Realtid > Ekonomi

Thursday, 22 October, 10:55

Realtid - 14 okt 20 kl. 16:07

Oscar Properties dotterbolag emitterar obligationer om 710 MkrOscar Properties dotterbolag Goldcup (under pågående namnändring till Valerum) emitterar säkerställda företagsobligationer om 710 miljoner kronor på den nordiska marknaden..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Properties, Mkr, Goldcup, Valerum

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oscar, Properties, dotterbolag, emitterar, obligationerom , 710, Mkr
DI - 02 maj 19 kl. 11:36

Oscar Properties dotterbolag gör nedskrivning på kvarts miljard

Den krisande bostadsutvecklaren Oscar Properties dotterbolag Uppfinnaren 1 tvingas göra en nedskrivning av en reservfordran om 260 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 02 maj 19 kl. 12:30

Oscar Properties dotterbolag tar nedskrivning på 260 miljoner

Bostadsutvecklaren Oscar Properties dotterbolag Uppfinnaren 1 gör en nedskrivning av en reversfordran om 260 miljoner kronor..

DI - 30 jun 20 kl. 13:21

Oscar Properties dotterbolag begärs i konkurs - har inte betalat hyran

Ett dotterbolag till bostadsutvecklaren Oscar Properties begärs i konkurs på grund av obetalda hyror..

PrivataAffärer - 30 jun 20 kl. 13:18

Oscar Properties dotterbolag begärs i konkurs

Ärendet gäller bolagets showroom för gasklockeprojektet i Stockholm. Lokalen hyrdes av Heba Fastighets AB. Det rapporterar Expressen.

Realtid - 30 jun 20 kl. 14:37

Oscar Properties i hyresbråk

Oscar Properties dotterbolag Oscar Properties Förvaltning AB har varit sen med en faktura. Det har lett till en konkursansökan till Stockholms tingsrätt..

Realtid - 02 maj 19 kl. 13:36

Oscar Properties gör nedskrivning på kvarts miljard

Oscar Properties dotterbolag Uppfinnaren 1 AB gör en nedskrivning på en reversfordran med 260 miljoner kronor. Bolagets revisor varnar samtidigt för risken att verksamheten måste läggas ner om inte nytt kapital tillförs..

DI - 12 jul 19 kl. 14:42

Oscar Properties får godkännande att sälja byggnader

Bostadsutvecklaren Oscar Properties dotterbolag Nackahusen har fått godkänt till försäljning av vissa kommersiella byggnader från sina obligationsinnehavare..

PrivataAffärer - 26 jul 19 kl. 14:50

Bornold: Helixaffären räddar projektet men inte Oscar Properties

”Byggnationen av Helix har gått sakta, denna affär räddar projektet”, säger han, angående affären som delgavs på torsdagen. Halva projektet säljs för 100 miljoner kronor till ett samriskbolag bestående av Fast Partner och Slättö. Sparekonomen tycker att rapporter från andra bostadsutvecklare som redan släppt halvårssiffror pekar mot att bostadsmarknaden bottnat och att en viss ljusning kan skönjas.

Cornucopia - 12 mar 17 kl. 09:34

Oscar Properties - given blankningskandidat när bostadsbubblan kraschar

Bland de företag som är absolut mest känsliga för bostadsbubblan, ner på konkursnivå, hittas Oscar Properties (OMX:OP). Det är en given kandidat för blankning när väl bubblan smäller.
Veckochart Oscar Properties.

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

Dagens PS - 03 maj 19 kl. 08:30

Experten varnar för Oscar Properties

Konkurshotade byggbolaget Oscar Properties kan snart gå under, varnar Joakim Bornold, sparekonom på Söderberg & Partners. Kommentarerna publicerades i en artikel i Svenska Dagbladet. Bolagets aktieägare och de som investerat i obligationer står vid ett vägskäl i och med det lånförslag om en förlängning på tre år som ligger på bordet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.