DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 08:04

DI - 16 okt 20 kl. 15:28

Börsen stärks inför helgen – Sandvik vänder till plus
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, stärksinför , helgen, Sandvik, vändertill , plus
DI - 20 jun 18 kl. 18:06

Stockholmsbörsen: Uppåt med Sandvik i täten

Stockholmsbörsen steg svagt under onsdagen. Därmed återhämtades något av tidigare nedgångar i veckan som präglats av oro för ett handelskrig mellan USA och Kina. Verkstad med Sandvik i täten steg tillsammans med bankerna.

DI - 21 jan 19 kl. 09:25

Stockholmsbörsen strax under nollan – Sandvik mot strömmen efter rapport

Stockholmsbörsen inledde måndagen strax under nollan. Verkstadsbolaget Sandvik gick mot strömmen efter att ha presenterat sina siffror för det fjärde kvartalet 2018 medan medicinteknikbolaget Handicare faller efter att ha vinstvarnat. .

DI - 13 mar 15 kl. 11:00

Börsen: H&M och Sandvik leder

Stockholmsbörsen startade fredagens session lätt på plus och utvecklades således något starkare än motsvarigheterna på kontinenten..

DI - 13 mar 20 kl. 10:03

Uppgångar på europeiska börserna – Oslobörsen stärks

De europeiska börserna stiger något på fredagsförmiddagen, och i Oslo stärks OBX-index med 1,5 procent sedan Norges Bank sänkt sin….

DI - 04 okt 19 kl. 09:32

Stockholmsbörsen stärks – frimärksaktien fortsätter att dala

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag med att stiga något på morgonen..

DI - 05 jun 20 kl. 14:41

Stockholmsbörsen stärks efter oväntade jobbsiffran

Stockholmsbörsen har handlats på plus under hela fredagen men stärktes kraftigt efter den starka amerikanska sysselsättningssiffran som….

BT - 31 maj 12 kl. 17:48

Sandvik sänke på sur börs

Kräftgången på Stockholmsbörsen fortsatte på torsdagen. Sandvik agerade sänke med ett fall på nära fem procent.Vid stängning hade OMXS-index backat med 1,2 procent till 306,0.

DI - 13 jul 16 kl. 20:32

Blankare flyr Sandvik och Eniro

Spekulationerna i en kursnedgång för Intrum Justitia ökar inför halvårsrapporten, och inkassobolaget är nu det näst mest blankade bolaget på Stockholmsbörsen. För verkstadskoncernen Sandvik och söktjänstbolaget Eniro går trenden i motsatt riktning..

Affärsvärlden - 29 dec 17 kl. 08:47

Sandvik får böta efter felaktig rapportpublicering

Stockholmsbörsen bötfäller Sandvik med anledning av delårsrapporten för årets andra kvartal. Vitet uppgår till en årsavgift, motsvarande 3,1 miljoner kronor..

Helsingborgs Dagblad - 03 jan 19 kl. 09:12

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder morgonens handel med en negativ kursutveckling. Efter ett par minuters handel är OMXS-index ned 0,5 procent i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna. Nedgången på Stockholmsbörsen märks tydligast bland verkstads- oc.

Kristianstadsbladet - 03 jan 19 kl. 09:12

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder morgonens handel med en negativ kursutveckling. Efter ett par minuters handel är OMXS-index ned 0,5 procent i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna. Nedgången på Stockholmsbörsen märks tydligast bland verkstads- och råvarubolag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.