Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 25 October, 08:41

Dagens Media - 15 okt 20 kl. 11:25

Oklarhet kring På Spåret efter rektor Hamids uttalanden”På Spåret”-deltagaren Hamid Zafar har under flera år skrivit hatiska inlägg på nätet. SVT ska nu fatta beslut kring årets säsong av det populära programmet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
På Spåret, Hamids, Spåret, Hamid Zafar, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklarhetkring På , Spåretefter , rektor, Hamids, uttalanden
Trelleborgs Allehanda - 07 nov 12 kl. 09:49

Oklarhet kring när lamm dog

Foto: Anette Sjöstrand
Ännu ett får revs i?natt, hävdar fårägaren Berth Johansson i Älmhult utanför Sankt Olof. Fåret har varit dött i en vecka, hävdar länsstyrelsen.

YLE - 17 feb 15 kl. 15:00

Att bli mobbad på jobbet

Har du någonsin jobbat på en arbetsplats där du känner att du inte riktigt är en del av gänget? Där du varje dag fasar för spydiga kommentarer eller känslan av att vara utanför? Det kallas arbetsplatsmobbning, och förekommer på många håll i Finland.

Sydsvenskan - 06 jan 11 kl. 22:45

"Rusta upp skolbiblioteken"

Ett bra skolbibliotek skall stå i centrum för skolans pedagogiska arbete och vara en naturlig samarbetspartner i undervisningen. Men en tredjedel av alla skolor saknar bibliotek. Det skriver Karin Linder, förbundsordförande i fackförbundet Dik.

YLE - 24 aug 17 kl. 08:52

Åbos utbildningschef: Skolan får inte veta om en elev är under utredning

Åbo stads utbildningschef bekräftar att den misstänkta gärningsmannen gick i skola i Åbo under förra läsåret. Utbildningschef Timo Jalonen kan inte kommentera vilken specifik skola i Åbo den misstänkta gärningsmannen gick i under det gånga läsåret. Men den huvudmisstänkte gick en förberedande utbildning för invandrare i en skola med elever från årskurs 7 till 9.

BT - 13 sep 14 kl. 19:27

Partiledarna spurtar så fradgan yr

De rödgrönt klädda löparna vräker sig in på upploppet - men de blåklädda är hack i häl och gör allt för att ta sig förbi! Med målsnöret i sikte spurtar partiledarna så fradgan yr för att vinna bataljen om riksdagen.- Det kommer att bli jämnt - varenda röst blir viktig och därför kommer vi att kampanja till sista minuten, sade Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiets ledare, till TT när han valtalade på Medborgarplatsen i Stockholm på lördagen.

Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 10:00

Tre frias från ofredandeåtal

Kvinnorna erkänner att de kört och sladdat, tutat, ställt skyltar och blommor i en mans trädgård och skickat sms till honom. De stod åtalade för ofredande, men frias.
Ett par i Karlshamn uppger att kvinnorna, som är runt 20-årsåldern, vid upprepade tillfällen under sommaren och hösten förra året har kört och sladdat, tutat och skrikit utanför deras respektive bostad.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 15:39

Nätförsäljning gör inte alkoholen farlig

VIN PÅ NÄTET Det svenska butiksmonopolet är bra, men försäljning av alkohol på nätet innebär inga nya risker för folkhälsan. Det är något positivt att Systembolaget konkurrensutsätts och den omdebatterade alkoholreklamen är det framförallt Systembolagets egna leverantörer som står för, skriver Ole Nielsen, ordförande i Nätvinhandlarnas branschorganisation. Alkohollagstiftningen, beslutad av Sveriges riksdag, är anpassad efter EU-rätten och lämnar ingen som helst oklarhet i frågan om huruvida distansförsäljning av alkoholprodukter är laglig.

HBL - 17 sep 13 kl. 09:55

Kuisma Niemelä lämnar SOK

Kuisma Niemelä lämnar uppdraget som koncernchef för SOK. Förvaltningsrådet har beviljat honom avsked på hans egen begäran.SOK:s följande koncernchef kommer till en grupp som är mitt i handelsbranschens strukturomvandling.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 09:30

Beslut om Biskopsgården har överklagats

Såväl Emmaboda Granit AB som grannarna överklagar mark- och miljödomstolens klartecken för stenbrytning i Biskopsgården.
Den 8 november gav mark- och miljödomstolen Emmaboda Granit AB tillstånd att bryta sten i Biskopsgården de kommande 20 åren. Reststensupplaget begränsades till 400 000 ton.

Barometern - 01 mar 14 kl. 11:05

Så kan fler tåg komma i tid

Fler tågförseningar kan undvikas utan att det kostar stora pengar. Det menar Riksrevisionen i en rapport om hur bättre styrning och planering kan öka punktligheten. En kritik är att Trafikverkets metod för att ta betalt av järnvägsoperatörerna inte har förändrats trots ökad trafik och fler operatörer.

YA - 26 mar 14 kl. 12:47

Oklart om färdtjänsten 2015

Via Region Skåne, i egen regi eller med hjälp av en tillfällig lösning? Fortfarande råder det stor oklarhet kring hur färdtjänstverksamheten ska se ut i Skurups kommun nästa år.
– Vi håller på och jobbar för fullt med det här, men inget har landat ännu.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.