Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 02:03

Dagens Media - 15 okt 20 kl. 14:37

Lärarförbundet stoppar podd med Hamid ZafarÄven Lärarförbundet avslutar sitt samarbete med rektor Hamid Zafar. ”Vi ser inte att vi kan samarbeta med någon som har de värderingarna”, säger chefredaktören Michael Jonsson, till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hamid Zafar, Lärarförbundet, Michael Jonsson, Dagens Media

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lärarförbundet, stoppar, poddmed , Hamid, Zafar
YLE - 15 jun 15 kl. 12:37

FSL-medlem: Lärarförbundet borde hålla mun

Efter att Finlands Svenska Lärarförbund ställer sig på Åbo Akademis sida och anser att klasslärarutbildningen i Helsingfors ska vara en tillfällig lösning, skriver en medlem ut sig ur facket. Förbundsordförande tillbakavisar kritiken. Finlands Svenska Lärarförbund FSL får kritik av sina medlemmar för sin inställning till lärarutbildningsfrågan.

Kristianstadsbladet - 28 nov 12 kl. 10:13

Resursfördelningen får kritik från Lärarförbundet

2011 var Bromölla Skånes klättrare i Lärarförbundets sammanställning Årets skolkommun. Nu rasar kommunen. Ingen rolig läsning påtalar Pernilla Eknö på Lärarförbundet, men inte heller överraskande.

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 06:54

Lärarförbundet räknade fel i kommunrankning

Har Älmhult lägst lärartäthet i Sverige?
Ja, enligt Lärarförbundets kommunrankning.
Men placeringen bygger på felaktiga siffror, vilket kan ha påverkat kommunens totalplacering.

BT - 20 mar 14 kl. 21:04

Lärarförbundet: "Läget är akut"

Mer än 150 personer slöt upp till Lärarförbundets och Kommunals gemensamma aktion utanför dagens kommunfullmäktigemöte. Live-published photos and videos via Shootitlive (function(){var d=document,b=d.body,s=d.

YLE - 09 feb 15 kl. 08:00

Lärarförbundet ställer frågor

Lärarförbundet ställer frågor Ökad trivsel är bra för skolorna men vem betalar kalaset, undrar lärarförbundet med anledning av diskussionen kring flexibel skoldag. Diskussionen om mer flexibla skoldagar har kommit igång. Undervisnings- och kulturministeriet låter undersöka om hobby- och klubbverksamhet kunde integreras mer i skoldagen.

Expressen - 22 mar 14 kl. 18:43

Lärarförbundet till Borg: "Kom och jobba som mattelärare"

En rad lärare har visat ilska mot finansminister Anders Borg (M) efter hans kommentarer om att de har "osedvanligt dålig pedagogik". Nu stämmer Lärarförbundet in i kritiken – och har bjudit in finansministern till att praktisera som mattelärare. – Vi hjälper honom gärna att fylla de kunskapsluckor kring läraryrket som han olyckligtvis har gett oss exempel på, säger Eva-Lis Sirén, ordförande för Lärarförbundet till Expressen..

BT - 20 aug 14 kl. 14:27

Lärarförbundet i Borås kritiska till betyg från fjärde klass

Betyg från fjärde klass är regeringens förslag. Men i Borås är lärarförbundet kritiska. Lärarna har inte tid.

Nerikes Allehanda - 26 sep 14 kl. 17:00

Lärarförbundet anmäler vikariebrist

Lärarförbundet har för andra gången anmält till Arbetsmiljöverket angående vikariebristen inom grundskolan i Laxå kommun. Lärarförbundet vill ha en vikariepool..

Västerbottens Folkblad - 29 okt 14 kl. 23:00

Lärarförbundet bär också skuld

Linda Westerlund hyllar Lärarförbundet och dess ordförande Eva-Lis Sirén för den opinionsbildning hon bedrev under valrörelsen. En socialdemokrat kanske blev glad, men som lärare fanns inget att hylla. Det var nämligen länge sedan som Lärarförbundet bedrev en verksamhet som borde vara just facklig.

Kristianstadsbladet - 01 feb 16 kl. 03:00

Lärarförbundet kräver en satsning på skolan

Skola/ Lärarförbundet har under lång tid flaggat för att det behövs fler lärare i skolan och att lärares arbetssituation och höga arbetsbelastning måste tas på allvar. Det är viktigt att poängtera att Lärarförbundet har varnat för detta långt innan höstens stora migrantströmmar till Sverige inleddes..

SvD - 06 maj 16 kl. 11:21

Lärarförbundet: "Stäng oseriösa SFI-aktörer ute"

Politiker tar inte sitt ansvar för utbildningen i svenska för invandrare, SFI. Det anser Lärarförbundet som vill ha ett bättre kontrollsystem av utbildningen. – Inför ett system med tillståndsgivning så oseriösa aktörer kan stängas ute, säger Johanna Jaara Åstrand, ordförande i Lärarförbundet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.