News55 > Nyheter

Thursday, 22 October, 02:55

News55 - 16 okt 20 kl. 17:16

Västra Götaland inför familjekarantän



Med anledning av smittläget inför Västra Götalandsregionen det som kommit att kallas familjekarantän. – På onsdag är det planerat att vi inför detta. Formellt heter det ”förhållningsregler för hushållskontakter” och är enligt smittskyddslagen något som. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Götaland, Västra Götalandsregionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Västra, Götalandinför , familjekarantän
Cornucopia - 08 jun 20 kl. 08:13

SEB: Boprisindikatorn sjunker i hela landet utom Västra Götaland

SEB:s boprisindikator drogs upp tre punkter på grund av att förväntningarna på bostadspriserna stiger i Västra Götaland. I resten av landet faller tron på stigande bostadspriser ännu mer från en redan djup nivå.Västra Götaland.

Alingsås tidning - 06 aug 18 kl. 15:46

Så mycket ska Västra Götaland växa

Var sjätte svenska är västragötalänning – och så ska det förbli. Ökningen av antalet invånare i regionen kommer dock att gå långsammare om några år än de senaste åren, visar Västra Götalandsregionens befolkningsprognos för 2018-2035. Vid senaste årsskiftet bodde 1,69 miljoner invånare i Västra Götaland.

Regeringen - 03 apr 14 kl. 10:00

Utbyggnad av E20 genom Västra Götaland

Regeringen vill bygga ut E20 genom Västra Götaland. Staten kommer tillsammans med regionen i Västra Götaland samt till E20 kringliggande kommuner satsa 4 miljarder kronor utöver tidigare satsningar på 2,5 miljarder kronor. Satsningen innebär att fem nya sträckor ska byggas ut till 2+2-väg samt att hela E20 genom Västra Götaland blir mötesseparerad.

BT - 12 dec 14 kl. 16:15

Polis kritiseras för register ? särskilt illa i Västra Götaland

Det är lagvidrigt att använda noteringar som "zigenare", "har konverterat till islam" eller "lider av asperger". Polisens underrättelseverksamhet får hård kritik i Östergötland men främst i Västra Götaland. Polisen i de två länen har på olagligt sätt behandlat uppgifter om personers "etniska ursprung, politiska åsikter, religiösa övertygelse och hälsa", anser Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden (Sin), som granskat verksamheten.

Cornucopia - 08 okt 15 kl. 09:23

Fallande bostadsrättspriser i Västra Götaland enligt Booli och Bjurfors

"Two men say's they're Jesus, one of them must be wrong." - Dire Straits, Industrial Disease Public Service/SVT har en artikel om att bostadsrättspriserna faller i Västra Götaland enligt en rapport Booli gjort åt Bjurfors. Själva rapporten finns dock inte att skåda hos Bjurfors och SVT:s rubrikval anger bostadspriserna, vilket är en grov förenkling.

BT - 22 jan 13 kl. 07:54

Dyr tandvård i Västra Götaland

Tycker du att det kostar mycket pengar att gå till tandläkaren? Kanske inte så konstigt. Flera vanliga tandläkarärenden hos Folktandvården i Västra Götaland är dyrare än i andra regioner.

BT - 15 mar 13 kl. 15:11

Fyra lodjur skjutna - jakten är avslutad i Västra Götaland

Tidigare i år beslutade Länsstyrelsen att fyra lodjur fick fällas i Västra Götaland från och med den 1 mars. I dag sköts de två sista lodjuren och därmed är årets lodjursjakt över. Lodjuren i Västra Götaland fälldes i Borås, Färgelanda, Bengtsfors och Munkedals kommuner.

BT - 23 sep 13 kl. 13:52

Registret tillgängligt även i Västra Götaland

Även poliser i Västra Götaland har haft tillgång till registret över 4 000 svenska romer. "Men det ska aldrig ha använts här, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman". Skandalen kring det register som Skånepolisen upprättat över lite drygt 4 000 svenska romer växer.

BT - 23 sep 13 kl. 13:52

Registret tillgängligt i Västra Götaland

Även poliser i Västra Götaland har haft tillgång till registret över 4 000 svenska romer. "Men det ska aldrig ha använts här, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman". Skandalen kring det register som Skånepolisen upprättat över lite drygt 4 000 svenska romer växer.

BT - 16 jan 14 kl. 11:45

Vaccination dyrast i Västra Götaland

I flera landsting och regioner är det gratis för alla som ingår i en riskgrupp att vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Men inte överallt. Dyrast i landet är Västra Götaland, där en spruta kostar 100 kronor för en person som tillhör en riskgrupp, rapporterar TV 4 Nyheterna Göteborg/Skaraborg.

BT - 19 mar 14 kl. 10:33

Chefen tjänar 41 000 i Västra Götaland

I Stockholm tjänar cheferna 24 000 mer än i Västra Götaland. En chef i Västra Götaland tjänade förra året i genomsnitt 41 000 kronor i månaden inklusive förmåner och rörliga lönedelar. Cheferna i Västra Götaland tjänade lika mycket som rikets genomsnitt, men mindre än i Stockholm, Uppsala, Skåne och Halland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.