Realtid > Ekonomi

Sunday, 25 October, 14:43

Realtid - 15 okt 20 kl. 06:40

Fondbolagens Förening uppmanar Pensionsmyndigheten skrota Premiepensionens upphandlade fondtorgFondbolagens Förening ställer sig starkt frågande till Pensionsmyndighetens slutsatser angående premiepensionens reform och anser att nästa steg i reformen med ett upphandlat fondtorg bör skrotas. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Förening, Pensionsmyndigheten, Premiepensionens, Pensionsmyndighetens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fondbolagens, Förening, uppmanar, Pensionsmyndigheten, skrota, Premiepensionens, upphandlade, fondtorg
PrivataAffärer - 23 okt 19 kl. 06:37

Fondbolagens förening: Svenskarna vill ha mer hjälp med PPM-val

Det framgår av ett pressmeddelande från branschorganisationen Fondbolagens förening. På uppdrag av Fondbolagens förening har TNS Sifo Prospera frågat 1.171 svenskar om deras syn på premiepensionen, och om de skulle vilja få mer information om premiepensionen och om hur man väljer fonder i premiepensionssystemet, samt om de känner till vilka hjälpmedel Pensionsmyndigheten har i dag för att söka och jämföra fonder.

E24 - 29 maj 15 kl. 10:33

Han blir ny vd på Fondbolagens förening

Fredrik Nordström blir ny vd på Fondbolagens förening. Det kan SvD Näringsliv avslöja. Fondbolagens förening kommer nu på förmiddagen lägga ut ett pressmeddelande om nyheten..

PrivataAffärer - 13 jan 20 kl. 14:20

Fondbolagens förening: Ingen anledning lyfta fram indexfonder

”Samtidigt föreslås nya regler som gynnar indexfonder, utan att det finns några tydliga fördelar för pensionsspararna”, påpekar de. Det var i november som förslaget i utredningen ”Ett bättre premiepensionssystem” presenterades och där föreslogs nya regler för ett upphandlat fondtorg. ”Förslaget innebär att det blir mer komplicerat för spararna att göra egna fondval, och att de sparare som ändå vill göra egna val i första hand kommer att styras mot indexfonder i ett nytt steg som införs genom ett så kallat kategorival.

SvD - 30 maj 14 kl. 10:12

På jakt efter ny vd till Fondbolagens förening

Eva Gottfridsdotter-Nilsson, nyligen omvald ordförande i Fondbolagens Förening, leder jakten på en efterträdare till vd:n Pia Nilsson, som pensioneras nästa år..

Realtid - 16 dec 14 kl. 09:26

Fondbolagens förening på jakt efter ny vd

Pia Nilsson, vd för Fondbolagens förening, går i pension..

DI - 17 apr 15 kl. 11:31

Fondbolagens förening kritiska till FI:s amorteringskrav

Fondbolagens förening är kritiska till Finansinspektionens förslag till amorteringskrav. "Tvångsamortering slår mot fel grupper och motverkar sitt syfte", skriver branschorganisationen i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 29 maj 15 kl. 10:31

AMF-veteran blir ny vd för Fondbolagens förening

Fredrik Nordström blir ny vd på Fondbolagens förening och efterträder därmed Pia Nilsson som går i pension, skriver SvD Näringsliv..

UNT - 29 maj 15 kl. 10:35

Ny vd för Fondbolagens förening

Fredrik Nordström blir ny vd för Fondbolagens förening..

Sydsvenskan - 29 maj 15 kl. 10:36

Ny vd för Fondbolagens förening

Fredrik Nordström blir ny vd för Fondbolagens förening. Han har en lång bakgrund inom kapitalförvaltning, bland annat som vd för AMF fonder. Han har också varit departementssekreterare i finansdepartementet, enligt ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 29 maj 15 kl. 10:36

Ny vd för Fondbolagens förening

Fredrik Nordström blir ny vd för Fondbolagens förening. Han har en lång bakgrund inom kapitalförvaltning, bland annat som vd för AMF fonder. Han har också varit departementssekreterare i finansdepartementet, enligt ett pressmeddelande.

DN - 29 maj 15 kl. 10:47

Ny vd för Fondbolagens förening

Fredrik Nordström blir ny vd för Fondbolagens förening..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.