GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 01 November, 00:08

GöteborgsPosten - 16 okt 20 kl. 09:13

Fortsatt trångt under rusningstrafikDet är fortsatt trängsel på flera håll i landet under rusningstrafik, rapporterar.
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt trångtunder , rusningstrafik
Sydsvenskan - 22 dec 15 kl. 11:47

Färre tåg i rusningstrafik över bron

Skånetrafiken lämnar i eftermiddag besked om hur stor neddragningen av tågtrafik över Öresundsbron kommer att bli framöver. Det står klart att det är ett besked om färre avgångar mellan de båda städerna, något som kommer att drabba pendlarna.— Det kommer att i rusningstrafik gå färre tåg över bron, och det kommer att bli trångt under vissa tider, säger Skånetrafikens pressekreterare Joakim Borgudd till TT.

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 15 kl. 11:47

Färre tåg i rusningstrafik över bron

Skånetrafiken lämnar i eftermiddag besked om hur stor neddragningen av tågtrafik över Öresundsbron kommer att bli framöver. Det står klart att det är ett besked om färre avgångar mellan de båda städerna, något som kommer att drabba pendlarna.— Det kommer att i rusningstrafik gå färre tåg över bron, och det kommer att bli trångt under vissa tider, säger Skånetrafikens pressekreterare Joakim Borgudd till TT.

BT - 12 dec 19 kl. 06:52

Trängseln ökar när bilarna blir fler i Borås: ”Det är för trångt i stan”

Bilarna blir fler och trängseln ökar. Av- och påfarter har svårt att svälja den allt tätare trafiken. På senare tid har Brämhultsmotet drabbats av samma problem som Viaredsrondellen med köer ut på motorvägen i rusningstrafik.

BT - 04 sep 13 kl. 08:37

Stockholm stängt i väntan på Obama

President Barack Obama lämnade i natt Washington och flög till Sverige, där han väntas landa under förmiddagen. Stora delar av Stockholm har spärrats av inför besöket, som ska vara i drygt 24 timmar.Under dagen ska Barack Obama bland annat träffa statsminister Fredrik Reinfeldt i Rosenbad, besöka Stockholms synagoga för att uppmärksamma Raoul Wallenbergs insatser och besöka Kungliga Tekniska Högskolan (KTH).

BT - 04 sep 13 kl. 10:16

Stockholm stängt under Obamas besök

President Barack Obama lämnade i natt Washington och har nu landat på Arlanda. Stora delar av Stockholm har spärrats av inför besöket, som ska vara i drygt 24 timmar.Barack Obama ska bland annat träffa statsminister Fredrik Reinfeldt i Rosenbad, besöka Stockholms synagoga för att uppmärksamma Raoul Wallenbergs insatser och besöka Kungliga Tekniska Högskolan (KTH).

YLE - 15 aug 17 kl. 16:49

Trångt på bussarna till Helsingfors-Vanda flygplats under tågstrejken

Trafiken har löpt bra i huvudstadsregionen trots att alla tåg stått stilla under tisdagen. Den största rusningen har synats på bussarna till Helsingfors-Vanda flygplats. - För tillfället fungerar kollektivtrafiken alldeles bra.

Kristianstadsbladet - 10 dec 11 kl. 03:30

Cykeln går lika fort som bilen i rusningstrafik

Vill du snabbt och smidigt komma dit du ska på Långebro i rusningstrafik? Då lönar det sig att ta - cykeln.
Bil, cykel, till fots eller kollektivtrafik?

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 12 kl. 09:28

Hammaröleden mardröm i rusningstrafik

En vänstersväng ut på Hammaröleden i rusningstrafik är en mardröm. ? Det är nästan omöjligt att ta sig över, säger bilisten Lena Wahlgren på Lamberget..

Sydsvenskan - 14 nov 13 kl. 06:30

Färre Svedalabussar i rusningstrafik

Skånetrafiken planerar glesare turtäthet i rusningstrafik för buss 141 mellan Malmö och Svedala.
Nu protesterar kommunledningen och kräver oförändrad trafik..

SvD - 14 jul 15 kl. 11:12

Bisarra bilder – kör baklänges mitt i rusningstrafik

En märklig syn mötte nyligen bilisterna på Laurel Canyon Boulevard i Los Angeles. I flera kilometer körde en bilist baklänges nerför den smala, slingrande vägen, mitt i rusningstrafik..

YLE - 21 feb 17 kl. 00:01

Fyra extra dygn i bil - Helsingfors rusningstrafik tredje värst i Norden

Färska uppgifter visar att trafikstockningarna ökar i hela världen. I Helsingfors har tiden vi tillbringar i trafiken ökat med 26 procent - en bilist tillbringar årligen fyra dygn i rusningstrafik. Det är karttjänsten Tomtom som utrett läget i 390 städer i 48 länder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.