Resume > Ekonomi

Monday, 19 October, 17:11

Resume - 16 okt 20 kl. 11:29

Instagram tar krafttag mot dold reklamMed hjälp av teknik som identifierar reklaminlägg utan märkning ska Instagram minska mängden smygreklam i Storbritannien. Det framkommer av ett pressmeddelande från Storbritanniens konkurrens- och marknadsmyndighet.
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Instagram, Storbritannien, Storbritanniens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Instagram, tar, krafttagmot , dold, reklam
Nya Wermlands Tidningen - 11 jul 13 kl. 07:53

Byggbranchen tar krafttag för hållbara hus

Byggbranchen i Värmland tar krafttag för att bygga hållbara bostäder och andra byggnader. Och med hålbarhet menas inte bara att de är energisnåla utan så långt möjligt miljöanpassade under hela dess livslängd..

GöteborgsPosten - 10 nov 14 kl. 10:53

Västra Götaland tar krafttag mot könsstympning

Västra Götaland tar krafttag mot könsstympning. Utbildningssatsningen går ut på att bli bättre på att bemöta flickor och kvinnor som utsatts eller riskerar att utsättas..

Nyan - 28 maj 15 kl. 14:31

Tar krafttag för innebandyn

INNEBANDY. Drygt 600 innebandyspelare på Åland ska bli ännu fler. Innebandyförbundet lanserar en satsning för att involvera fler ungdomar.

SR - 11 sep 15 kl. 12:17

Uefa tar krafttag mot dopning

Uefa tar krafttag i dopningsfrågan och inför biologiska pass för att upptäcka fusk med steroider, skriver Europeiska fotbollsförbundet i ett pressmeddelande..

Expressen - 30 sep 15 kl. 23:49

Försäkringskassan tar krafttag mot fusk

Inom försäkringskassan förekommer fusk på flera sätt. Nu skriver den nytillträdda generaldirektören Anne-Marie Begler på SvD Brännpunkt att man tar krafttag mot fuskarna..

SvD - 06 feb 17 kl. 06:00

Konsumentverket tar krafttag mot nischbankernas räntor

Spannen mellan högsta och lägsta räntor som en konsument kan få hos nischbankerna är mycket breda, visar SvD Näringslivs genomgång. Det gör det svårt för konsumenter att jämföra nischbankernas räntor. – Ett stort problem, säger Anna Hult, jurist på Konsumentverket, som i vår tar krafttag mot kreditgivares marknadsföring.

Expressen - 20 mar 17 kl. 08:38

Ikea tar krafttag mot rattfylla lastbilschaufförer

Ikea tar krafttag mot rattfulla lastbilschaufförer. Efter att en chaufför som lämnat Ikea i Älmhult stoppats med närmare två promille alkohol i blodet inför Ikea nu stickprovskontroller.– Under de senaste veckorna har vi lärt oss att vi kan göra än mer för både vår egen interna säkerhet men även för säkerheten på vägarna, säger Olov Hjalmarsson, DC Manager till Trailer.

NSD - 06 okt 17 kl. 09:58

Bodens kommun tar krafttag – mot fossilfri bilpark

Bodens kommun tar krafttag mot framtidens bilpark – och satsar på laddstolpar till 2018..

DN - 22 jul 11 kl. 11:18

Hotellkedja tar krafttag mot snarkningar

Tysta zoner och snarkisolerade rum? En hotellkedja tar nu krafttag och testar olika sätt att utrota sömnlösa nätter..

Eurosport - 04 aug 11 kl. 17:34

Fotboll - Bundesliga - Bundesliga tar krafttag mot emetionella tränare

Se upp, Jürgen Klopp. Inför den stundande säsongen tar tyska Bundesliga krafttag mot tränare som visar för starka känslor på bänken. "-Det funkar inte att tränare hoppar runt som stollar", säger domarbossen Herbert Fandel..

NT - 21 sep 11 kl. 14:35

Polisen tar krafttag mot dieselstölder

Ytterligare en lastbil har utsatts för slangning av diesel i Norrköping. Nu tar polisen i Norrköping krafttag mot stölderna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.