Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 27 October, 01:49

Dagens Media - 15 okt 20 kl. 13:54

SVT stoppar avsnitten med Hamid ZafarSVT väljer att inte sända det avsnitt av ”På spåret” där Hamid Zafar medverkar..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SVT, Hamid Zafar,

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT, stoppar, avsnittenmed , Hamid, Zafar
Helsingborgs Dagblad - 09 nov 12 kl. 15:52

SVT stoppar avsnitt efter misshandel

SVT stoppar två avsnitt av tv-serien "Kan du slå en pensionär?" efter att det uppdagats en av pensionärerna tidigare dömts för misshandel och hemfridsbrott, skriver Resumé. Åtta avsnitt av serien spelades in i somras men bara sex av dem kommer att visas.

Expressen - 17 feb 18 kl. 20:52

SVT stoppar Lindgren – efter kanalens fruktan

SVT stoppar David Lindgren från att utföra sitt intresse.  Anledningen är att kanalen till varje pris vill undvika att programledaren skadar sig. Därför stoppas han av SVT:s kontrakt.

GöteborgsPosten - 09 maj 11 kl. 16:28

SVT stoppar Tittarnas wild kids

SVT stoppar nu programmet Tittarnas wild kids med Ola Lindholm som följd av narkotikamisstankarna mot honom. De sista två programmen i serien läggs på is..

Sydsvenskan - 09 nov 12 kl. 22:24

SVT stoppar avsnitt

SVT stoppar två avsnitt av tv-serien "Kan du slå en pensionär?" efter att det uppdagats en av pensionärerna tidigare dömts för misshandel och hemfridsbrott..

DI - 12 sep 14 kl. 16:25

SVT stoppar Sanna Lundell

SVT stoppar Kommunals kampanj med Sanna Lundell efter bara två dagar. Orsaken är att hon i höst ska delta i en TV-serie, enligt Dagens Media..

Expressen - 20 feb 16 kl. 14:30

SVT stoppar Schyffert – Ralf-hånet struket

SVT stoppar Henrik Schyffert och Gina Dirawis grövsta skämt. Under lördagens genrep ströks hånet mot Ralf Edström – efter legendarens kritik. – Har man ingen egen humor så kan man väl göra så, sa Edström om skämtet..

GöteborgsPosten - 06 okt 17 kl. 11:32

SVT stoppar avsnitt av kultserien Bert

SVT stoppar två avsnitt av kultserien Bert på Öppet arkiv. Orsaken är att vissa delar av serien anses vara olämpliga..

SVT - 10 dec 18 kl. 14:03

SVT stoppar reklamkampanj med julkalender-aktuella Cecilia Forss

SVT har stoppat en reklamkampanj som skådespelaren Cecilia Forss medverkar i. Forss, som har en av huvudrollerna i årets julkalender, hade missat att reklamsamarbeten inte är tillåtna under tiden hon syns i SVT:s program. – Vi hade absolut kunnat kommunicera de här reglerna ännu tydligare, säger julkalenderns projektledare Lisa Andrae..

UNT - 09 maj 11 kl. 16:56

SVT stoppar Ola Lindholm

På fredagen åtalades programledaren Ola Lindholm för ringa narkotikabrott. Därför stoppar nu SVT de två kvarvarande avsnitten av Tittarnas wild kids..

Expressen - 07 feb 18 kl. 12:25

SVT stoppar Lasse Kronérs största program

Förundersökningen om sexuella trakasserier mot SVT-profilen Lasse Kronér lades ner. Trots det stoppar SVT programledarens största program Dobidoo, skriver GP. – Vi har efter många och långa samtal bestämt att vi inta klarar av att göra Doobidoo tillsammans i år, säger Christina Hill, programchef för underhållning på SVT Göteborg, till tidningen.

Expressen - 15 maj 17 kl. 12:10

SVT stoppar ny Björneshow

Jörgen Lantz, mannen innanför Björne-dräkten, har planerat att sätta upp sin nya scenshow ”Björnes favoriter” under våren.Men nu stoppar SVT showen.– Vi äger rättigheterna och har bland annat registrerat varumärket Björne och Björnes magasin, säger Johanna Gårdare som är programchef på Barnkanalen till Medierna i P1..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.