Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 24 October, 08:02

Dagens Media - 16 okt 20 kl. 14:57

Nya Tiders och Exakt24:s chefer: Därför ansluter vi oss till det medieetiska systemetDe högerradikala tidningarna och sajterna Nya Tider och Exakt24 är nu anslutna till det medieetiska systemet. För Dagens Media berättar Erik Almqvist, chefredaktör för Exakt24, och Vávra Suk, chefredaktör för Nya Tider, om hur de har resonerat..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Tiders, Exakt24, Nya Tider, Dagens Media, Erik Almqvist, Vávra Suk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya Tidersoch , Exakt24:s, cheferDärför , anslutervi oss , till det medieetiska systemet
DN - 24 apr 17 kl. 16:21

Fler författare ansluter sig till uppropet

Från 127 till 182 underskrifter – samtidigt som allt fler författare ansluter sig till uppropet mot Nya Tiders närvaro på Bokmässan råder oenighet kring de konkreta effekterna på mässprogrammet..

YLE - 14 maj 16 kl. 08:44

TNS: Blåvit draftjackpot – tre finländare topp fyra

Sommarens NHL-draft verkar bli alla tiders finländska framgångssaga. I kanadensiska TNS:s sista rankning ligger tre finländare bland de fyra främsta. Det är ingen hemlighet att sommarens NHL-draft blir en tillställning att hålla ett extra öga på för alla vänner av finländsk ishockey.

YLE - 14 maj 16 kl. 08:44

TSN: Blåvit draftjackpot – tre finländare topp fyra

Sommarens NHL-draft verkar bli alla tiders finländska framgångssaga. I kanadensiska TSN:s sista rankning ligger tre finländare bland de fyra främsta. Det är ingen hemlighet att sommarens NHL-draft blir en tillställning att hålla ett extra öga på för alla vänner av finländsk ishockey.

YLE - 31 aug 16 kl. 19:31

Transferhets i England: Chelsea på backuppköp – Man City sopar undan spelare

Fotbollens transferfönster stänger i natt och kommersen går het framför allt i England. Bland annat Chelsea och Manchester City håller sig på tårna. I natt klockan 01.

Cornucopia - 27 sep 17 kl. 15:49

Prepping: Klarar sig fiberanslutningarna vid strömavbrott?

Forna tiders kopparburnatelefoni (POTS - plain old telephone system) var robust och byggd för krigets krav, rent av en del av svenskt totalförsvar där försvaret skulle koppla in sig. Idag har försvaret ett eget telenät och istället ansluter sig allt fler sina hem till fiber. Men kommer fibern, och med det nödtelefonin alls att fungera vid strömavbrott?

Skånskan - 10 nov 15 kl. 06:00

Öppen droghandel engagerar Malmöbor

MALMÖ Att polisen arbetar i det dolda är många gånger mer effektivt än att synas på gator och torg.
Det menar Malmö citys lokalpolisområdeschef Pernilla Nilsson som nu ska verkställa uppdraget att lyssna på vad Malmöborna vill att polisen ska göra.Det är tydligt att Malmöborna just nu främst vill se att polisen får bort den öppna knarkhandeln på Seved och kring Kristianstadgatan.

Cornucopia - 26 jan 18 kl. 19:50

Fredagsmys: Kavajhytt utan kaffe i ledningsstaben

Dags för lite fredagsmys, men det råder dålig stämning i ledningsstaben på Försvarsmaktens högkvarter på Lidingövägen 24. Generalmajor Anders Brännström har fått sparken för sina uttalanden om att svenska armén är chanslös, den sk nederlagsdoktrinen.
Fick sparken ...

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.