DI > Ekonomi

Thursday, 29 October, 09:51

DI - 16 okt 20 kl. 14:49

Brittisk granskning av Spotifys artistersättning på väg
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spotifys

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brittisk, granskningav , Spotifys, artistersättning, väg
SR - 02 sep 14 kl. 06:24

Riksrevisionen inleder granskning om ersättning av FM-radio

Riksrevisionen har beslutat inleda en granskning av statens satsningar på digitalradio som ska ersätta FM-radion. Det handlar enligt Riksrevisionen bland annat om regeringens och Sveriges Radios hantering av omställningen till digitalradio som planeras till år 2022..

DalaDemokraten - 24 apr 14 kl. 06:28

Granskning av betygssättning

AVESTA Skolinspektionen är nöjd med de åtgärder som Karlfeldtgymnasiet gjort..

Ekonomistas - 16 sep 14 kl. 09:06

Uppdrag granskning om ”Jobb-bluffen” – oklart och missvisande

Uppdrag gransknings program ”Jobb-bluffen” onsdag kväll den 10 september gick i stort sett ut på att alla aktörer – regeringen, socialdemokraterna, LO, TCO, Riksbanken och Konjunkturinstitutet – istället för att verka för ”full sysselsättning” okritiskt accepterar beräkningar av en ”jämviktsarbetslöshet” på 6,8 procent, under vilken nivå arbetslösheten inte skulle kunna sjunka utan att inflationen skulle ta fart. Uppdrag granskning har rätt i att 6,8 procents arbetslöshet knappast kan kallas full sysselsättning. Men det var mycket som oklart och missvisande i programmet.

PrivataAffärer - 29 jul 20 kl. 12:38

Spotifys förlust större än väntat

Spotify redovisar ett rörelseresultat för det andra kvartalet 2020 på -167 miljoner euro. Det framgår av delårsrapporten för det andra kvartalet. Det var sämre än bolagets egna prognos som låg på ett intervall om -95 till -45 miljoner euro och som angavs i rapporten för det första kvartalet 2020.

Uppsalanyheter.se - 04 apr 14 kl. 09:05

S kräver svar om granskning av enskilda förskolor

Efter SVT:s Uppdrag granskning där brister avslöjades vid Hälsans förskola kräver nu S att Barn- och ungdomsnämnden följer upp beslutet som tagits om granskning av enskilda förskolor i Uppsala.Efter SVT:s Uppdrag granskning där brister avslöjades vid Hälsans förskola kräver nu S att Barn- och ungdomsnämnden följer upp beslutet som tagits om granskning av enskilda förskolor i Uppsala.   SVT:s Uppdrag Granskning gjorde nyligen (19/3) ett allvarligt avslöjande om Hälsans Förskola.

SR - 01 aug 13 kl. 07:49

Spotifys förlust större 2012 än tidigare

Musiktjänsten Spotify mer än fördubblade sin omsättning i fjol jämfört med 2011. Samtidigt ökar förlusterna. Det visar bokslutet från Spotifys holdingbolag som är registrerat i Luxemburg..

Dagensanalys.se - 13 apr 16 kl. 16:40

Brevet från Spotifys grundare: ”Svensk politik tvingar startups att flytta utomlands”

Spotifys grundare Daniel Ek och Martin Lorentzon skickade idag ut ett brev som vänder sig till svenska politiker, läs hela brevet här… ”Sverige har just nu ett momentum. Etablerade startups som Spotify, Skype, King, Mojang och Klarna utgör tillsammans med mängder av andra nystartade företag och tillgången till kapital ett kluster med högt förädlade tjänster som leder till sysselsättning, skatteintäkter, innovationsförmåga och lockar talanger från hela världen. I detta kluster får unga människor tidigt möjlighet att bygga internationella nätverk och viktiga erfarenheter.

YLE - 26 aug 17 kl. 08:17

Offren som fått bestående men i knivattacken kan få ersättning

De personer som skadades i samband med knivattacken i Åbo torde ha rätt till ersättning från Statskontoret i Finland. Personer som skadats i Finland i samband med att ett brott har begåtts kan nämligen få ersättning från Statskontoret. Det här gäller finländare men också personer som är bosatta i något annat EU-land.

Ekonomistas - 28 nov 14 kl. 06:00

Riksbanken och hushållens skuldsättning: Flodén svarar på Flams kritik

Det här är ett gästinlägg av Martin Flodén, vice riksbankschef och tidigare skribent på Ekonomistas. Harry Flam kritiserade förra veckan underlagen bakom Riksbankens syn på riskerna med hushållens skuldsättning. Harry menar att Riksbanken inte har underbyggt sin syn på riskerna med skriftliga underlag förrän i samband med stabilitetsrådets möte den 11 november.

SVT - 12 sep 16 kl. 13:27

Skapar ny stiftelse för artisters rättigheter

Missnöje, dålig kommunikation och rättighetsproblem hör numera till det vardagliga livet för musiker. Nu startar Björn Ulvaeus, Max Martin och Niclas Molinder en stiftelse med syfte att hjälpa musiker till rättvis ersättning och öka kunskapen om den digitala musikbranschen..

Ekonomistas - 23 feb 17 kl. 09:44

Viktigt med oberoende granskning av effektiviteten i skattesystemet

Detta gästinlägg är en skrivelse till den parlamentariska utredningen om Riksrevisionen författad av John Hassler. Hassler är professor i nationalekonomi vid Institutet för internationell ekonomi på Stockholms universitet, f.d.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.