DN > Ekonomi

Wednesday, 21 October, 18:56

DN - 16 okt 20 kl. 10:37

Avgörande timmar för las-förhandlingarnaFörhandlingarna om arbetsrätten mellan arbetsmarknadens parter gick mot ett avgörande under fredagsmorgonen..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avgörande, timmarför , las-förhandlingarna
VBL - 30 apr 13 kl. 14:15

Avgörande vecka för journalistavtal

Kollektivavtalsförhandlingarna mellan Journalistförbundet och Mediernas centralförbund fortsätter. Den pågående veckan är avgörande för förhandlingarna..

YLE - 30 nov 15 kl. 09:12

Avgörande dagar på arbetsmarknaden

Förhandlingarna på arbetsmarknaden är inne i ett kritiskt skede. En lösning i postkonflikten kan bana väg för ett samhällsfördrag, men det krävs mera kompromissvilja och bättre förhandlingskultur för att det ska lyckas, menar statsvetaren Mika Helander. Parterna i postkonflikten fick ett medlingsbud i går kväll och riksförlikningsmannen vill ha svar före kl.

YLE - 04 mar 16 kl. 11:00

Avgörande dag för samhällsfördraget - AKT sätter sig på tvären

Det är en avgörande dag för samhällsfördragets vara eller icke vara. Flera av FFC:s förbund ska under fredag besluta om de deltar i fördraget. Pappersförbundet har redan gett grönt ljus, men transportfacket AKT lägger sig på tvären och går inte med i ett samhällsfördrag.

Supermiljöbloggen - 09 dec 15 kl. 12:41

Unga delegationsledare: Sverige kan spela avgörande roll

"För att uppnå ett starkt beslut på Loss & Damage är det oerhört viktigt att Åsa Romson lyckas med att bygga förtroende och förståelse i förhandlingarna". Det skriver delegationsledarna Petter Bjersér (KFUM) och Caroline Westblom (PUSH Sverige) direkt från Paris. Innan 2015 är slut kommer vi att ha passerat 1°C global uppvärmning och de utsläppsminskningar som världens ledare lagt på bordet leder oss mot ödeläggande 3°C.

YLE - 04 mar 16 kl. 11:00

Avgörande dag för samhällsfördraget

Det är en avgörande dag för samhällsfördragets vara eller icke vara. Flera av FFC:s förbund ska under fredag besluta om de deltar i fördraget. Pappersförbundet har redan gett grönt ljus, men AKT väntas lägga sig på tvären.

YLE - 04 mar 16 kl. 11:00

Avgörande dag för samhällsfördraget - AKT lägger sig på tvären

Det är en avgörande dag för samhällsfördragets vara eller icke vara. Flera av FFC:s förbund ska under fredag besluta om de deltar i fördraget. Pappersförbundet har redan gett grönt ljus, men
Bil- och transportförbundet AKT lägger sig på tvären och går inte med i ett samhällsfördrag.

YLE - 04 mar 16 kl. 11:00

Avgörande dag för samhällsfördraget - AKT och PAM sätter sig på tvären

Det är en avgörande dag för samhällsfördragets vara eller icke vara. Flera av FFC:s största förbund går inte med på ett samhällsfördrag. Både transportfacket AKT och servicefacket PAM går inte med på att förhandla om fördraget.

YLE - 16 jul 12 kl. 04:50

Avgörande dag i säkerhetsförhandlingar

Finlands och Spaniens förhandlingar om säkerheter går in på en avgörande dag. Förhandlingarna måste snabbt ge resultat för att man ska hinna med den därpå följande strama tidtabellen. Regeringen är redo att ge riksdagen ett meddelande om lånen till de krisdrabbade spanska bankerna på onsdag.

DI - 11 okt 18 kl. 13:12

Ingen "avgörande framgång" i brexitförhandlingarna enligt Barnier

Det stämmer inte att EU:s chefsförhandlare Michel Barnier anser att "avgörande framgång" i brexitförhandlingarna är inom räckhåll vilket lyfte det brittiska pundet på onsdagen. Tolken översatte enligt uppgift hans tal fel..

YLE - 02 okt 16 kl. 13:13

Avgörande förhandlingar förs om utkomstskyddet för arbetslösa

En arbetsgrupp väntas senare i dag föreslå en nedskärning av utkomstskyddet för arbetslösa. Mötet inleddes på söndag eftermiddag och sägs vara avgörande för hur det går med utkomstskyddet. Förhandlingarna förs mellan arbetsmarknadsparterna och regeringen och de leds av statssekreterare Martti Hetemäki.

UNT - 30 jul 13 kl. 11:32

Avgörande dom för Berlusconi

Högsta instans i Italien börjar i dag de avgörande förhandlingarna i skattemålet som kan avgöra förre premiärminister Silvio Berlusconis framtid. Om domstolen låter domen stå fast får Berlusconi fängelse och yrkesförbud.(TT).

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

400.000 indiska tearbetare i masstrejk mot låga löner

Över 400.000 arbetare på Indiska teplantager har gått ut i strejk, rapporterar The Guardian..

DN - 1 timme sedan

Staten får rycka in som garant SAS i nyemission

SAS huvudägare, den svenska och danska staten, går in som garant och tecknar cirka 9,5 procent av de erbjudna aktierna i bolagets emission,.

DN - 2 timmar sedan

Sociala medier i Kina uppmanar till bojkott av svenska företag

Peking. Inte bara den kinesiska regimen hotar svenska företag verksamma i Kina med repressalier..

DN - 3 timmar sedan

Skånsk äppelmustare satsar på svensk calvados

När pressfotografen Bonny Håkansson tog över det gamla äppelmusteriet i skånska Sövde var tanken att det skulle vara en bisyssla..

DN - 5 timmar sedan

Ericssonchefen: Uttalar mig inte om nationell säkerhet

Telekomjätten Ericsson har medvind, senaste rapporten gav ett aktiehopp på börsen..

DN - 5 timmar sedan

Konsumentverket: Klarnas avtalsvillkor för sparkonton är oskäliga

Betalföretaget Klarnas avtalsvillkor för sparkonton är oskäligt och till nackdel för kunderna..

DN - 7 timmar sedan

Ny rekordnivå för svenska spelföretag

Succén fortsätter för svenska spelbolag och även om det finns mindre moln på horisonten tycks framtiden ge ökad tillväxt. – Talangen har….

DN - 8 timmar sedan

Förlust för SJ – lånar 1,5 miljarder för köp av snabbtåg

Den statliga tågoperatören SJ redovisar en förlust före skatt på 279 miljoner kronor för årets tredje kvartal..

DN - 8 timmar sedan

Kina hotar med motaktion efter 5G-beslutet

Sverige måste inta en objektiv attityd och hantera sitt felaktiga beslut kring att utesluta Huawei och ZTE från 5G-nätet, för att undvika….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.