Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Tuesday, 20 October, 05:40

Länstidningen i Södertälje - 16 okt 20 kl. 18:02

Så ska lek stoppa unga i Geneta från att hamna i gäng: ”Man måste börja tidigt”På familjecentralen i Geneta försöker personalen hitta – och erbjuda stöd till – de familjer vars....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Geneta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ska , lek, stoppa, ungai , Genetafrån att , hamna i gäng Man måste börja tidigt
SR - 18 jul 14 kl. 09:39

Svensk Elitfotboll vill stoppa unga talanger från att lämna Sverige

Svensk Elitfotboll vill stoppa unga fotbollstalanger från att lämna Sverige och allsvenskan. På organisationens hemsida föreslår Sportdirektör Stefan Lundin att unga spelare som flyttar utomlands inte ska tas ut till landslagen..

YLE - 25 aug 17 kl. 10:30

Stordonation ska stoppa unga i Egentliga Finland från att börja röka

Sydvästra Finlands Cancerförening vill skydda ungdomar från skadliga cancerframkallande ämnen, såsom nikotin. Det gör man med nya, innovativa sätt istället för genom traditionell upplysning och hälsofostran. Föreningen har fått 130 000 euro för förebyggande arbete mot cancer och för stödverksamhet i Egentliga Finland, meddelar man i ett pressmeddelande.

SVT - 21 mar 11 kl. 05:53

Insatsgrupp ska stoppa unga kriminella

Södertälje satsar nu på stoppa nyrekryteringen till dom kriminella gängen. Genom att starta en social insatsgrupp ska socialförvaltningen nu punktmarkera ungdomar i riskzonen. Medverkande: Stefan Olsson, reporter Conny Barvelid, ungdomskoordinator polisen Karin Manole, lots socialförvaltningen Oscar Ruderstad, lots socialförvaltningen Ulf Welander, fotograf Emil Larsson, redigerare.

SVT - 03 mar 11 kl. 18:48

Samarbete ska stoppa unga kriminella

Alltför många ungdomar som dömts till sluten ungdomsvård återfaller i brott. Det tycker justitieministern som nu har gett Rikspolisstyrelsen i uppdrag att tillsammans med ett antal kommer leta upp och stödja unga som riskerar att bli kriminella..

SVT - 09 mar 11 kl. 20:58

Spanare ska stoppa unga kriminella

Att hindra ungdomar från att komma in i de kriminella gängen är en av de viktigaste uppgifterna när Södertäljepolisen ska knäcka gängväldet i Södertälje. Och unga som begår brott vill man få fatt i så snabbt som det bara går. ABC fick följa med en spanargrupp ut i Södertäljenatten..

GöteborgsPosten - 19 okt 14 kl. 17:16

Svårt stoppa unga krigare i Mellanöstern

Europa kraftsamlar för att bromsa vågen av unga män som ansluter sig till IS och andra extremistgrupper i Mellanöstern. Nya antiterrorlagar och sociala projekt ses som nyckelåtgärder inom EU. Men flera experter befarar att det mesta kommer att vara verkningslöst..

SVT - 12 sep 14 kl. 04:23

Danmark ska stoppa extremistiska budskap

Danmark ska öka kontrollen av digitala kanaler i ett försök att stoppa unga danskar från att resa till Syrien och Irak för att strida..

SR - 19 jun 15 kl. 17:37

Cameron uppmanar muslimer att stoppa IS-anslutningar

Storbritanniens premiärminister David Cameron har i ett tal idag riktat sig direkt till landets muslimer och uppmanat dem att göra mer för att stoppa unga britter från att ansluta sig till terrororganisationen IS i Syrien och Irak..

Polisen - 28 aug 13 kl. 13:50

Arbetet att fånga upp unga kriminella sprids

Rinkeby är en av de platser där polisen och andra myndigheter samarbetar i insatsgrupper för att stoppa unga brottslingar i ett tidigt skede. ?Vi får bättre kontakt med ungdomarna?

SvD - 04 jun 16 kl. 19:59

”Unga kriminella behöver frihetsberövas”

Vi vet redan vad som krävs för att stoppa unga kriminella, men det görs inte. Istället fortsätter politiker att använda slitna fraser och honnörsord som exempelvis nolltolerans, utan innehåll. Det skriver Sten Levander, gästlärare vid Kriminologiska Institutionen, Malmö högskola..

Västerbottens Folkblad - 14 dec 18 kl. 10:00

”Fler poliser, visst – men stoppa unga från att bli kriminella”

Brottsofferjouren har svårt att förstå den naivitet som våra partiledare har visat när det gäller bekämpning av kriminalitet. Då alla partiledare har anammat mer poliser, ingen partiledare har i egentlig mening så vitt vi vet pratat om att försöka göra förändringar i den kriminella kulturen. Man bjuder över varandra om antalet poliser som ska rädda […].Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.