GlobeNewswire > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 04:52

GlobeNewswire - 15 okt 20 kl. 20:00

Stockwik offentliggör obligationsprospekt och ansöker om upptagande till handel av sina obligationer vid Nasdaq StockholmStockwik Förvaltning AB (publ) emitterade den 3 september 2020 seniort säkerställda företagsobligationer med en initial volym om 300 MSEK inom ett ramverk om 450 MSEK. Obligationerna har en löptid på 3 år och en rörlig kupong om 3 månaders STIBOR + 7,00 procentenheter.
Enligt obligationsvillkoren har bolaget åtagit sig att ansöka om upptagande till handel av obligationerna på företagsobligationslistan vid Nasdaq Stockholm och bolaget har med anledning av detta upprättat ett noteringsprospekt som i dag har godkänts av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på bolagets webbplats www.stockwik.
Läs mer på GlobeNewswire
Läs mer om:
Nasdaq Stockholm, Förvaltning AB, MSEK, STIBOR, Finansinspektionen, Finansinspektionens, CEST, Andreasson, Telefon, Stockwik, Nasdaq Stockholm Small Cap, STWK

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockwik, offentliggör, obligationsprospektoch , ansökerom , upptagandetill , handel, av sina obligationer vid Nasdaq Stockholm
DI - 09 nov 17 kl. 16:00

DevPort AB (publ) offentliggör prospekt och ansöker om notering på Nasdaq First North Premier

Press release, November 9, 2017, 16:00 CEST  Styrelsen för DevPort AB (publ) (”DevPort” eller ”Bolaget”) har beslutat att genomföra en nyemission och ägarspridning i Bolaget. Samtidigt ansöker de om notering av Bolagets B-aktier på Nasdaq First North Premier..

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 09:42

Agrokultura ansöker om avnotering

Jordbruksbolaget Agrokultura har i dag offentliggjort att man ansökt om avnotering av aktien från Nasdaq First North, och att sista dag för handel i Agrokulturas aktie kommer att offentliggöras i samband med att Nasdaq Stockholm godkänner ansökan..

DI - 02 maj 19 kl. 13:30

OssDsign ansöker om notering på Nasdaq First North och offentliggör prospekt i samband med nyemission om 151,3 MSEK

Styrelsen i OssDsign AB (publ) (”OssDsign” eller ”Bolaget”) har beslutat att genomföra en nyemission om högst 5 500 000 aktier samt ansöka om notering av Bolagets aktier på Nasdaq First North. Teckningskursen uppgår till 27,50 SEK per aktie, vilket motsvarar ett emissionsbelopp om högst 151,3 MSEK (”Erbjudandet”)..

DI - 23 nov 18 kl. 15:34

Fastator offentliggör obligationsprospekt och ansöker om inregistrering av sitt obligationslån vid Nasdaq Stockholm

Aktiebolaget Fastator (publ) (”Fastator” eller ”Bolaget”) offentliggjorde den 19 oktober 2018 att Bolaget har emitterat obligationer till ett initialt värde om 350 MSEK inom ett rambelopp om 700 MSEK, med förfallodatum den 26 oktober 2021. Bolaget har som säkerhet för obligationerna pantsatt vissa av Bolagets tillgångar och Bolaget kan i framtiden komma att pantsätta ytterligare tillgångar..

DI - 05 nov 19 kl. 18:00

Fastators största innehav Offentliga Hus offentliggör obligationsprospekt och ansöker om upptagande till handel av gröna obligationer

Fastators största innehavsbolag Offentliga Hus i Norden AB (publ) (”Offentliga Hus”) offentliggjorde den 20 september….

DI - 28 nov 19 kl. 16:10

Offentliga Hus offentliggör två obligationsprospekt och ansöker om upptagande till handel av gröna obligationer och hybridobligationer

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus i Norden AB (publ) (”Offentliga Hus”) offentliggjorde den 13 november 2019 att….

Nyan - 30 jun 20 kl. 14:24

Östersjöprojektet öppnar för ansökningar

Östersjöprojektet har öppnat för ansökningar från nya projekt som kan finansieras med upp till 500 000 euro. Totalt har man de senaste 20 åren finansierat projekt för Östersjön med cirka 2 745 000 euro.
Målet med Ålandsbankens Östersjöprojekt är framförallt att möjliggöra projekt som på ett konkret sätt påverkar och ökar kännedom om Östersjöns tillstånd.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.