Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 24 October, 02:54

Vestmanlands Läns Tidning - 16 okt 20 kl. 18:00

Debatt: Marknadsföring av etanol är en återvändsgrändDet är dags att ni som opinionsbildare tar bladet från munnen och beskriver verkligheten som den....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Marknadsföringav , etanolär en , återvändsgränd
DN - 10 feb 16 kl. 14:08

”Konjunkturrådets förslag leder in i återvändsgränd”

REPLIK. SNS konjunkturråd presenterar slutsatser från en nyskriven rapport om investeringar i transportinfrastruktur (DN Debatt 28/1). De hävdar att folkvalda i riksdag och regering gör våld på sina egna principer när de beslutar om infrastrukturinvesteringar som inte strikt utgår från samhällsekonomiska kalkylberäkningar.

Dagensanalys.se - 10 sep 18 kl. 16:12

”Låt inte din strategiska data hamna i en återvändsgränd”

Kees de Jong som är GM EMEA på Sizmek skriver i sin krönika att ”Det är endast genom transparens om vilken data som används, hur mycket pengar som spenderas och vilka resultat som uppnås som företag kan utvärdera sina kampanjer.” Och visst är det så. I vår datadrivna värld är företagsledare väl medvetna om hur viktigt det är att förstå kundernas behov för att lansera framgångsrika sälj- eller marknadsaktiviteter.

SVT Debatt - 03 dec 13 kl. 14:58

Den liberala antirasismen en återvändsgränd

ANTIRASISM Miljöpartiets nya rapport om hur vi ska minska rasism och främlingsfientlighet saknar förankring i forskningen. Författarna lever i etniskt delade städer präglade av fattigdom och ojämlikhet, men verkar blinda för sin omgivning. De borde lyssna mer på gräsrötterna.

GöteborgsPosten - 08 dec 15 kl. 05:00

En ineffektiv återvändsgränd

Rektorerna för Chalmers, KTH och Luleå Tekniska universitet skriver att Gobigas är ett nyckelprojekt för drivmedel till fordonsflottan för klimatets skull. Om man gör en faktagenomgång kan man komma fram till andra slutsatser, skriver miljödebattör Hugo Norell..

Nyteknik - 09 dec 15 kl. 15:47

”Globala klimatmöten - en återvändsgränd”

DEBATT. Det är forskningsinsatser som leder framåt inte stora pompösa möten. Etablera globala forskningscentra som finansieras gemensamt av världens alla länder, föreslår Per Roine Johansson, konsult..

DN - 11 jun 19 kl. 13:59

”Svensk sjukvård har hamnat i en farmakologisk återvändsgränd”

REPLIK DN DEBATT 5/6. De förslag som utredarna lägger riskerar att gå om intet om de ska implementeras i rådande hälso- och sjukvårdssystem. Lagändringen riskerar att orsaka en ökad protektionistisk hållning inom den etablerade vården och bland dess beslutsfattare, i stället för ökad öppenhet mellan skol-, alternativ- och komplementärmedicin, skriver företrädare för Förening för integrativ medicin och hälsa..

SVT Debatt - 21 feb 14 kl. 18:43

Många bär skuld för våldet i Ukraina

UKRAINA Korrupta politiker, västerländsk medieskugga, militära hot och ryskt maktspel blandas på ett farligt i Ukraina. Våldet kom egentligen inte som en överraskning. En del av den europeiska tanken om frihet och solidaritet dog samtidigt med dödsoffren i Kiev.

SVT Debatt - 02 aug 18 kl. 07:00

Magnus Kolsjö: ”Identitetspolitiken försvagar svensk hbtq-rörelse”

”Identitetspolitiken är en återvändsgränd. Hbtq-rörelsen måste ta sig tillbaks till sina rötter och arbeta utifrån en naturrättslig grund och med argument förankrade i vetenskapen”, skriver tidigare tf förbundsordförande för RFSL, Magnus Kolsjö, i ett debattinlägg..

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 15 kl. 00:01

"Information och kommunikation och varumärkesbyggande kan brukas och missbrukas."

När denna tidnings undersökande reportrar granskade Helsingborgs kommuns arbete med information, kommunikation och varumärkesbyggande var det inte bara kontroversiella fakta som kom på bordet. Det blev också startpunkten för en viktig demokratisk debatt om vem kommunikatörerna tjänar – de styrande politikerna, medborgarna eller rent av egna ambitioner att bygga imperier.Allmänt kan sägas att verkligt stora varumärken byggs underifrån.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 10:22

Digitala trender 2018 för B2B

Företag som säljer till andra företag, så kallade B2B-företag, har delvis andra utmaningar än företag som säljer till konsumenter: det är längre processer innan en affär är klar, fler är inblandade i beslutet hos kunden och det krävs en djupare dialog och en större förståelse för kundens behov. Så även om mycket går ihop vad gäller digital försäljning till B2B och B2C, till exempel förväntan på bra och intuitiva gränssnitt och möjligheten att genomföra en beställning när som helst på dygnet, så finns det specifika digitala utmaningar för B2B-segmentet. Men vilka digitala trender kan vi se för B2B-företag i år och framöver?

Skånskan - 02 aug 16 kl. 13:20

”Engagemang bättre än fördömande”

Kan man doktorera på datorspel? Klart man kan. Steve Dahlskog har just lagt fram sin avhandling om tekniska lösningar som låter spelens banor skapa sig själva, i takt med spelarens framsteg.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.