Dalarnas tidningar > Nyheter

Monday, 19 October, 18:07

Dalarnas tidningar - I förrgår: 18:43

Pitcher's nya ägare om maten, ölen – och öppningen: "Avestabor älskar tydligen whiskey"Hon är surölsfantast, han går mer åt IPA-hållet. De nya Pitcher's-ägarna Rebecka Åström och....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
IPA, Pitcher, Rebecka Åström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pitcher'snya , ägareom , maten, ölenoch , öppningen, Avestabor, älskar tydligen whiskey
SmålandsPosten - 07 apr 14 kl. 06:27

Laga maten från grunden nära dem som ska äta den

?Vi har läst kostut­redningsförslaget och bestämt oss för en riktning: Att laga maten från grunden i så hög utsträckning som möjligt. Det betyder ekologiskt, närodlat och utan rader av e-nummer.

Sydsvenskan - 10 maj 13 kl. 10:30

Manfreds månar om maten

Bara genom att promenera längs med Jægersborggade, förbi de fönster i gatuhöjd som tillhör restaurang Manfreds, förstår man att där inne serveras det god mat. Det syns på vinerna. De står uppställda i fönstret längst till vänster och har på sig den där sortens vackra, finurligt illustrerade etiketter som är så typiska för naturviner.

DalaDemokraten - 22 feb 17 kl. 17:00

Krogjuryn: Pitchers i Falun - Ett okej ställe för den som vill ha stora portioner

Krogjuryn testar och bedömer restaurangerna i Dalarna. Den här gången är det sportbaren Pitchers i Falun som betygsätts.
Det är en klassisk sportbar där tv-sändningarna ständigt pågår.

Jmini.se - 03 mar 17 kl. 16:56

Lane och Rockgarden gästar Pitchers

På lördag 4 mars kommer det lokala livebandet Lane till Pitchers. Där kommer de att starta kvällen med covers från 60-tal fram till idag och därefter bjuds det på en tribute till Eurythmics. Kvällen på Pitchers sker tillsammans med Lucas Söderbe.....

Jmini.se - 05 mar 17 kl. 07:55

Se bilder när Lane spelade på Pitchers

Kvällen på Pitchers arrangerades tillsammans med Lucas Söderberg och Rockgarden. Se bilder från kvällen. LÄS MER: Lane och Rockgarden gästar Pitchers LÄS MER: Rockgarden i urstark säsongsstart  .

Supermiljöbloggen - 22 feb 16 kl. 08:31

Forskare: ”Vi kan äta mycket kött och ändå nå klimatmålen”

Vi behöver äta mindre nötkött, ost och mjölkprodukter samt förbättra jordbrukstekniken för att nå klimatmålen. Generellt minskad köttkonsumtion och närproducerad mat är dock ingen nödvändighet. Det skriver forskarna David Bryngelsson och Stefan Wirsenius från Chalmers.

SmålandsPosten - 23 aug 14 kl. 10:40

Måltidsupplevelsen ? mer än bara maten

Jag håller med Catharina Winberg i hennes utmärkta debattartikel i Smålandsposten den 16 augusti att maten ska vara en upplevelse, näringsrik och professionellt tillagad, men vill göra ett viktigt tillägg. För att måltiden ska vara en positiv upplevelse räcker det inte med välutbildade kockar och bra råvaror. Upplevelsen bestäms till mycket stor del vid serveringen och naturligtvis av att den som äter har möjlighet att välja vad han eller hon vill äta.

UT - 09 sep 14 kl. 06:44

Målen för framtidens äldreomsorg klara

I juni förra året fick Beredningen för välfärd uppdraget av fullmäktige att ta fram övergripande mål för den framtida äldreomsorgen i kommunen. Nu är vision- och måldokumentet klart. – Nu är det överlämnat till kommunstyrelsen för yttrande.

YLE - 08 sep 17 kl. 05:01

Nu lagar Arkea maten i Pargas – staden ska följa upp kvaliteten

Från och med den 1.9 har det varit bolaget Arkea som lagar maten som serveras i exempelvis Pargas skolor, daghem, äldreboenden och på bäddavdelningen. Nu ska staden följa upp hur det hela kommer i gång, och hålla koll på att maten håller måttet.

Supermiljöbloggen - 02 apr 14 kl. 10:00

Magnus Nilsson: Miljömålen kräver ny syn på markägande

Lär dig detta först: Det finns inga miljöregler för skogsbruket. Att ingen har blivit fälld för skogsvårdslagens naturvårdsregler sedan de infördes för 34 år sedan förklaras därför vare sig av att svenska skogsägare är särdeles omsorgsfulla om skogens naturvärden eller att ansvariga myndigheter, polis och domstolar är särdeles slappa. Det är helt enkelt näst in till omöjligt att bedriva skogsbruk på ett sätt som är straffbart.

YLE - 08 feb 15 kl. 16:22

Tjälen - gratis arbetskraft

Det är med avund i blicken jag tittar på engelska trädgårdsprogram eller läser om prunkande trädgårdar i södra Sverige. Är det galenskap att försöka odla någonting på nordligare breddgrader? Är det som att slåss mot väderkvarnar?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.