UNT > Nyheter

Thursday, 22 October, 02:36

UNT - 16 okt 20 kl. 18:07

Fritidshus i brand – "Helt övertänt"Ett fritidshus i Tärnsjö började brinna under fredags eftermiddagen. Enligt räddningstjänsten går huset inte att rädda..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tärnsjö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fritidshusi , brand, Helt, övertänt
Expressen - 07 nov 17 kl. 10:00

Villa i Karlstad står i brand – helt övertänd

En villa står i brand i Karlstad kommun. Räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen, enligt SOS Alarm. – Byggnaden är helt övertänd och kommer nog brinna ner, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap vid Räddningstjänsten Karlstadsregionen..

Expressen - 05 jun 17 kl. 11:25

Villa står i brand – helt övertänd

En villa i Torsby kommun började under måndagsförmiddagen att brinna. Inga personskador ska ha rapporterats in initialt. – Sos meddelar att det är helt övertänt, säger Kenneth Johansson, vakthavande befäl på polisen.

GT - 03 aug 17 kl. 23:09

JUST NU: Villa står i brand – helt övertänd

En villa började sent på torsdagskvällen att brinna i Skara kommun.Räddningstjänsten har skickat tre enheter för att försöka få kontroll på elden.– Det är en helt övertänd villa.

Nerikes Allehanda - 15 mar 17 kl. 14:58

Sommarstuga totalförstördes i brand: "Helt övertänd när vi kom"

(Uppdaterad 15.41) En sommarstuga på cirka 60 kvadratmeter vid sjön Möckeln i Karlskoga totalförstördes i en brand under onsdagen..

Expressen - 31 jan 19 kl. 19:01

Brand i fritidshus: ”Helt övertänt”

En brand har brutit ut i ett fritidshus i Färgelanda.– Byggnaden är helt övertänd. Vi inriktar oss på att se till att branden inte sprider sig, säger Jonas Gustafsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 18 jul 19 kl. 23:24

Fritidshus i lågor – helt övertänt

Ett fritidshus har börjat brinna i Torslanda utanför Göteborg.Räddningstjänsten har larmat sex enheter till platsen.– Det är helt övertänt, säger Kalle Kivistö vid räddningstjänsten..

Expressen - 09 okt 17 kl. 09:44

Brand i sophus: "Helt övertänt"

Räddningstjänsten larmades på måndagen om en brand i ett sophus. Sophuset var övertänt och räddningstjänsten har flyttat på bilar eftersom det fanns spridningsrisk.– Det är helt övertänt, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral..

GöteborgsPosten - 26 nov 17 kl. 14:33

Torp står i lågor: "Helt övertänt"

På söndagseftermiddagen startade en bra i ett fritidshus norr om Skövde. Det finns även gasolflaskor i anslutning till huset. – Vi släcker på håll, men det är helt övertänt, säger Håkan Karlsson, vid räddningstjänsten..

Västerbottens Folkblad - 03 mar 18 kl. 22:08

Stuga är helt övertänd

Strax efter klockan 21 på lördagskvällen larmades räddningstjänsten ut till ett fritidshus i Lövlund i Skellefteå som stod i lågor. Redan när de kom till platsen var stugan helt övertänd. – Vi började med att göra ett släckningsförsök, men kunde snabbt konstatera att fritidshuset inte skulle gå att rädda, så prio ett nu är att förhindra […].

GT - 11 mar 16 kl. 18:35

Ladugård i brand: "Är helt övertänd"

En fullt utvecklad brand rasar i en ladugård i värmländska Butorp. – Vi kom precis till platsen och det handlar om en fullt utvecklad brand. Ladugården är helt övertänd, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap.

Expressen - 15 apr 19 kl. 15:58

Brand i industri: ”Helt övertänt”

En lagerbyggnad är helt övertänd i Uddevalla industriområde.Enligt vittnen från platsen syns en svart rökpelare stiga från byggnaden.– Den är helt övertänd och vi kommer låta den brinna ner till marken, säger Magnus Lagrell, styrkeledare vid räddningstjänsten i Uddevalla..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.