UNT > Nyheter

Tuesday, 20 October, 10:41

UNT - 16 okt 20 kl. 18:09

Uppsaladuon blev Årets unga företagare i SverigeUppsaladuon Linus Werner och Hugo Larsson, grundare av solcellsföretaget Save by Solar, har utsetts till Årets Unga Företagare i Sverige..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Årets, Sverige, Linus Werner, Hugo Larsson, Save, Solar, Årets Unga Företagare

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppsaladuonblev Årets , unga, företagarei , Sverige
Västerbottens Folkblad - 15 okt 16 kl. 10:58

Länsbo är årets unga företagare

Christoffer Öberg, VD för Nyåkers pepparkakor, är årets unga företagare i Sverige. På fredagen tog han emot priset i Stockholms stadshus. På fredagen korades årets företagare och årets unga företagare vid en galakväll i Stockholms stadshus.

Skånskan - 23 aug 18 kl. 14:00

Unga företagare uttagna till SM

STAFFANSTORP
För första gången är deltagare från Staffantorp med i SM i entreprenörskap för unga sommarföretagare. SM avgörs kommande helg i Gnosjö och från Staffanstorp deltar då Joel Toryd, Linnea Åkesson och Elin Söderberg.
– Årets ungdomar i Sommarlovsentreprenörerna har varit fantastiskt duktiga och tre av dem har blivit uttagna att delta i helgens SM i Gnosjö, säger Monica Smidelik.

YLE - 08 okt 14 kl. 17:40

Unga företagare är mest stressade

Var fjärde företagare i Finland under 36 år upplever att de har svårt att balansera jobb och fritid och löper risk för utbrändhet, visar en undersökning som pensionsbolaget Elo har gjort. Arttu Nyman hade precis blivit delägare i företaget Crossfit Basement i Helsingfors, när han var nära att gå in i väggen. Samtidigt som han just hade blivit pappa, jobbade han upp till 80 timmar i veckan och tränade högintensiv träning 10 timmar i veckan.

YLE - 18 dec 14 kl. 05:02

Idéerna flödar bland unga företagare i Kristinestad

Tändsticksaskar med magnet, personliga telefonskal, tvål med inbyggd tvättsvamp är några av företagsidéerna bland årets niondeklassare i Kristinestad. Phonebuddies UF importerar telefonskal till olika modeller. - Buddies låter som vänner, att man är vänner och så.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 21:36

Unga företagare fyller Emporia

Malmö Under två dagar är butikscentret Emporia i Hyllie fyllt med ytterligare 335 säljande företag, när Ung företagsamhet i Skåne har mässa.Det här är tredje året som mässan hålls just på Emporia, och den här gången har man varit tvungna att vika två dagar åt den. Förra årets unga företag har vuxit från runt 200 till 335 stycken och det är fler än vad som får plats i gångarna samtidigt.

YLE - 13 apr 15 kl. 13:37

Unga företagare säljer kex i Kyrkslätt

Mumsiga chokladkex i olika smaker blev starten för gymnasieflickornas liv som företagare. Nu deltar Långvikin kotikeksi i de ungas finlandsmästerskap i företagande. I Långvik i Kyrkslätt bakas det flitigt hemma hos Christina Kaski, Emma Salomäki och Ellen Forsell.

UNT - 29 sep 18 kl. 08:15

Han kan bli Årets unga företagare i Sverige

Saeid Mohamad på Knivsta Motor AB kan bli Årets unga företagare i Sverige..

UNT - 29 sep 18 kl. 08:15

Han kan bli Årets unga företagare i Sverige

Saeid Mohamad på Knivsta Motor AB kan bli Årets unga företagare i Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 12 dec 12 kl. 13:49

Fler kvinnor bland unga företagare

Bland unga finns fler kvinnliga företagare. En tredjedel av de företagare som är 30 år eller yngre är kvinnor, visar en undersökning från Tillväxtverket. Det kan jämföras med företagare äldre än 30, där 22 procent är kvinnor.

YLE - 16 nov 12 kl. 11:50

Unga företagare presenteras på Knowhow-mässan

38 unga företagare presenterar sina företag på Knowhow mässan som ordnas den 21-22 november i Botniahallen i Smedsby. Samtliga 38 unga företagare deltar i Ung Företagsamhet rf:s utbildningsprogram "Ett år som företagare". Utbildningsprogrammet innebär att de grundar ett företag med riktiga pengar och sköter företaget genom hela läsåret.

Skånskan - 30 jan 16 kl. 14:00

Nytt stipendium instiftas för unga företagare

Ystad TOMELILLA
Årets unga företagare, så heter ett nytt stipendium på 20 000 kronor som Företagarna i Tomelilla tillsammans med kommunen har instiftat. – Styrelsen tog beslutet att sjösätta stipendiet den 21 januari, säger Kjell Persson, sekreterare i Företagarna i Tomelilla.
– Vi har sedan ganska länge Årets företagare, så nu vill vi också stimulera och uppmuntra unga entreprenörer i kommunen som har många kreativa ungdomar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.