Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 22 October, 14:09

Dagens Media - 15 okt 20 kl. 07:50

Dags att spetsa B2B-marknadsföringen? Missa inte B2B Marketing 2020Hur kan B2B-marknadsföringen bli bättre, mer kreativ och ge större effekt? Det är frågor som diskuteras under Dagens Medias och Resumés hybridevent B2B Marketing 2020..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
B2B, B2B Marketing, Dagens Medias, Resumés

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dagsatt , spetsa, B2B-marknadsföringen, Missainte , B2B, Marketing, 2020
DN - 17 feb 15 kl. 08:51

Nu är det dags att trimma marknadsföringen


För två år sedan såg Arshia ­Etminan möjligheten att kombinera drömmen om att bli frisör med passionen för hundar. Hon utbildade sig till hundfrisör i Wales och startade företaget Uppsala hundtrim. Nu behöver hon bli bättre på marknadsföring..

Dagensanalys.se - 25 aug 17 kl. 11:31

Spotifys nya VD vill tillbaka till grunderna i marknadsföringen

I en paneldebatt under ADMA Global Forum i Sydney deltog Spotifys nye VD Jane Huxley. Hon menade att vi gör marknadsföring och kundkommunikation alldeles för komplicerat, när kunden egentligen bara efterfrågar tre saker. Huxley menade att kunder idag överväger samma saker som de övervägt i flera hundra år och det är tre enkla saker.

Dagensanalys.se - 05 apr 18 kl. 20:25

”Artificiell intelligens revolutionerar marknadsföringen”

Den artificiella intelligensens intåg i marknadsföringen går snabbare än du tror. Hur påverkar det marknadschefens roll? Bisnode svarar att artificiell intelligens revolutionerar marknadsföringen.

YLE - 25 jul 14 kl. 04:26

"När visionen fattas blir marknadsföringen dålig"

Finlands kunskaper i marknadsföring och försäljning får sig en känga. Visionen, som ska genomsyra de finska företagen, fattas. Bland annat måste företagen bli bättre på att integrera marknadsföringsavdelningen med resten av företaget.

YLE - 25 jul 14 kl. 04:26

Marknadsföringen i Finland haltar

Finlands kunskaper i marknadsföring och försäljning får sig en känga. Visionen, som ska genomsyra de finska företagen, fattas. Bland annat måste företagen bli bättre på att integrera marknadsföringsavdelningen med resten av företaget.

Dagensanalys.se - 25 jul 17 kl. 11:33

Konsumentresan står i fokus för dagens marknadsförare och artificiell intelligens hjälper till att hantera all data

Salesforce, världens ledande leverantör av CRM-lösningar, visar i sin fjärde årliga rapport “State of Marketing”, att konsumentresan fortsätter att förändra marknadsförares tankesätt. Artificiell intelligens utmärker sig som en viktig komponent för att skapa en personlig konsumentupplevelse över alla kanaler och på så sätt behålla befintliga kunder. Rapporten, som baseras på svar från 3 500 ledande marknadsförare världen över, avslöjar bland annat att en av de största utmaningarna för dagens marknadsförare är att utnyttja all data för att leverera en personlig konsumentupplevelse.

Dagensanalys.se - 19 dec 17 kl. 10:31

Så mycket får du tillbaka på din digitala marknadsföring

I en studie som IAB gjort tillsammans med bland andra Unilever och Nestlé undersöktes effekten av digital marknadsföring på försäljning såväl online som offline. Resultatet är mycket positivt för marknadsförare, men kanske inte det som förväntades. Det har länge pratats om att det är svårt att mäta vilken ROI du får på digital marknadsföring.

Dagensanalys.se - 07 dec 16 kl. 13:14

Dags att rikta in sig på ”Generation Z” under 2017

Nästa år är det dags att flytta marknadsföringens fokus från alla dessa Millennials vi skriver så mycket om, och rikta in sig på ”Generation Z” – som utgör 27 procent av världens befolkning. Detta enligt ansedda analysföretaget Kantar Millward Browns prognos för 2017. Företaget kommer ut med en framtidsprognos varje år, med syftet att ge marknadsförare några tydliga riktlinjer för de kommande 12 månadernas utmaningar och möjligheter.

PrivataAffärer - 22 aug 19 kl. 10:41

Bornold om Oscar Properties: Dags för vd att öppna plånboken

Läs även: Oscar Properties söker stöd för nyemission Samtidigt som rapportsläppet kallade bolaget till en extrastämma den 23 september där styrelsen vill få bemyndigande att upp till fyrfaldiga antalet aktier. För att visa att Oscar Properties har en framtid som bolag skulle det vara lämpligt att Oscar Engelbert själv visar hur han ska bidra till återkapitaliseringen av

Dagensanalys.se - 08 okt 16 kl. 12:46

Favoritplatsen för alla digitala marknadsförare – 40818 besökare läste 226619 artiklar i september

Digital marknadsföring är den hetaste trenden just nu, hälften av alla medieinvesteringar kommer att vara digitala 2017. Dmexco världens största digitala mässa i Köln hade 50700 besökare under 14-15 september, allt fler marknadsförare leder av digital ångest då det har svårt att hänga med i den snabba utvecklingen. Allt fler besöker oss på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 01 mar 16 kl. 11:31

Nästa steg i digital marknadsföring är här – dags för neuromarknadsföring!

Jobbar du med digital marknadsföring består ditt jobb sannolikt till stor del av att försöka klura ut hur en annons ska utformas, var den ska placeras och hur länge den ska exponeras för att få maximal respons från de potentiella kunderna. Nu är nästa steg i att förstå dina kunder här. Det är dags att seriöst börja titta på neuromarknadsföring.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.