Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 02:09

Realtid - 15 okt 20 kl. 12:25

Skarp kritik mot Sergel KredittjänsterDatainspektionen är kritisk till att inkassobolaget Sergel Kredittjänster brister i tillgängligheten för gäldenärer som vill komma i kontakt med bolaget..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sergel Kredittjänster

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, kritikmot , Sergel, Kredittjänster
DI - 15 nov 17 kl. 13:30

Sergel Kredittjänster tecknar avtal med Tele2

Sergel Kredittjänster AB tecknar avtal med Tele2 Sverige AB om att hantera deras inkassoärenden. Avtalsperioden är fem år med ett kontraktsvärde om cirka 80 mkr. Tele2 Sverige blir i och med affären en av Sergels största kunder.

Realtid - 22 apr 20 kl. 13:47

Sergel kredittjänster varslar 70 efter tappat kontrakt

På grund av att man tappar ett större kontrakt med Telia tvingas Sergel kredittjänster varsla 70 medarbetare..

Realtid - 22 apr 20 kl. 13:50

Sergel Kredittjänster varslar - tappar uppdrag från Telia

Legres dotterbolag Sergel Kredittjänster varslar idag upp till 70 medarbetare..

Realtid - 14 jul 20 kl. 09:45

Anders Blomberg går in som tf vd på Sergel Kredittjänster

Anders Blomberg har utsetts till tillförordnad vd på Sergel Kredittjänster i Sverige.  Han kommer närmast från en tjänst som vd för Crane..

Jönköpingsnytt - 28 feb 13 kl. 09:03

Tekniska kontoret får skarp kritik

Kommunrevisionen riktar skarp kritik mot tekniska kontoret. I en rapport som revisionsfirman Deloitte AB har gjort på uppdrag av kommunrevisionen, påtalas stora brister när det gäller upphandling av varor och tjänster..

YLE - 09 apr 16 kl. 09:59

Forskare riktar skarp kritik mot Nordea

Forskaren i grå ekonomi, Markku Hirvonen, riktar skarp kritik mot storbanken Nordea och kopplingarna till skatteparadis. – Det är svårt att säga i vilken utsträckning Nordeas högsta ledning har varit medveten om kopplingarna. Hirvonen blev inte överraskad av de finländska namnen i Panamapappren.

DI - 03 okt 16 kl. 16:52

Kommun får skarp kritik från Konkurrensverket

Kils kommun köpte konsulttjänster för nära en miljon kronor utan att göra en korrekt upphandling. Nu får den värmländska kommunen skarp kritik från Konkurrensverket..

Nya Wermlands Tidningen - 21 sep 18 kl. 15:12

Balderkliniken får skarp kritik

En kvinna avled i hjärtinfarkt i oktober förra året efter att ha sökt vård för smärta i vänster arm vid flera tillfällen. Nu riktar Inspektionen för vård och omsorg, Ivo, skarp kritik mot Balderkliniken för brister i hanteringen.– Myndigheten anser att det finns allvarliga brister, säger Marie Glas Kullbratt, enhetschef på Ivo..

E24 - 22 okt 15 kl. 17:50

Telia överväger sälja Sergel Kredit

Telia Sonera överväger en försäljning av sitt inkassobolag Sergel Kredittjänster som har tillgångar som kan vara värderade till 300-500 miljoner euro..

YLE - 06 sep 13 kl. 14:34

Flytt av bidragsbehandling möter skarp kritik i Österbotten

EU kommer att minska anslagen från sina strukturfonder till Finland med 30 procent från och med nästa år. På samma gång vill regeringen också minska på antalet tjänster i NTM-centralerna som har administrerat dessa anslag. Som en följd av det skulle också administrationen av hur anslagen beviljas ändras.

YLE - 02 dec 14 kl. 05:55

UM får skarp kritik för handelsförhandlingar

En tjänsteman på Utrikesministeriet jobbar som rådgivare för stora advokatbyråer med miljonintressen i frihandelsavtalet mellan EU och USA. Otroligt, kommenterar professorn i internationell rätt Martti Koskenniemi till Spotlight. Staten inför rätta?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.