Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Thursday, 29 October, 21:18

Vestmanlands Läns Tidning - 16 okt 20 kl. 17:27

Förstärkt bemanning hos polisenPolisen informerade på fredagen om att bemanningen inför kvällen förstärkts. Det med anledning av....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förstärkt, bemanning, hos, polisen
Polisen - 01 feb 16 kl. 17:10

Händelser i city medförde förstärkt bemanning

Under den gångna helgen inträffade ett antal händelser i Stockholm city som skapade en otrygg stämning och ett antal personer greps för misshandel..

Dalarnas tidningar - 24 mar 17 kl. 11:46

Förstärkt bemanning på bussar - krismöte efter stenkastning

Efter stenkastning och oroligheter förstärks bemanningen på Borlänges bussar under helgen. Dalatrafik bedömer att trafiken kan rulla som vanligt. – Men vi råder inte helt över den frågan, säger Bengt Benjaminsson..

Polisen - 11 nov 13 kl. 14:08

Nytt pressnummer hos Polisen i Östergötland

Polismyndigheten har förstärkt informationsenheten med två presstalesmän. Det är Fredrik Kliman, tidigare journalist på Corren och Thomas Agnevik, tidigare ordfö-rande för Polisförbundet i länet..

Polisen - 07 apr 17 kl. 19:44

Polisen i Bergslagen har förstärkt bevakning

Polisen i region Bergslagen har förstärkt bevakning på publika platser runt om i Dalarnas, Värmlands och Örebro län med anledning av händelsen i Stockholm på fredagseftermiddagen 7 april..

Jmini.se - 26 jan 16 kl. 14:26

15-åring förstörde brandlarmet hos polisen

Den 22 januari förstörde en 15-årig tjej brandlarmet på polishuset i Jönköping när hon satt i väntarrest. - I samband med att hon sitter där slits brandlarmet ner från taket, berättar Pia Kling vid polisen i Jönköping.  Varför hon satt i väntarr.....

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 12 kl. 09:44

O-ringen kräver förstärkt sjukvård

Sjukhuset i Halmstad har förstärkt sin bemanning på akuten med en läkare och en sjuksköterska. Orsaken: en kraftigt ökad belastning på grund av skadade orienterare från O-ringen. Redan efter första dagen visade det sig att mängden sjukvårdspersonal på plats vid tävlingarna och i närsjukvården inte var tillräcklig..

BT - 21 maj 13 kl. 16:29

Mer oro trots förstärkt bevakning

Trots förstärkt polisnärvaro i Husby blev resultatet mer stenkastning, brinnande bilar och skadade poliser. Fyra personer har anhållits efter oroligheterna, som lockade förövare från andra delar av Stockholm. Situationen i Husby i västra Stockholm urartade snabbt.

Dagensanalys.se - 04 dec 16 kl. 04:46

Håll i dig nu – nästa era kommer att involvera Förstärkt Verklighet

När Apple snickrade ihop sin första iPhone klev vi in i en ny era. En vision om att bära med oss allt vi håller kärt i fickan blev helt plötsligt en verklighet. Nu handlar allt om mobile-first.

Regeringen - 10 mar 15 kl. 12:43

Justitiekanslern utreder förstärkt skydd för den personliga integriteten

Justitiekanslern Anna Skarhed har utsetts till särskild utredare i utredning om hur skyddet för den personliga integriteten kan förstärkas genom att i högre grad samla tillsynen över personuppgiftsbehandling hos en myndighet.

Pressmeddelande: Justitiekansler Anna Skarhed har utsetts till särskild utredare i utredningen om förstärkt skydd för den personliga integriteten

Justitiedepartementet, 10 mars 2015.

SvD - 23 mar 16 kl. 09:52

Fortsatt förstärkt bevakning av publika platser

Dagen efter terrorattackerna i Bryssel har den svenska polisen en fortsatt stärkt bevakning av publika platser. Sedan i går är bevakningen förstärkt på Arlanda och Bromma flygplats samt Centralstationen i Stockholm och ett antal andra platser där det vistas och passerar många människor..

YLE - 21 jan 17 kl. 14:32

Förstärkt verklighet vinner terräng - mässorna blir 3D

En mobilapplikation med så kallad förstärkt verkliget ska hjälpa besökare på mässor att navigera bland utställarna. Helsingfors mässcentrum tar som första i världen i bruk den nya uppfinningen. Mobilapplikationen som besökaren laddar ned på sin smarttelefon är den första applikationen som använder förstärkt verklighet för just stora folkmassor i stora utrymmen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.