarier och hann hålla i en föreläsning i samhällskunskap innan eleverna reagerade över hans politiska åsikter.

BT - 13 sep 12 kl. 08:27

Politiker stoppar spetsutbildning

Engelbrektskolan har gjort en ansökan om att få införa spetsutbildning på högstadiet.
Ansökan har skickats in men nu stoppar de rödgröna politikerna den.
?

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:05

Ett lyft för SFI

I går presenterades SFI-utredningen av regeringens utredare Christer ­Hallerby. Den har varit efterlängtad. Att utbildningen i svenska för invandrare fungerat dåligt har varit känt sedan länge.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:05

Ett lyft för SFI

I går presenterades SFI-utredningen av regeringens utredare Christer ­Hallerby. Den har varit efterlängtad. Att utbildningen i svenska för invandrare fungerat dåligt har varit känt sedan länge.

Kristianstadsbladet - 23 dec 13 kl. 16:29

Skola bestals på 46 datorer


Två hela klassuppsättningar, totalt 46 bärbara datorer, till ett sammanlagt värde om cirka 270 000 kronor stals vid ett inbrott i Villanskolan i Ängelholm under helgen. - Det är oklart hur förövarna kommit in. Hela skolan är larmad, men inget larm har blivit utlöst.

BT - 23 dec 13 kl. 16:31

Skola bestals på 46 datorer

Två hela klassuppsättningar, totalt 46 bärbara datorer, till ett sammanlagt värde om cirka 270 000 kronor stals vid ett inbrott i Villanskolan i Ängelholm under helgen. - Det är oklart hur förövarna kommit in. Hela skolan är larmad, men inget larm har blivit utlöst.

YA - 31 mar 14 kl. 03:55

Betyg är onödigt

Svensk skola är sämre än skolan i många andra jämförbara länder.
Ett hårt slag för den svenska självgodheten, och under valåret lär det läggas fram många förslag om hur man från politiskt håll skall komma till rätta med problemen. Senaste Pisa-jämförelsen gav ett lågt betyg till Sverige, något som är särskilt anmärkningsvärt, inte minst eftersom att de länder som lyckats med sitt skolsystem lade mindre pengar på varje elev, men också för att den visade att lärartäthet inte var det viktigaste för att bilda eleverna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.