Cornucopia > Ekonomi

Monday, 19 October, 17:36

Cornucopia - 15 okt 20 kl. 17:15

Teveantennen har fallitEfter över fjorton år på gården har den från början helt oanvända teveantennen slutligen fallit, och 1900-talstekniken rundsänd tablåteve är slutligen borta. Nej, till mångas besvikelse föll inte bloggaren, bara antennenFörvisso sattes det inte in några teveuttag vid renoveringen av huset vid köpet 2006, men antennen har suttit kvar i alla dessa år.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Häglared, Teracoms, Danmark, Youtube

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teveantennenhar , fallit
Cornucopia - 13 jun 15 kl. 11:12

Sommarläsning: Almedalen har fallit

Det har i Sverige blivit något av en tradition att ge ut Sveriges motsvarighet till amerikanska film-blockbusters. I Sverige handlar det dock om popcornlitteratur istället för film, då svensk filmindustri inte har budget för årliga sommarspektakel. Istället får bokbranschen ordna detta och i år hittar vi Erik Lewins Almedalen har fallit (Adlibris 129:- SEK, Bokus 139:- SEK) här.

Skånskan - 02 maj 17 kl. 14:55

Stor insats sedan person fallit ombord från färja

Öresund En sjöräddningsinsats pågår i norra Öresund sedan en person fallit överbord från en färja. ERWP.fif(0)Enligt flyg- och sjöräddningscentralen i Göteborg är det en dansk räddninginsats.

Cornucopia - 08 mar 18 kl. 08:59

Hur mycket har lägenhetspriserna fallit i euro?

Den svenska kronan är som bekant en flytande valuta, och dess aktuella försvagning mot euron väcker frågan om dels hur hård prisnedgången på svenska lägenheter är i euron och dels om uppgången dämpats om man ser till den internationella världsvalutan?
Lägenhetspriserna i Stockholm i SEK och EUR (index) till och med januari. Data: Riksbanken och ValueguardUr ett internationellt perspektiv har de svenska bostadspriserna fallit hårdare när man mäter dem i världsvalutan euro istället för svenska kronor.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 11 kl. 16:42

Börsen har fallit mer än fem procent

Stockholmsbörsen har fallit med mer än 5 procent. Vid 16.30 var raset 5,1 procent.

TA - 08 aug 11 kl. 12:34

Börsen har fallit över fem procent

Foto: Scanpix
Vid 16.30 var raset 5,1 procent.
Vid lunchtid hade Stockholmsbörsen gått ner ytterligare.

Sydsvenskan - 18 okt 11 kl. 06:30

Fäste uppges fallit

Bani Walid, ett av Kaddafis två kvarvarande fästen i Libyen uppges ha fallit i övergångsregeringens ?
LIBYEN. Bani Walid, ett av Kaddafis två kvarvarande fästen i Libyen uppges ha fallit i övergångsregeringens händer efter sex veckors belägring, och den forna regimens familjer uppges fly från Sirte..

Skånskan - 07 dec 15 kl. 14:00

”Flera tips verkar ha fallit mellan stolarna”

Eslöv Det är tjänstemännens bedömning som ligger till grund för vilka lokaler som blivit aktuella som akuta flyktingboenden.
Men hur arbetet ska organiseras har inte varit riktigt klart – och därför har tips fallit mellan stolarna.I den allra mest akuta fasen, när Eslöv gjorde sig till ankomstkommun med en dags varsel, tittades det på ”varenda tillgänglig lokal”.

Expressen - 12 mar 16 kl. 22:37

En person har fallit överbord från färja

En person har fallit överbord från en Finlandsfärja utanför Åland.En stor sökinsats har inletts.– Av någon anledning har en person fallit överbord och vi letar efter personen, säger Torbjörn Enroth vid finländska sjöbevakningen..

Expressen - 20 apr 16 kl. 15:53

En person har fallit ner i en avloppsbrunn

En person har fallit ner i en avloppsbrunn i Stockholm. Personen ska ha fallit ett tiotal meter ner. – Vi är där och arbetar nu, säger Jonas Fröjmark vid räddningstjänsten..

Expressen - 08 mar 17 kl. 18:23

En person har fallit från skylift på Arlanda

En person har fallit från en skylift på Arlanda flygplats. Enligt de initiala uppgifterna ska personen ha fallit drygt fem meter, skriver polisen på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 09 mar 17 kl. 11:32

Barn har fallit ut från fönster - förd till sjukhus

Ett mindre barn har fallit ut från ett fönster på andra våningen av en fastighet. – Jag vet inte hur högt fallet är eller vad det är för fastighet barnet fallit ut från, säger Ulla Brehm på polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.