Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 20 October, 05:42

Nyan - 16 okt 20 kl. 17:42

Nya krafter vill Rädda LumparnVid föreningen Rädda Lumparns årsmöte valdes Rauli Lehtinen och Roger Henriksson till nya ordinarie styrelsemedlemmar och Marina de Haas till ny suppleant. Christian Nordas, vd för Ålands vatten ab, medverkade och berättade om vattenskydds- och hållbarhetsåtgärder vid vattenbolaget. (ms)  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Rädda Lumparn, Rädda Lumparns, Rauli Lehtinen, Roger Henriksson, Marina, Haas, Nordas, Ålands, Nyan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya kraftervill , Rädda, Lumparn
Kristianstadsbladet - 31 okt 14 kl. 07:00

Gemensamma krafter för en tryggare idrott

Foto: Grøtt, Vegard
Skånsk idrott ska bli världens bästa. Det skriver i dag Kerstin Labbé, Rädda Barnen, och Jane Andersson, Skåneidrotten, som samarbetar för att inget barn ska mobbas inom idrotten.
Nio av tio barn har någon gång varit med i en idrottsförening.

Skånskan - 04 nov 15 kl. 06:00

5,6 miljoner krävs för att rädda Vikhög

Vikhög 5,6 miljoner kronor kostar det att rädda avloppssystemet i den nordvästra delen av Vikhög från havet.
Nu äskar tekniska nämnden 3,1 miljoner i tilläggsanslag för att klara av att bygga det erosionsskydd som krävs.– Vi behöver mer pengar för att kunna genomföra det.

YLE - 18 okt 13 kl. 04:00

"Politiker är rädda att fatta beslut"

Raseborgs tidigare bildningsdirektör Bob Karlsson efterlyser ett större politiskt stöd då en skola läggs ner. Han önskar att beslutsfattarna skulle diskutera mera vad de vill uppnå med en skolstängning. Prästkulla skola finns inte längre.

YLE - 09 maj 14 kl. 06:00

KD och EU-valet: Tveksamt om Räsänen kan rädda mandatet

Kristdemokraterna riskerar att bli ett förlorarparti i det här valet. KD kan gå miste om sitt mandat, och det betyder att Sari Essayah trillar ut ur Europaparlamentet. Detta trots en kandidatlista med många kända namn.

YLE - 05 maj 15 kl. 11:28

Privata krafter räddar simundervisningen

Tredje sektorn spelar en stor roll när det gäller skolbarnens simkunskaper. Anna Fröding som har hand om Folkhälsans simskolor uppskattar att omkring 3 000 barn mellan sex och 14 år deltar i de mellan 70 till 80 simskolor som ordnas i Österbotten varje sommar. Det här är cirka 40 procent av skolbarnen.

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 20:05

”Krafter verkar för att utveckla EU mot en politisk union.”

I tumultet kring Greklands skulder missade medierna att rapportera om en ny rapport från EU med potentiellt långt större konsekvenser för unionens framtid än grekernas finansiella problem. Rapportens titel är Färdigställandet av EU:s ekonomiska och monetära union, men bakom den oskyldiga titeln döljer sig rena krutdurken. Inom en tioårsperiod ska EU ha omvandlats till en politisk union med gemensam finansminister, finansdepartement och utökad beskattningsrätt.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 20:05

”Krafter verkar för att utveckla EU mot en politisk union.”

I tumultet kring Greklands skulder missade medierna att rapportera om en ny rapport från EU med potentiellt långt större konsekvenser för unionens framtid än grekernas finansiella problem. Rapportens titel är Färdigställandet av EU:s ekonomiska och monetära union, men bakom den oskyldiga titeln döljer sig rena krutdurken. Inom en tioårsperiod ska EU ha omvandlats till en politisk union med gemensam finansminister, finansdepartement och utökad beskattningsrätt.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 14:36

Avklädda protester hjälper inte muslimska kvinnor

FEMENS MOSKÉAKTION Vi har valt vår kamp i livet. Vår kamp är att muslimska kvinnor ska få behålla makten över sin kropp, sitt liv, och att själva få fatta sina egna beslut utan en manlig makthavare. Vi anser att vi kommer att vinna den här kampen genom att först tvinga till oss vår meningsmotståndares förståelse och insikt, skriver Bahareh Mohammadi Andersson och Hanna Gadban, rättsaktivister och feministiska muslimer.

HBL - 12 apr 14 kl. 10:38

Yle: Virtuella kurser kan rädda svenska gymnasier

Gymnasiekurser på nätet kan bli räddningen för små svenska gymnasier. Det säger man på Utbildningsstyrelsen till svenska Yle.Idén om ett gemensamt virtuellt gymnasium för Svenskfinland fördes fram nyligen, och Bob Karlsson, direktör för den svenska avdelningen vid Utbildningsstyrelsen, säger att det skulle kunna rädda små svenska gymnasier som annars kan tvingas stänga.

DalaDemokraten - 10 jul 14 kl. 06:42

”Ingenting kan rädda människan från henne själv”

”I enlighet med de nu framförda tankegångarna är det tydligt, att intet kan vara orättvisare än den kritik som riktats mot oss. Existentialismen är ingenting annat än en strävan att dra de ofrånkomliga slutsatserna av en konsekvent ateistisk inställning. Det är inte alls fråga om att försänka människan i förtvivlan.

SmålandsPosten - 09 okt 14 kl. 06:12

Rädda Barnen jubilerar

Rädda barnens lokal­avdelning i Alvesta fyller 50 år i år. Det firas med en familjefest på lördag. Lokalavdelningen bildades den 23 februari 1964.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.