Realtid > Ekonomi

Thursday, 29 October, 21:30

Realtid - 15 okt 20 kl. 06:47

Ändrade regler om koncernredovisningFinansinspektionen har beslutat att ändra reglerna om koncernredovisning för onoterade försäkringsföretag, tjänstepensionsföretag och finansiella holdingföretag..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ändrade, reglerom , koncernredovisning
Regeringen - 03 jun 13 kl. 09:27

Förslag om ändringar i kommunallagen och ändrade regler för kommunalt partistöd

Regeringen föreslår förändringar av reglerna för det kommunala partistödet i en remiss som lämnas till lagrådet i dag. De gällande reglerna för partistödet ger utrymme för olika tolkningar och därmed finns det behov att förtydliga dessa regler. Det finns också behov av en ökad öppenhet så att systemet med partistöd har fortsatt legitimitet.

Regeringen - 21 mar 16 kl. 09:53

Remiss av promemorian Ändrade regler om beskattningsinträde vid fusion och fission

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian Ändrade regler om beskattningsinträde vid fusion och fission..

Regeringen - 25 aug 16 kl. 15:35

Remiss av promemorian Ändrade regler för uppskov med kapitalvinst vid avyttring av privatbostad

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian Ändrade regler för uppskov med kapitalvinst vid avyttring av privatbostad.

Regeringen - 03 apr 17 kl. 14:04

Remiss Ds 2017:11 Ändrade regler om retroaktivitet avseende efterlevandestöd

Här kan du ta del av till vilka instanser regeringen har remitterat Ändrade regler om retroaktivitet avseende efterlevandestöd..

Regeringen - 07 jul 17 kl. 11:29

Remiss av promemorian Ändrade regler för Första‒Fjärde AP-fonderna

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian Ändrade regler för Första‒Fjärde AP-fonderna..

Realtid - 19 maj 20 kl. 07:46

Ändrade regler för permittering kan skapa likviditetsbrist hos företagen

Ändrade regler för permitteringar, sjunkande bopriser och tuffare krav för kinesiska företag som vill noteras på Nasdaq. Här hittar du morgonens nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 13 kl. 21:55

Oförändrade regler i America's Cup

Den svenska båten Artemis kan fortfarande delta i utmanarseglingarna till America's Cup, havskappseglingens äldsta och mest prestigefyllda tävling. Detta efter torsdagens beslut angående nya säkerhetsregler i tävlingarna. De förblir oförändrade.

Kristianstadsbladet - 11 jul 13 kl. 21:53

Oförändrade regler i America's Cup


Den svenska båten Artemis kan fortfarande delta i utmanarseglingarna till America's Cup, havskappseglingens äldsta och mest prestigefyllda tävling. Detta efter torsdagens beslut angående nya säkerhetsregler i tävlingarna.De förblir oförändrade.

Trelleborgs Allehanda - 11 jul 13 kl. 21:53

Oförändrade regler i America's Cup


Den svenska båten Artemis kan fortfarande delta i utmanarseglingarna till America's Cup, havskappseglingens äldsta och mest prestigefyllda tävling. Detta efter torsdagens beslut angående nya säkerhetsregler i tävlingarna.De förblir oförändrade.

SmålandsPosten - 16 okt 13 kl. 06:21

Besvikelse över ändrade regler

Distansstudenter vid universitetet är besvikna på ändrade praktikregler. Distansstudenter som läser en utbildning som ger ämneslärarexamen, är besvikna över att reglerna för deras verksamhetsförlagda utbildning, VFU, förändrats. Studenterna menar att de fått information om att VFU:n kunde göras på hemorterna vilket var avgörande då de sökte utbildningen.

Hela Gotland - 04 jul 12 kl. 04:00

Ändrade regler för lokala spritproducenter

I går gick systembolaget ut med nya regler.- Vi vill underlätta för både lokala producenter och våra kunder, säger Lennart Agén presschef Systembolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.