PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 19 October, 18:22

PrivataAffärer - 16 okt 20 kl. 07:47

DNB ser möjlig kursdubbling i OncopeptidesStängningskursen för Oncopeptides på torsdagen vid 147:80 kronor motsvarar det en kurspotential på cirka 127 procent. DNB:s omvärdering av potentialen för Oncopeptides sker efter vad de beskriver som en detaljanalys av marknadsmöjligheterna för läkemedelskandidaten melflufen vid behandling av blodcancerformen relapserande remitterande multipelt myelom. Enligt en bedömning från DNB väntas Oncopeptides få ett marknadsgodkännande i USA om några månader samt borde kunna ansöka om ett villkorat godkännande i Europa under det första kvartalet 2021. DNB har höjt sin sannolikhet för att melflufen får ett godkännande samt sina prisantagande. Sannolikheten för att få ett villkorat godkännande i USA uppskattas till 90 procent medan motsvarande godkännande i Europa ligger sa
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
DNB, Oncopeptides, USA, Europa, Ocean

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, ser, möjlig, kursdubblingi , Oncopeptides
PrivataAffärer - 14 nov 19 kl. 13:55

DNB ser köpläge i ”Nordens kung”

”Vi gillar Bolidens diversifierade råvaruexponering och dess bäst-i-klassen direktavkastning”, skriver banken i ett morgonbrev, där avsnittet om Boliden får rubriken ”King of the North”. Boliden sticker ut i sektorn genom att utvinna såväl koppar som zink och guld – samt genom att driva både gruvor och smältverk. DNB har en positiv syn på den framtida utvecklingen av zinkpriset, men är lite mer försiktig vad gäller kopparprisutvecklingen.

Affärsvärlden - 11 apr 16 kl. 14:32

Analyshus ser chans till kursdubbling i Saniona

Danska analyshuset Kapital Partner ser fortsatt stor potential i Saniona och bedömer att aktien kan klättra med 100 procent under de kommande 12-18 månaderna till en nivå på 50 kronor. På kort sikt bedöms aktien kunna stiga med 25 procent. Det framgår av en analys daterad den 8 april..

DI - 09 nov 15 kl. 13:14

Saudiarabiens vice oljeminister ser möjlig prisuppgång

Omfattningen på neddragningarna inom olje- och gasindustrins investeringar gör ytterligare en prisuppgång möjlig med anledning av minskande framtida utbud. Det uppgav Saudiarabiens vice oljeminister, prins Abdulaziz bin Salman, på måndagen enligt Bloomberg..

Affärsvärlden - 11 feb 16 kl. 16:52

Yellen ser möjlig lönetillväxt

Federal Reserves ordförande Janet Yellen uppger på torsdagens utfrågning i kongressen att hon ser trevande bevis för lönetillväxt..

Realtid - 12 jun 19 kl. 16:09

Pimco ser möjlig Fed-sänkning med 50 punkter i sommar

Pimco, en av världens största ränteförvaltare, ser en viss möjlighet att den amerikanska centralbanken kommer sänka styrräntan med 50 punkter i juli om nedåtrisker för den amerikanska ekonomin tilltar, enligt ett marknadsbrev. .

SR - 07 sep 13 kl. 13:41

Svenske guarden: "Jag ser löjlig ut där ute"

Point guarden Thomas Massamba har på de två första EM-matcherna inte haft ett enda avslut..

PrivataAffärer - 06 okt 16 kl. 13:43

Ser möjlig vändning - Sandvik får köpstämpel

Sandvik är en bra vändningskandidat och bolagets resultat tenderar att förbättras snabbt vid en stigande efterfrågan. Det är en av Handelsbanken Capital Markets motiveringar till varför banken höjer rekommendationen för verkstadsaktien till köp,....

SVT - 10 okt 19 kl. 17:41

Storbritannien och Irland ser möjlig väg för brexitavtal

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson och hans irländska motsvarighet Leo Varadkar säger att de har hittat en väg för ett eventuellt brexitavtal. Det kom duon fram till under ett möte på torsdagen..

PrivataAffärer - 28 sep 18 kl. 06:00

DNB: Fyra aktier att köpa

Alfa Laval är det första valet. Under sex år har det inte funnits någon organisk säljtillväxt, men nu ser det ut som om trenden har vänt inom shippingsektorn samtidigt som gas- och oljesektorerna återhämtar sig starkt, enligt Thomas Jellvik, makroanalytiker på DNB Markets. Bland de fyra intressanta aktierna finns två stycken cykliska bolag, Atlas Copco är det andra.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 10:46

DNB: Satsning på specialstål kan lyfta SSAB:s marginaler

Därtill är SSAB på väg att bli en av världens mest miljövänliga stålproducenter. Det skriver DNB Markets i en dagsfärsk analys, där banken återupptar bevakningen av SSAB med en köprekommendation och riktkursen 35 kronor för A-aktien, vilket Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat. ”SSAB:s strategi är att utöka Special Steels, vilket vi tror kommer att bli en nyckelfaktor när det gäller att öka bolagets marginaler, då vi bedömer att affärsområdet har branschens högsta försäljningspriser”, skriver DNB.

Affärsvärlden - 28 okt 14 kl. 09:21

Danske ser potential för kursdubbling för stålbolag

Danske Bank upprepar sin köprekommendation för bolaget med en riktkurs på 117 kronor, vilket lite grovt från dagens kursnivå skulle innebära en kursdubbling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.