DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 08:14

DI - 16 okt 20 kl. 15:08

Förvaltaren jublar över siffrorna: ”Det kan bli 100 miljarder i kassan”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvaltaren, jublaröver , siffrornaDet kan bli , 100, miljarder, i kassan
Nya Wermlands Tidningen - 29 apr 14 kl. 06:00

Monica nummer 100 000 i Vårruset

När Monica Söderqvist anmälde sig till Vårruset för en och en halv vecka sedan visste hon inte vad som väntade. Nu vet hon! När Vårruset avgörs i Karlstad den 14 maj kommer hon att ha en nummerlapp med siffrorna 100 000.

Dagens PS - 14 dec 17 kl. 09:30

Ulf Kristersson jublar: ”Vi är tillbaka på banan”

Moderatledaren om nya supersiffrorna och jätterycket ifrån de rödgröna. I Aftonbladet/Inizios mätning rycker allianspartierna ifrån de rödgröna – gapet är nu det största under mandatperioden med hela 5,1 procentenheter, skriver tidningen. ”Jag tycker att vi visar att Alliansen är tillbaka på banan igen”, säger M-ledaren Ulf Kristersson till AB, som konstaterar att Alliansen nu får totalt 42,5 procents väljarstöd.

Dagens PS - 02 aug 17 kl. 08:27

Börsen jublar över Apples kanonresultat

Veckans kanske viktigaste börshändelse – Apples kvartalsrapport – är här och siffrorna blev trevlig läsning för såväl aktieägare som vd Tim Cook själv. Omsättningen under årets andra kvartal ökar med 7 procent till motsvarande 368,2 miljarder kronor samtidigt som Iphone-försäljningen stiger med 1,6 procent till 41 miljoner sålda telefoner, skriver TT. Analytikerna hade inför rapporten oroats över ett eventuellt tapp i mobilförsäljning, rapporterar Di Digital, och trodde även på en något lägre omsättning än den som presenterades.

Dagens PS - 18 sep 17 kl. 13:40

Börshajarna som jublar över kursslakten

De har räknat med ett ”blodigt ras”. Fingerprint-aktien störtdyker i dag, måndag, som DagensPS berättade redan i morse. I den inledande handeln på Stockholmsbörsen var kursen ned med knappt 20 procent, ett dramatiskt fall som nu utökats till drygt 20 procents nedgång.

Dagens PS - 08 jun 18 kl. 08:12

Hedgefondproffs jublar åt Qliros uppstyckning

E-handelsbolaget Qliro meddelade under torsdagskvällen att bolaget styckas upp i tre delar och att Nelly, Cdon och Qliro Financial Services ska drivas som separata bolag. Den nya strategin välkomnas av fondförvaltaren Stefan Roos som har hand om hedgefonden Origo Quest 1. ”Det är det här spåret vi har drivit sedan två år tillbaka, och vi ser det som helt logiskt givet att QFS och Nelly har nått kritisk massa.

DI - 16 mar 18 kl. 10:20

Stjärnförvaltaren: H&M ska ned under hundralappen

H&M-aktien ska ned under 100 kronor. Det säger stjärnförvaltaren i Börsmorgon. "Vi ska ner på tvåsiffrigt, de har problem", konstaterar Max Mitteregger..

DI - 26 apr 19 kl. 09:40

Förvaltaren: Därför ska byggjätten upp 100 kronor

Skanska faller tungt på börsen efter sin rapport. Carnegie-förvaltaren Simon Blecher har tidigare pekat ut byggjätten som ”ett av de mest missförstådda och undervärderade storbolagen på börsen”.   Här är Di:s intervju med Simon Blecher från i mars.

PrivataAffärer - 20 jan 20 kl. 10:00

Kapitalförvaltaren: Stort spann för guldpriset

Just nu, måndag förmiddag den 20 januari, kostar ett uns guld 1.560 dollar vilket är ungefär 100 dollar upp jämfört med priset under första veckan i december. Men det finns en stor risk – eller möjlighet – att spänningarna i Mellanöstern och ytterligare handelsstörningar, fortsätter att trycka upp priset under resten av året, trots det nu påskrivna avtalet mellan USA och Kina.

SmålandsPosten - 18 jan 14 kl. 08:55

100 får jobb på pappersbruket

In i det sista har personalen plågats av ovisshet.
Men på fredagen blev det klart att 100 personer anställs av Lessebo Paper och cheferna fick ringa runt, i första hand till alla som ska jobba i helgen. – Vi har haft väldigt kort tid till förberedelser och många formaliteter att ordna med konkursförvaltaren, säger vd Terje Haglund.

Dagens PS - 08 jan 18 kl. 10:50

Svenska e-sportföretaget G:loot tar in 100 miljoner

Swedbank Robur och den nordiska kapitalförvaltaren Norron har varit delaktiga i e-sportföretaget G:loots senaste finansieringsrunda på 100 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. ”Vi är mycket glada för att G:loot nu har fått in tunga investerare och kapital i denna Nordens hittills största investering inom e-sport”, säger Patrick Nybladh, vd och grundare av G:loot.

Dagensanalys.se - 26 maj 20 kl. 12:47

Bolt tar in 100 miljoner euro från Naya Capital

Bolt, den ledande europeiska transportplattformen, har stängt en investeringsrunda på 100 miljoner euro, motsvarande över en miljard svenska kronor, och fortsätter att skala upp alla sina erbjudanden från taxitransporter till mikromobilitetslösningar och matleveranser i både Europa och Afrika. Investeringen kommer från Naya Capital Management, den globala investeringsförvaltaren som grundades 2012 av Masroor Siddiqui, tidigare partner vid The Children’s Investment Fund. Det innebär att Bolt fram till idag totalt fått in mer än 300 miljoner euro i investerat kapital.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.