Resume > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 11:40

Resume - 16 okt 20 kl. 10:16

Marknadsföringsgurun Les Binet inleder samarbete med Graviz LabsEn av världens mest namnkunniga marknadsförare: Les Binet inleder ett samarbete med Graviz Labs för effektmätarverktyget My Telescope..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Les Binet, Graviz Labs, Binet, My Telescope

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadsföringsgurun, Les, Binet, inleder, samarbetemed , Graviz, Labs
VA - 30 jan 18 kl. 10:57

Guruns varning: Digitala marknadsförare kommer att få sin lön halverad – och sedan halverad igen

En av Sveriges hetaste yrkesgrupper just nu går en mörk framtid till mötes, enligt marknadsföringsgurun Seth Godin. .

Dagens Media - 30 jan 18 kl. 16:50

Digitala marknadsförare har en mörk framtid - enligt reklamgurun

Marknadsföringsgurun Seth Goldin: "Utrymmet för människor i den här disciplinen är väldigt liten"..

Dagens Media - 30 jan 18 kl. 16:50

Mörk framtid för digitala marknadsförare - enligt reklamgurun

Marknadsföringsgurun Seth Godin: "Utrymmet för människor i den här disciplinen är väldigt liten"..

Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 15:01

Toyota ska ta digital marknadsföring av bilar till nästa nivå

Toyota Motor Europe inleder samarbete med Dassault Systèmes för att skapa nästa generations digitala marknadsföringslösningar för alla nya fordonslanseringar i Europa. De nya marknadsföringslösningarna kommer att innehålla lokaliserat och personligt innehåll som riktar sig till konsumenter som söker nya upplevelser när de är på jakt efter en ny bil. Med Dassault Systèmes Virtual Garage kan Toyota Motor Europe dra nytta av visualiseringslösningarna i 3DEXCITE för att kunna automatisera och integrera olika produktionsprocesser inom digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 08 maj 19 kl. 09:30

DIMENSION 46 och AGILLIC inleder samarbete

I dagens digitala värld är Marketing Automation – möjligheten att automatisera och skräddarsy kundkommunikation med hjälp av faktisk kunddata – en självklarhet för många företag. Samtidigt är programmatic och datadriven marknadsföring en viktig del av marknadsföringen för många företag. Men enligt DIMENSION 46 och AGILLIC lyckas få arbeta med Marketing Automation och Programmatic samtidigt, det blir gärna två silos istället, skriver bolagen i sitt pressmeddelande (som du kan läsa mer av nedan).

Dagensanalys.se - 15 jul 19 kl. 03:36

Indivd inleder samarbete med reklamforskare

Startupbolaget Indivd har nu inlett ett forskningssamarbete med forskaren Karina T Liljedal, som är verksam som post doc på Handelshögskolan i Stockholm. Forskningen kommer att fokuseras på utvecklingen av digitaliserade butiker som förmedlare av upplevelser och marknadsföringsplatser för varor. Dr Karina T Liljedal är verksam som forskare på Handelshögskolan, där hon bland annat undersöker kopplingen mellan fysisk handel och marknadsföring tillsammans med AMF Fastigheter.

YLE - 07 dec 16 kl. 20:48

Anvia inleder samarbetsförhandlingar

Anvia inleder samarbetsförhandlingar i koncernens moderbolag. Alla 40 anställda varslas och 25 arbetsplatser är hotade. Anvia Abp inleder samarbetsförhandlingar med hela personalen.

Dagensanalys.se - 23 aug 16 kl. 15:36

Keybroker inleder samarbete med startupen Videoburst

Keybroker och Videoburst har tecknat ett samarbetsavtal för att bättre kunna erbjuda onlinevideo till sina kunder. Samarbetsavtalet ger Keybroker möjlighet att erbjuda Videobursts plattform till sina kunder. ”Keybroker är en idealisk partner till VideoBurst” säger John Goliats, VD på VideoBurst.

YLE - 16 dec 16 kl. 10:52

Kaskö inleder samarbetsförhandlingar på måndag

Redan i somras aviserade Kaskö stad samarbetsförhandlingar men först på måndag den 19 december inleds de. Stadsfullmäktiges ledamöter hade hellre sett att de varit avklarade före man fattade beslut om nästa års budget. När Kaskö stadsfullmäktige fattade beslut om budgeten för 2017 höjdes röster i salen om varför man inte kommit igång med samarbetsförhandlingarna.

DI - 05 mar 18 kl. 07:30

Verisec inleder långsiktigt samarbete med Consid med fokus på e-legitimationstjänsten Freja eID

IT-säkerhetsföretaget Verisec, som ligger bakom den mobila e-legitimationstjänsten Freja eID, meddelar idag att man inleder ett långsiktigt samarbete med Consid – ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Samarbetet skapar bra förutsättningar för att Freja eID ska kunna användas i många av de tjänster som utvecklas och förvaltas av Consid..

YLE - 06 jul 12 kl. 15:44

Nyslott inleder jubileet med nyskriven opera

Operasäsongen öppnas med en nykomponerad, finländsk opera. Men det är ändå de älskade klassikerna som lockar de stora massorna till operafestivalen i Nyslott, som i sommar firar sitt 100-årsjubileum. Besökarna trängs mellan de bastanta slottsmurarna i Olofsborg för att ta sig fram till sina sittplatser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.