Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Wednesday, 21 October, 12:40

Expressen Dina Pengar - 15 okt 20 kl. 10:32

Okänd regel kan rädda tusenlappar för föräldrarKänns det svårt att hinna ta ut föräldradagarna med lägst ersättning?Eller onödigt eftersom det handlar om så lite pengar per dag? Tänk igen – du kan gå miste om tusenlappar. Det finns nämligen ett sätt att få ut pengar - trots att du arbetar heltid. – Jag skulle inte säga att man utnyttjar förmånen, utan nyttjar den som det är tänkt, säger Niklas Löfgren, familjeekonomisk talesperson på försäkringskassan.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Eller, Niklas Löfgren, Försäkringskassan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Okänd, regelkan , rädda, tusenlapparför , föräldrar
Dagens PS - 19 nov 18 kl. 11:50

Boka resan i tid – spara tusenlappar

Med rätt tajming kan du får ner priset hela 34 procent. För femte året i rad har hotell- och resesöksajten momondo.se tagit reda på när det är billigast att resa.

PrivataAffärer - 13 aug 19 kl. 04:00

Regeländringar kan ge tusenlappar mer i pension

Att ta ut sin pension på rätt sätt är viktigt. Du kan öka din pension med många tusenlappar genom att planera ditt uttag. Det handlar till exempel om faktorer som brytpunkter för statlig inkomstskatt, utbetalningstid, risknivå och sparform.

Världen Idag - 24 maj 18 kl. 00:00

Östra Europas onådda och bortglömda folk

Många undrar varför det fortfarande finns etniska grupper, som kan räknas som onådda? Det har ju gått nästan 2 000 år sedan Jesus gav lärjungarna uppdraget att gå ut och förkunna evangeliet för alla folk (ta ethne enligt Bibelns grundtext). Generellt kan man konstatera att de onådda folken i regel tillhör minoritetsgrupper i sina respektive länder, skriver Rauli Lehtonen..

Dalarnas tidningar - 21 mar 15 kl. 10:30

Hundar som kan rädda liv

15 minuter är den tid som en människa kan klara under en lavin. Efter en halvtimme handlar det tyvärr i regel inte längre om att rädda liv utan att återfinna en kropp. Samtidigt finns det exempel på att liv räddats trots att det gått betydligt längre tid..

DalaDemokraten - 21 mar 15 kl. 10:30

Hundar som kan rädda liv

15 minuter är den tid som en människa kan klara under en lavin. Efter en halvtimme handlar det tyvärr i regel inte längre om att rädda liv utan att återfinna en kropp. Samtidigt finns det exempel på att liv räddats trots att det gått betydligt längre tid..

DN - 04 jun 18 kl. 16:25

Rädda, backa undan och lägg ned mobilen

DN 5/6 2018. Drunkningssäsongen har inletts. En ny regel behövs för badstranden: Rädda, backa undan och lägga ned mobilen..

HBL - 23 apr 14 kl. 05:01

Husgranskning kan rädda plånboken

En husgranskning är bra att göra innan du köper eller säljer ett hus, för att inte råka ut för ovälkomna saneringsräkningar då eventuellt mögel upptäcks.Då hemmet utsätts för fuktskador kan räkningen i slutändan bli rätt dyr. Ofta kommer ändå försäkringsbolaget till undsättning om du har ett avtal med ett sådant, men det kan finnas gränser för vad din försäkring täcker.

YLE - 25 jun 14 kl. 15:48

Patrik Schauman: Kan sote rädda ditt liv?

Ska vi sluta dö i vårdköer nu? Ska läkare alltid undersöka dödssjuka patienter i stället för att skicka hem dem utan vård? Ska åldringar inte mera svältas ihjäl inom långvården?

Cornucopia - 11 jul 14 kl. 14:33

Fredagsmys: En enkel regel om vad man får angripa

7ster: Hemskliberal (F7ster) på Twitter summerade härom dagen fint vad som gäller vilka grupperingar man får angripa. Man får endast tala illa om grupper där tillhörigheten är frivillig, dvs ingenting som är medfött.
Svårare än så är det inte.

Kristianstadsbladet - 22 sep 14 kl. 09:08

Breda uppgörelser kan rädda välfärden

I såväl Riksdagen som många kommuner får blocken inte ihop till en egen majoritet. Politiken måste nu fokusera på breda uppgörelser. Bortom den hätska debatten handlar nämligen många lösningar om enkelt sunt förnuft, också när det kommer till ideologiskt laddade frågor.

NSD - 29 sep 15 kl. 09:00

Kryphålet kan rädda kvar Assi-stjärnorna

En ny regel kan göra att spelare som Fernanda da Silva och Erin Craig stoppas från spel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.