Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Sunday, 25 October, 09:49

Expressen Dina Pengar - 15 okt 20 kl. 14:15

Ska jag placera min tjänstepension i fonder?Kan man tjäna på att ta ut hela tjänstepensionen i rask takt för att placera om den?Kristina Kamp, pensionsexpert på Minpension, förklarar vad man måste se upp med..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Kristina Kamp, Minpension

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska jag placeramin , tjänstepensioni , fonder
Cornucopia - 08 nov 19 kl. 05:56

Så var man likvid igen - vilken bank är det enklast att byta fonder hos?

Så var man likvid igen, då alla långa och utländska obligationsfonder har avyttrats. Med åldern blir det några konton att hantera, i synnerhet för alla gamla arbetsgivares olika tjänstepensioner, och det är stor skillnad i hur enkelt det är att byta fonder hos olika banker. Några erfarenheter kring Avanza, Swedbank och sparbankerna, SEB och förstås Pensionsmyndighetens PPM.

PrivataAffärer - 06 sep 19 kl. 11:21

Hernhag: Tre bra fonder på lång sikt

Trannel: Hej! Av åldersskäl vill jag förenkla min hantering av värdepapper enligt nedan och tar gärna emot dina råd och anvisningar! Jag lägger upp ett konto med reinvesterande fonder.

Sydsvenskan - 13 jul 15 kl. 04:00

Våga placera fossilfritt – och ta tillbaka miljöguldet

En kolsvart novemberkväll 2013 lystes Stortorget upp av femton glada ljusgraffitikonstnärer.Tillsammans bildade vi orden ”Fossil Free Malmö”. Det är med nyfikenhet och hopp vi drivit kampanjen för fossilfria placeringar i Malmö stad sedan dess.

Skånskan - 11 okt 16 kl. 08:53

Etiska fonder ska ge Sjöbo klirr i kassan

sjöbo När banken ger för låg ränta lockar i stället börsen. Nu satsar Sjöbo kommun 100 miljoner kronor på etiska fonder.– Banken ger ju knappt någon ränta alls nu för tiden, konstaterar Stefan Lundgren (M), kommunstyrelsens ordförande.

PrivataAffärer - 09 apr 20 kl. 10:00

Svensken vill placera skatteåterbäringen

Varannan svensk, 53 procent, tror att det kommer pengar från Skatteverket i vår, och i snitt tror svensken att summan som sätts in på bankkontot blir 7000 kr. Hela 38 procent av dem har svarat att de vill placera sina pengar i fonder eller aktier. Det är, visar undersökningen, främst unga, mellan 18-29 år, som planerar att investera eller spara pengarna i fonder eller aktier.

Expressen - 24 apr 18 kl. 09:21

Så får du full koll på din tjänstepension

Lider du av pensionsångest?A och O för att undvika en knaper pension på ålderns höst är att se till att ha en tjänstepension – och placera den rätt.Så här får du full koll på tjänstepensionen.

YLE - 13 okt 19 kl. 04:58

"Börsen är inte bara för aktienördar" - 5 enkla tips till dig som vill börja placera dina pengar

Unga finländare är rätt så dåliga på att placera sina pengar i fonder eller aktier, bara en av tio under 25-åringar placerar regelbundet. Men att komma igång med att placera är lättare än många tror, menar placeringsbloggaren Pia-Maria Nickström..

VA - 09 sep 11 kl. 13:37

Placera som en skotte

9 september >>Autoforward Besökare till denna sida skickas vidare till http://www.privataaffarer.se/fonder/201109/placera-som-en-skotte/index.

PrivataAffärer - 04 aug 14 kl. 13:42

Borg: Ska bli enklare att placera i Afrika

Pensionsbolag ska enklare kunna placera pengar i utvecklingsprojekt i Afrika genom att det ska skapas fonder och finansiella instrument för ändamålet....

E24 - 19 jan 12 kl. 09:14

EQT:s fonder snart i hamn

EQT har beslutat att placera förvaltningen av framtida fonder "onshore" i Europa, med eventuella säten i Storbritannien, Nederländerna, Luxemburg och Sverige..

PrivataAffärer - 05 dec 13 kl. 05:30

Besiktiga dina fonder

Vid midnatt inleds årets insättning av pengar i premiepensionssystemet. Det kan därför vara läge att se över innehaven och placera om pengarna om fonderna inte håller måttet. Här ser du vilka fonder som gått bäst och sämst hittills i år....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.