Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 14:29

Realtid - 15 okt 20 kl. 08:55

EQT-ägda GlobalConnect lanserar internationell carrriertjänst – ska tredubbla omsättningen på fem årGlobalConnect, den EQT-ägda europeiska nätverksoperatören, ger sig in på den nordiska carriermarknaden med GlobalConnect Carrier. Verksamheten ska växa fort med god lönsamhet, säger Regina Donato Dahlström, vd GlobalConnect Carrier, till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
EQT, GlobalConnect, GlobalConnect Carrier, Regina Donato Dahlström, Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EQT-ägda, GlobalConnect, lanserar, internationell, carrriertjänstska , tredubbla, omsättningen, fem år
SvD - 04 nov 15 kl. 07:45

EQT-ägda Scandic på väg till börsen

Den huvudsakligen EQT-ägda hotelloperatören Scandic Hotels Group avser att genomföra en notering av bolagets aktier på Stockholmsbörsen..

SvD - 07 jul 14 kl. 09:49

Investor: eqt-Ägda scandics vd bekrÄftar bÖrsnotering - e24.no

EQT:s hotellkedja Scandic Hotels ska börsnoteras efter närmare ett års planering för det..

Realtid - 29 sep 17 kl. 08:31

EQT-ägda IFS förvärvar Workwave

Tech-bolaget IFS, ett portföljbolag till EQT, förvärvar amerikanska mjukvarubolaget Workwave..

DI - 04 jul 19 kl. 09:00

EQT-bolag köper svenskar av norskar

Den EQT-ägda förvärvsmaskinen Iver köper sydsvenska IT Gården med 100 medarbetare från norska riskkapitalistfirman Norvestor. Förvärvet är det femte sedan Iver bildades förra våren genom att EQT slog ihop DGC, som köptes ut från börsen 2017, med det året därpå köpta Candidator..

DI - 13 nov 13 kl. 07:38

EQT-bolag till börsen

Det EQT-ägda badrumsbolaget Sanitec har för avsikt att notera bolagets befintliga aktier på Stockholmsbörsen. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 02 jul 14 kl. 10:00

Så mycket är EQT:s sportkedja värd

Goldman Sachs och ABG Sundal Collier har blivit utvalda för att leda börsintroduktionen av den till 65 procent EQT-ägda sportkedjan XXL som planeras till hösten, enligt personer med insyn till Reuters..

DI - 05 dec 16 kl. 14:57

EQT-ägt bolag på väg mot börsen

Det EQT-ägda tyska bolaget BSN Medical, som tillverkar produkter för kompression, sårbehandling och ortopedi, ser nu ut att vara på väg mot en börsnotering efter att samtalen med de två återstående potentiella köparna SCA och BC Partners uppges ha strandat. Det rapporterar Reuters..

DI - 13 feb 17 kl. 17:44

EQT säljer resterande innehav i Academedia

På måndagskvällen meddelade EQT-ägda Marvin Holding att investmentbanken Carnegie och Nordea fått i uppdrag att sälja bolagets resterande drygt 51 miljoner aktier, motsvarande 54,4 procent av aktierna, i utbildningsbolaget Academedia via ett så kallat accelererat bokbyggande. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 13 feb 17 kl. 17:42

EQT säljer i Academedia

På måndagskvällen meddelade EQT-ägda Marvin Holding att investmentbanken Carnegie och Nordea fått i uppdrag att sälja aktier i utbildningsbolaget Academedia via ett så kallat accelererat bokbyggande. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 20 jun 17 kl. 08:22

EQT säljer i Academedia

EQT-ägda Marvin avyttrar 15 miljoner aktier i skolbolaget..

Realtid - 23 okt 18 kl. 05:59

EQT:s utköp har lyft IFS

Stark tillväxt och många kundreferenser ger svenska EQT-ägda IFS vind i seglen för affärssystem. Vd:n Darren Roos ser framtiden an med tillförsikt. “I dag är kunderna inte lika rädda för att byta it-system som tidigare”, säger han..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.