Realtid > Ekonomi

Sunday, 25 October, 14:38

Realtid - 16 okt 20 kl. 12:10

PWC: Svenska bolags hållbarhetsrapportering bättre men fortfarande bristfälligGrundförståelsen för hur lagen ska tolkas har förbättrats men svenska bolags hållbarhet måste tydliggöras ännu mer i både affärsmodell och genom styrelsens ansvar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
PWC

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PWCSvenska , bolags, hållbarhetsrapporteringbättre men , fortfarande, bristfällig
SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 06:52

Fortfarande bakläxa för kommunen

En uppföljande granskning av upphandlingsverksamheten i Alvesta kommun visar att kommunen inte har vidtagit alla de åtgärder som skulle ha gjorts efter den förra rapporten 2012. Revisorerna ser allvarligt på detta. På uppdrag av revisorerna har revisionsföretaget PwC Kommunal sektor genomfört en uppföljning av den granskning av upphandlingsverksamheten i Alvesta kommun som gjordes 2012.

Dagensanalys.se - 13 jun 18 kl. 09:01

Podcasts går 87 % bättre än förra året men är fortfarande försvinnande små

En undersökning från IAB visar att podcasts ökat sina annonsintäkter kraftigt de senaste åren. 2017 genererades 87% mer i annonsintäkter än 2016, vilket fortfarande bara uppgår till 314 miljoner dollar, att jämföra med TV-reklam som hade en omsättning på 68,5 miljarder dollar under samma år. Så det finns stor potential för poddar.

Dalarnas tidningar - 19 feb 14 kl. 07:40

Fortfarande kritisk till kritiken

På uppdrag av kommunens egna revisorer gjorde proffsgranskare från företaget PWC förra året en genomlysning av fyra kommunala verksamheter och det var bitvis svidande kritik..

Cornucopia - 29 aug 20 kl. 10:29

Nej, jag skulle aldrig installera Musks Neurallink i min hjärna

Att Elon Musk är en fantastisk entreprenör och visionär bekräftas av att det är direkt smärtsamt att se honom framträda, så hans bolags framgångar handlar inte om att man har satt någon socialt kompetent floskelmaskin vid rodret. Däremot skulle jag aldrig installera Musks nyligen på grisar demonstrerade Neurallink i min hjärna. Detta baserat på grova tekniska kända IT-hårdvarudesignfel i Musks tidiga Tesla Model S och X, som inte åtgärdas.

Skånskan - 02 mar 17 kl. 14:00

Håller dörren på glänt för LOV

HÖRBY Socialnämndens ordförande Hans Frank (L) har inte stängt dörren för en satsning på LOV:en, lagen om valfrihet, i Hörby kommun. Detta med anledning av revisorernas påpekande om att beslutet om utökad LOV från 2012 fortfarande inte har verkställts. ERWP.

Sydsvenskan - 01 jul 11 kl. 06:30

Kris och kravaller drog ner kurvan på Börsen

Stockholmsbörsen och aktiespararna har haft ett tufft första halvår. Greklandskrisen och den politiska oron i Nordafrika samt Mellanöstern har medfört att börsläget är mer osäkert än på länge. Stockholmsbörsen och aktiespararna har haft ett tufft första halvår.

BT - 19 jan 15 kl. 21:07

SCA-resor utreds av oberoende firma

Som väntat kommer revisionsfirman PWC inte att få uppgiften att granska SCA-chefernas kritiserade resande med företagets privatplan. PWC har skött revisionen i SCA i flera decennier, och representanter för revisionsfirman ska också ha flugit med planet och deltagit i jakter.På måndagen träffades SCA:s styrelse och efter samråd med företrädare för institutionella aktieägare (Första AP-fonden, Skandia, AMF, Fjärde AP-fonden, Robur) samt Industrivärden, beslöt man att en oberoende granskning ska göras om hur SCA:s affärsflyg har utnyttjats.

Sydsvenskan - 19 jan 15 kl. 21:10

SCA-resor utreds av oberoende firma

Som väntat kommer revisionsfirman PWC inte att få uppgiften att granska SCA-chefernas kritiserade resande med företagets privatplan.PWC har skött revisionen i SCA i flera decennier, och representanter för revisionsfirman ska också ha flugit med planet och deltagit i jakter.På måndagen träffades SCA:s styrelse och efter samråd med företrädare för institutionella aktieägare (Första AP-fonden, Skandia, AMF, Fjärde AP-fonden, Robur) samt Industrivärden, beslöt man att en oberoende granskning ska göras om hur SCA:s affärsflyg har utnyttjats.

Sydsvenskan - 19 jan 15 kl. 21:09

SCA-resor utreds av oberoende firma

Som väntat kommer revisionsfirman PWC inte att få uppgiften att granska SCA-chefernas kritiserade resande med företagets privatplan.PWC har skött revisionen i SCA i flera decennier, och representanter för revisionsfirman ska också ha flugit med planet och deltagit i jakter.På måndagen träffades SCA:s styrelse och efter samråd med företrädare för institutionella aktieägare (Första AP-fonden, Skandia, AMF, Fjärde AP-fonden, Robur) samt Industrivärden, beslöt man att en oberoende granskning ska göras om hur SCA:s affärsflyg har utnyttjats.

Kristianstadsbladet - 24 maj 12 kl. 15:54

Insiderjobb misstänks

Foto: Bosse Nilsson
Konsulten som hjälpt Kristianstads kommun i försäljningen av biogasbolaget tror att ett av de intresserade företagen, Swedish Biogas, har fått "vital information" inifrån bolaget. Biogasbolagets vd, Carl Lilliehöök, är också aktieägare i Swedish Biogas.
Konsultens misstankar framkommer i ett e-brev som han skickade till oppositionsrådet Heléne Fritzon (S) på onsdagseftermiddagen.

Dagensanalys.se - 14 jun 18 kl. 09:01

Trend: Podcasts verkar gå samma väg som Influencers

En undersökning från IAB visar att podcasts har ökat sina annonsintäkter kraftigt de senaste åren. Så det finns stor potential för poddar som just nu verkar gå samma väg som Influencermarknaden gjorde för några år sedan… 2017 genererades 87% mer i annonsintäkter än 2016, vilket fortfarande bara uppgår till 314 miljoner dollar, att jämföra med TV-reklam som hade en omsättning på 68,5 miljarder dollar under samma år. IAB har tillsammans med PwC för andra året i rad gjort en stor undersökning av poddcastvärlden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.