UNT > Nyheter

Saturday, 24 October, 16:11

UNT - 16 okt 20 kl. 19:02

Larmet: Hinner inte med att analysera coronatesternaDet är kris på Akademiska laboratoriet för covid-19 prover. Personalen har jobbat för högtryck i sju månader och klarar inte tempot länge till. Ändå ökar kraven på fler analyser..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Akademiska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmet, Hinnerinte med att , analysera, coronatesterna
DN - 26 feb 19 kl. 11:29

Larmet: Hinner snart inte med obduktionerna

Rättsläkarna får snart svårt att hinna med obduktioner och de rättspsykiatriska undersökningarna av misstänkta brottslingar. Antalet fall har ökat kraftigt det senaste året, och nu varnar Rättsmedicinalverkets generaldirektör Lars Werkström för att det kan bli stopp i polisutredningarna framöver..

SVT - 19 apr 20 kl. 17:05

Så fungerar de olika coronatesterna

Gentest, test av antikroppar och snabbtest. Hur fungerar coronatesterna? Och hur träffsäkra är de?

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 15:03

Larmet: Inte ens hälften hinner med sitt jobb

Knappt hälften av de privata tjänstemännen i Västra Götaland hinner med sitt jobb under arbetstid, det visar en ny undersökning från Unionen.
– Vi har väldigt mycket medlemmar som är otroligt stressade, säger Tina Gustavsson, Unionen Göteborg..

HBL - 24 dec 14 kl. 10:24

Brandmännen äter julmiddag om de hinner

Julafton är en vanlig arbetsdag bland andra på Helsingfors centralräddningsstation i Berghäll.Solens strålar kan knappt skönjas över horisonten när brandmännen samlas i aulan vid niotiden på morgonen för att få dagens uppgifter. Men på julaftonen får brandstationerna ändå fint besök.

YLE - 18 nov 14 kl. 18:00

"Berusade kör i fred - polisen hinner inte sköta sitt jobb"

- Situationen är ofta sådan att polisen inte hinner till brottsplatsen, inte ens när det sker större brott. Människorna får klara sig själva, berättar äldre konstapel Janne Niiniharju vid polisen i Raseborg. Han är den som tog initiativ för trygghetsmarschen på onsdag i Helsingfors.

Expressen - 27 apr 16 kl. 16:00

Larmet: Snuset kan ta slut till midsommar

Snuset kan ta slut till midsommar! Nya, plötsliga regler för etiketter på snusdosan gör att produktionen kan tvingas upphöra 20 maj. – Det finns ingen chans att vi hinner ställa om produktionen.

Expressen - 18 aug 17 kl. 17:05

Larmet: "Patienter ligger i sin avföring"

Sjuksköterskorna på Ystads lasarett har fått nog av den höga arbetsbelastningen.Nu menar de att patientsäkerheten äventyras – och kräver en förändring.– Vi hinner inte med att byta blöjor och patienter ligger i sin avföring, säger undersköterskan Felicia Fischlein till SVT Skåne..

DN - 02 dec 17 kl. 14:41

Larmet: Många tips om matfusk utreds inte

Mängder av tips om matfusk blir aldrig granskade trots att fusket omsätter miljardbelopp och bestämmande har sagt att brottet ska prioriteras. Livsmedelsverket hinner inte med och vill ha mer resurser samt att en specialgrupp inrättas. .

Expressen - 30 maj 18 kl. 11:31

VM-larmet: Salah kan missa hela gruppspelet

Den egyptiske stjärnan Mohamed Salah råkade ut för en axelskada i Champions League-finalen mot Real Madrid.Frågan är fortfarande om Liverpoolskyttekungen hinner tillbaka till VM-spel för sitt Egypten..

Expressen - 13 aug 19 kl. 07:01

Larmet: Värsta sommaren någonsin i svensk akutvård

Sjuksköterskor som inte hinner äta och jobbar 80 timmar på en vecka. Patienter som får vänta i ett dygn på akuten. Läkare som tvingas chansa när de skriver ut patienter.

Regeringen - 24 okt 16 kl. 13:57

Uppdrag till Ekonomistyrningsverket att analysera Sametinget

Regeringen uppdrar åt Ekonomistyrningsverket (ESV) att analysera Sametingets arbete med intern styrning och kontroll samt användningen av statliga medel. Vidare ska ESV analysera förutsättningarna för Sametinget att säkerställa att verksamheten bedrivs effektivt utifrån gällande reglering samt hur verksamheten kan effektiviseras..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.