GöteborgsPosten > Nyheter

Saturday, 24 October, 13:11

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 10:43

”Ni är inte kloka som vill tillsätta henne!”Monika Tunbäck-Hanson gick från volontär till redaktionchef för GP, där hon nu verkat i över 60 år..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tunbäck-Hanson, GP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ni är inte klokasom vill , tillsättahenne
SmålandsPosten - 01 jul 14 kl. 06:28

Svårt att tillsätta tjänster inom skolan

Sommarlovet har börjat men på barn- och utbildningsförvaltningen pågår arbetet med att tillsätta lediga tjänster. Något som inte alltid är så lätt. – Vi har inte haft en hel uppsjö med sökande till rektorstjänsterna utan det är ganska sparsmakat, säger Anders Käll, chef på barn- och utbildningsförvaltningen.

Alliansfritt Sverige - 29 jun 12 kl. 06:02

Ett år för att tillsätta utredning om meddelarskydd

SOMMARPRAT. Justitieminister Beatrice Ask (M) tillsätter en utredning för att utreda den fullständiga självklarheten att meddelarskyddet ska gälla anställda även i den privatägda välfärden. Att hon ville inleda en sådan förändring sa hon redan för ett år sedan.

YLE - 03 dec 12 kl. 11:20

Ett drygt jobb att tillsätta kommunala nämnder

I städer och kommuner pågår som bäst arbetet att utse presidier och tillsätta kommunala nämnder. I en del fall går det enkelt, men i en del är det en komplicerad och arbetsdryg process. Anita Niemi-Iilahti, socialdemokratisk stadsfullmäktigeledamot i Vasa, säger att det inte har varit svårt att få kandidater till de över 200 nämndposterna.

SR - 25 aug 14 kl. 13:20

S vill tillsätta en "industrikansler"

Om Stefan Löfven blir statsminister efter valet vill han tillsätta en så kallad industrikansler, med placering på statsrådsberedningen..

Affärsvärlden - 25 aug 14 kl. 15:12

Lövfen vill tillsätta ”industrikansler”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven vill tillsätta en ”industrikansler” om han blir statsminister..

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 11:00

Många platser att tillsätta för Sverigedemokraterna

Foto: Tom Wall
Sverigedemokraterna ska tillsätta minst 27 platser, eventuellt 30 platser efter valet.
Sverigedemokraterna var valets stora vinnare i Östra Göinge kommun. Partiet fick 1 679 röster, vilket motsvarar 18,92 procent.

SvD - 15 dec 14 kl. 18:28

Aktiespararna vill tillsätta en särskild granskningsman

Aktiespararna vill tillsätta en särskild granskningsman för att få fram sanningen om direktörerna på SCA och deras privatjet och jaktanläggningar. Läget är extremt allvarligt - då krävs det ovanliga åtgärder, enligt vd:n Carl Rosén..

SvD - 13 jul 16 kl. 07:53

May väntas tillsätta fler kvinnor i regeringen

I kväll väntas Theresa May efterträda David Cameron som Storbritanniens premiärminister. Hon väntas efter tillträdet tillsätta fler kvinnliga ministrar i kabinettet..

DN - 25 jan 17 kl. 14:20

Trump ska tillsätta utredning om valfusk

Donald Trump ska tillsätta en utredning om röstfusk. Det framkom via ett inlägg av presidenten på Twitter. Men Trumps agerande får kritik av flera uppsatta politiker.

DN - 22 feb 17 kl. 12:55

Trump kan tillsätta en helt ny centralbank

USA:s president Donald Trump kommer snart att kunna tillsätta nästan hela det nya ledarskapet i Federal Reserve, inklusive Fed-chefen. Republikanerna i kongressen kommer vilja välja personal som binder Fed hårdare till reglerna..

DN - 22 feb 17 kl. 12:55

Trump kan tillsätta en helt ny centralbanksledning

USA:s president Donald Trump kommer snart att kunna tillsätta nästan hela det nya ledarskapet i Federal Reserve, inklusive Fed-chefen. Republikanerna i kongressen kommer vilja välja personal som binder Fed hårdare till reglerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.