UNT > Nyheter

Sunday, 25 October, 23:49

UNT - 16 okt 20 kl. 18:29

Älgar på vägen på E4Älgar har kommit upp på vägen och påverkar trafiken på E4 mellan trafikplatserna Nybygget och Benstocken i båda riktningarna uppger Trafikverket..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
E4, Nybygget, Benstocken, Trafikverket

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Älgar, vägenpå E4
Länstidningen i Jämtland - 13 maj 20 kl. 05:30

De har tröttnat på den dåliga vägen mellan Lit och Åskorset: ”Den är en trafikfara”

Osäkra möten och sönderslagna fälgar. Vägen mellan Åskorset och Lit har varit i dåligt skick i....

YLE - 25 apr 16 kl. 08:18

Spruckna vindrutor och buckliga fälgar vardag för den som kör på landsbygden

Södra Vallgrundvägen har inte grundförbättrats sedan början av 2000-talet. Med åren har körbanan blivit som ett enda lapptäcke där mitt- och sidostreck saknas helt. Maria Kronqvist-Berg kör dagligen mellan hemmet på Vallgrund och jobbet i Malax på en delvis livsfarlig väg.

YLE - 11 mar 16 kl. 15:46

Däcken ryker på Vallgrundvägen

På Replot har vägsträckan mellan Södra Vallgrund och Replot fått ytterligare en grop i beläggningen. Gropen är stor som ett bildäck och många bilister har kört sönder sina fälgar och däck. Vallgrundvägen är problematisk sedan tidigare och varningsskyltar finns placerade för att varna för beläggningsskador.

YLE - 11 mar 16 kl. 15:46

Däcken tar stryk på Vallgrundvägen

På Replot har vägsträckan mellan Södra Vallgrund och Replot i Korsholm fått ytterligare en grop i beläggningen. Gropen är stor som ett bildäck och många bilister har kört sönder sina fälgar och däck. Vallgrundvägen är problematisk sedan tidigare och varningsskyltar finns placerade för att varna för beläggningsskador.

Magazin24 - 18 okt 12 kl. 13:33

Älgar på Kolsvavägen

Älgar har upptäckts vid väg 250, vid Åsby Energiskog. På väg 250, Kolsva till Kolsva C, har älgar synts till vid vägen. Älgarna ska vara i området vid Åsby Energiskog..

Västerbottens Folkblad - 15 jul 14 kl. 12:50

Älgar i centrala Umeå

Vid lunchtid har två älgar irrat runt inne i centrala Umeå. Har du bilder på älgarna? Klockan 12.

Västerbottens Folkblad - 25 aug 14 kl. 21:54

Bil kolliderade med två älgar

En personbil kolliderade med två älgar på E12 vid Tallbackens camping vid 21.30-tiden på måndagskvällen. Totalt var det tre älgar på vägen när kollisionen inträffade nordväst om Umeå, och bilen träffade två av djuren.

YLE - 29 jul 15 kl. 08:46

Däck och fälgar stals när bilen var i stadens förvaring

Johnny Aspelins bil flyttades till Vanda stads förvaring efter att han råkat låta den stå parkerad över giltig tid. När han skulle hämta den var däck och fälgar stulna. Det var när studeranden Johhny Aspelin åkte på praktik till Ekenäs som han lämnade bilen på en parkering i Vanda i tron att långtidsparkering var tillåten på parkeringsplatsen.

Västerbottens Folkblad - 04 jan 13 kl. 13:35

Varnar för 40 älgar på vägen

Polisen varnar för att en stor mängd älgar befinner sig på vägen väster om Sorsele mot Flakaträsk och Slussfors. Det är mellan skogskyrkogården i Sorsele [...].

BT - 03 okt 13 kl. 17:33

Brunstiga älgar - då ökar olyckorna

Höst och brunstiga älgar, då ökar risken för olyckor markant. I dag inträffade två älgolyckor på riksväg 40 mellan Borås och Göteborg. ?

BT - 13 okt 14 kl. 17:15

Hopp och väntan - men inga älgar

Timme efter timme i tornet. Men inte en älg i sikte. Ändå ler Ulla Ternander stort.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.