Resume > Ekonomi

Saturday, 24 October, 13:34

Resume - 14 okt 20 kl. 14:36

Så försvarar fast fashion-kedjorna sina ”hållbara” kollektionerTransparens, återvinning och beteendeförändring hos kunden – det är några av modekedjornas argument för hur de kommunicerar kring sina ”hållbara” kollektioner. Vi har dessutom bett dem gradera hur hållbara deras verksamhet är. Men när vi försöker nå dem för telefonintervjuer är det bara Lindex som ställer upp..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Lindex

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , försvarar, fast, fashion-kedjornasina , hållbara, kollektioner
Expressen - 03 jan 12 kl. 02:16

Rönnberg håller fast vid succédragen

CALGARY. Han blev bänkad i bragdmatchen mot Ryssland. Mot Finland väljer Roger Rönnberg att hålla kvar vid sina förändringar - och peta John Klingberg i Sveriges första powerplay.

E24 - 20 sep 12 kl. 20:23

Därför tar kedjorna kol på varandra

Forskare: Branschen fast i kortsiktig lösning..

SvD - 20 sep 12 kl. 20:23

Därför tar kedjorna död på varandra

Forskare: Branschen fast i kortsiktig lösning..

Sydsvenskan - 19 feb 15 kl. 23:06

Fast med sina skitiga mackar

Ägare till fristående icke kedjeanslutna bensinstationer har ett dilemma. Vill de sälja macken måste marken saneras först och det kostar i snitt en halv miljon kronor, enligt Svensk Bensinhandel.Var tredje mack av landets cirka 3 500 uppskattas ha förorenad mark, skriver Dagens Industri.

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 15 kl. 23:06

Fast med sina skitiga mackar

Ägare till fristående icke kedjeanslutna bensinstationer har ett dilemma. Vill de sälja macken måste marken saneras först och det kostar i snitt en halv miljon kronor, enligt Svensk Bensinhandel.Var tredje mack av landets cirka 3 500 uppskattas ha förorenad mark, skriver Dagens Industri.

Cornucopia - 27 mar 17 kl. 10:20

Elbilsladdning - vilka är kedjorna och vad kostar det?

Med elbilar på framväxt uppstår nya leverantörer av tjänster, specifikt kedjor för elbilsladdning. Speciellt gäller detta sk snabbladdning som kan behövas vid de ovanligare längre resorna. Men vilka är aktörerna och vad kostar detta?

Supermiljöbloggen - 14 maj 14 kl. 10:00

Caroline von Post, Stormie Poodle: Detoxa garderoben

Jag minns första gången jag såg butikspersonal i en av de stora kedjorna packa upp nyanlända kläder med bomullsvantar på. Detta var i mitten av 90-talet. Då trodde jag att det berodde på att kläderna inte skulle bli nedsmutsade men det handlade förstås om hälsorisker för personalen.

YLE - 19 jan 15 kl. 05:41

"Sänkta matpriser tyder på sämre köpkraft"

Att matbutikerna sänker priserna är ett tecken på att konsumenternas köpkraft har försämrats. S-gruppen meddelade i går att priserna på hundratals varor sänks. Det här är en direkt reaktion på konsumenternas köpbeteende, säger Konsumentforskningscentralens forskningschef Mika Pantzar till Yle Uutiset.

YLE - 19 jan 15 kl. 11:00

Också Lidl kastar sig in i priskriget

Priskriget mellan matbutikerna trappas upp ytterligare. Nu meddelar Lidl att också de går med. Orsaken är att de finländska konsumenterna blivit allt mera prismedvetna på grund av det svåra ekonomiska läget.

Kristianstadsbladet - 09 mar 11 kl. 15:38

Bergendahls startar ny butikskedja

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Satsar på ett helt nytt koncept vid årsskiftet.
Företaget, som bland annat äger Eko, City Gross och Matöppet, satsar på ett helt nytt koncept i vilket den enskilde entreprenören ska äga sin butik gemensamt med Bergendahls. Nu räknar man med att det nya konceptet kommer att tas emot med öppna armar.

Expressen - 16 sep 19 kl. 15:00

Så bejakar du modeintresset – och agerar klimatsmart

Hon älskade kläder och mode och valde en tid att blunda för hur svåra villkor många inom textilindustrin lever under och vilket klimatavtryck klädinköpen ger.– Men för sex år sedan gav jag som nyårslöfte att köra med ”slow fashion” och inte bara slentrianköpa billiga tröjor från de stora kedjorna, säger Klimatklubbens Johanna Nilsson, 32, aktuell med boken ”Gör skillnad!”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.