Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 05:21

Dagens Media - 16 okt 20 kl. 07:34

Fem branschprofiler om fenomenet liveshoppingÄr liveshoppingen här för att stanna? Kommer Instagrams ”Reels” att kunna utmana Tiktok? Och blir effekten av coronakrisen fler samarbeten mellan forna konkurrenter? Fem branschprofiler resonerar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Instagrams Reels, Tiktok

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fem, branschprofilerom , fenomenet, liveshopping
Dagens Media - 14 sep 20 kl. 13:05

Fem branschprofiler: Så kommer Amazon utmana marknaden

Fem branschprofiler svarar på hur de tror att Amazon och Disney Plus intåg kommer utmana mediemarknaden. ”Landskapet för detaljhandeln kommer definitivt att ritas om”, säger Emma Thorp, vd på Scream..

Dagens Media - 16 jul 20 kl. 08:48

5 branschprofiler om hösten 2020: ”Som att segla in i Bermudatriangeln”

PANELEN. Fem tunga branschprofiler om coronakrisens främsta satsningar – och mediehösten 2020: ”Det kommer bli som att segla rakt in i Bermudatriangeln. Det blir superviktigt att uppdatera karta och kompass”, säger Wavemakers vd Cecilia Sundström..

Resume - 24 jul 14 kl. 12:18

Expressens nya sajt sågas av branschprofiler

Expressen lanserar Omtalat.nu Det är tidningens sociala medier-grupp som byggt upp sajten där klipp som sprids på nätet samlas. Med Omtalat.

Resume - 20 aug 14 kl. 06:50

Walter Naeslund utmanar branschprofiler på ishinken

Här tar sig Honestys vd Walter Naeslund is över huvudet i ishinksutmaningen #IceBucketChallenge som sprids som en löpeld på nätet. Nu utmanar han andra branschprofiler. Bland annat Göran Åkestam, vd:n för Åkestam Holst..

Resume - 25 aug 14 kl. 13:05

Branschprofiler startar ny byrå

Byrån We Love Workshops har sett dagens ljus.Grundarna är fyra välmeriterade branschprofiler. – Vi vill hjälpa alla slags företag att tänka mer som internetbolag.

Realtid - 10 sep 18 kl. 17:17

Branschprofiler om valet: “Jag behåller mina kronor”

Realtid.se har frågat några branschprofiler om hur de ser på valresultatet, vilka slutsatser de drar av siffrorna och hur deras respektive branscher påverkas av valutgången..

SmålandsPosten - 02 okt 19 kl. 00:11

Viljan förklarar fenomenet Fannys framgångar

Fanny Roos växte upp i ett av fem hus i lilla Ekenäs utanför Ryssby. Nu är hon rankad åtta i världen och inför dagens kval i kvinnlig kula vid VM i Doha har Smålandsposten pratat med fenomenet Fanny..

DN - 11 maj 17 kl. 10:06

Fem amerikanska presidentserier och var du kan se dem

I veckans avsnitt av podcasten Kulturskymning avhandlar DN Kulturs Helena Lindblad, Björn Wiman och Greta Thurfjell fenomenet president-tv. Vilka fem serier på temat amerikansk politik måste man se för att förstå det politiska USA? Och var finns de i djungeln av strömningstjänster?.

Dagensanalys.se - 19 nov 18 kl. 16:38

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black Friday

Svenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal.

Kristianstadsbladet - 05 jan 14 kl. 10:43

Fenomenet Guillou granskas i ny bok

Jan Guillou har varit en del av den svenska offentligheten länge och har skrivit fler än 40 böcker. Nu har journalisten Paul Frigyes skrivit en bok om fenomenet Guillou. - Han har dompterat medierna under snart ett halvt sekel, säger Frigyes till TT.

Trelleborgs Allehanda - 05 jan 14 kl. 10:43

Fenomenet Guillou granskas i ny bok

Jan Guillou har varit en del av den svenska offentligheten länge och har skrivit fler än 40 böcker. Nu har journalisten Paul Frigyes skrivit en bok om fenomenet Guillou. - Han har dompterat medierna under snart ett halvt sekel, säger Frigyes till TT.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.