Realtid > Ekonomi

Saturday, 24 October, 10:46

Realtid - 15 okt 20 kl. 06:38

En ”blue sweep” i det amerikanska valet möjliggör ett starkt avslut på börsåretDen drastiska förändringen i väljaropinionen under de två senaste veckorna har möjliggjort för marknaderna att börja prisa in den konjunkturella återhämtningen som förväntas ske under nästa år snabbare. Det skriver Erik Lundkvist, kapitalförvaltningschef på Coeli..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
 Erik Lundkvist, Coeli

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En blue, sweepi det amerikanska , valet, möjliggörett , starkt avslut på börsåret
DI - 27 jul 17 kl. 16:21

PEN Concept tecknar avtal med Deep Blue Technology

Butiksinredningsbolaget PEN Concept har enligt ett pressmeddelande tecknat avtal med Deep Blue Technology kring distribution och installation av konceptet "TakeGo" som möjliggör bemanningsfria butiker. Avtalet gäller Sverige, Finland, Danmark, Norge, Polen, Tyskland, Storbritannien och USA..

Politologerna - 19 jul 19 kl. 08:00

Spridningen av ”alternativa nyheter” i sociala medier runt valet 2018

Det här är ett gästinlägg av Linn Sandberg, doktorand vid Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo. *** Det svenska riksdagsvalet 2018 väckte stort internationellt intresse och i synnerhet uppmärksammades desinformation och automatiserade konton som spred politiska budskap på sociala medier. Dessa konton attackerade liberala partier och etablerad media samt utryckte stöd för Sverigedemokraterna och Alternativ för Sverige.

Cornucopia - 16 mar 18 kl. 10:23

Gästinlägg: Rysslands svåra kval i valet vid vägskälet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat av läsaren Den intelligente gopnikin.

På Söndag, den 18:e Mars är det "val" i Ryssland. Det väntas bli ett "val" därför att det är få – om någon - som förväntar sig ett ärligt val utan massivt fusk och riggning.

SVT Debatt - 15 jan 14 kl. 11:56

Valet i höst avgör kampen mot organiserad brottslighet

ORGANISERAD BROTTSLIGHET Om ett år bildas den nya, övergripande, Polismyndigheten – en av många satsningar från oss i alliansregeringen för att minska den organiserade brottsligheten. Men får vi ett regeringsskifte i höst fallerar den satsningen. Splittringen i oppositionen i den här frågan är både tydlig och djup, skriver Krister Hammarbergh (M).

Cornucopia - 22 okt 13 kl. 06:43

Gästinlägg: En stor koalition för SocialisM

Nedanstående är ett gästinlägg från läsaren Nasenman.

Jag inspirerades av Cornucopias blogginlägg "Vilket parti kniper statsministerposten efter valet 2014?" och "Gästinlägg: #Stridshingsten Reinfeldt kan sova gott inför valet 2014".

Dagensanalys.se - 22 apr 16 kl. 14:58

Red Hat lanserar Cloud Suite

Red Hat lanserar Red Hat Cloud Suite och Red Hat OpenStack Platform 8 för den explosiva tillväxten av hybrida molnmiljöer. Red Hat världens ledande leverantör av open source-baserade lösningar har idag lanserat Red Hat Cloud Suite och Red Hat OpenStack Platform 8. Denna lansering innebär att Red Hat nu kan erbjuda en komplett och integrerad stack för hybridmolnet i form av Red Hat Cloud Suite, som för första gången möjliggör en produktionsfärdig, öppen och lättanvänd miljö för att bygga, driva och utveckla tjänster i molnet.

Skånskan - 23 aug 18 kl. 14:00

”M+SD har ändrat alliansens spelplan”

STAFFANSTORP
Moderaternas markering att de i Staffanstorp kan tänka sig ett samarbete med Sverigedemokraterna har ändrat den politiska spelplanen för den tidigare alliansen. Det konstaterar Liberalernras Björn Magnusson och Centerpartiets Yvonne Nilsson i ett gemensamt uttalande.
– Konsekvensen blir en ny allians, Treklövern, säger de och utesluter inte heller blocköverskridande lösningar efter valet.

Barometern - 15 aug 14 kl. 06:24

Restallians med chans

Det var inte direkt med någon?pompa och ståt som Kalmaralliansen i går gjorde sitt första gemensamma utspel inför valet ute på Varvsholmen. Det var inte direkt med någon?

Cornucopia - 25 maj 19 kl. 12:41

Österrikes kompromat-mysterium - vem fällde regeringen och varför?

Som få har missat har Österrikes regering fallit efter att den ryske diktatorns Putins samarbetsparti FPÖ:s partiledare exponerats i mycket graverande kompromat. Frågan är vem som låg bakom detta kompromat, och varför detta exponerades så nära EU-valet. Jag har en hypotes.

Politologerna - 23 okt 13 kl. 08:00

Kampen om opinionen under den långa valrörelsen avgörande

Det här är ett gästinlägg av Jesper Strömbäck, professor i politisk kommunikation och journalistik, Mittuniversitetet.
*** Om mindre ett år är det dags för nästa riksdagsval. Då kommer vinnare och förlorare i kampen om opinionen åter att koras.

Barometern - 15 aug 14 kl. 06:24

Restallians med chans

Det var inte direkt med någon?pompa och ståt som Kalmaralliansen i går gjorde sitt första gemensamma utspel inför valet ute på Varvsholmen. Stundom drunk-nade orden från Moderaternas förstanamn, Christina Fosnes, i bullret från passerande lastbilar och byggnads­arbeten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.