Resume > Ekonomi

Friday, 23 October, 12:36

Resume - 14 okt 20 kl. 13:37

Techposition blir Red Hats pr-byrå i NordenBolaget som säljer den globala it-jätten Red Hat har valt Techposition för att bli mer synliga på den nordiska marknaden..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Red Hats, Norden, Red Hat, Techposition

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Techpositionblir , Red, Hats, pr-byråi , Norden
Resume - 08 aug 13 kl. 14:57

Stenström/Red Cell ? från vaggan till graven

Stenström drog igång sin verksamhet i slutet på 1980-talet. Den WPP-ägda byrån avvecklas nu till stora delar. Något beslut har ännu inte fattats om det fåtal personer som finns kvar på byrån eller vad man ska göra med varumärket, men en möjlig väg är att den blir en del av Ingo..

Resume - 03 sep 15 kl. 10:28

Från Red Bull till Assefa

Lili Assefa gör en strategisk rekrytering i Peter Svensson från Red Bull. Han bli partner och projektledare på byrån. .

YLE - 20 nov 16 kl. 09:52

Sista flyttlasset går från Ekåsens sjukhus - psykvården ger plats för byråkraterna

De sista psykiatriska avdelningarna flyttar nu ut från Ekåsens huvudbyggnad i Ekenäs. Det betyder att en era inom psykvården definitivt är över. I och med flytten finns det ingen sluten vård kvar i Raseborg.

Dagens Media - 25 sep 14 kl. 14:12

Scream och Red startar nätverk

Vill knyta upp byråer även i Danmark och Finland..

Skånskan - 31 jul 16 kl. 01:00

EU:s lä­ke­me­dels­byrå kan flyttas till Lund

I London finns EU:s lä­ke­me­dels­myn­dig­het EMA. Den pla­cerades där för att den brit­tiska lä­ke­me­dels­in­du­strin är väl­ut­veck­lad men fram­för allt där­för att Stor­bri­tan­ni­en ”stod i tur” att få en EU-myn­dig­het. Så­dana för­delas ju all­tid mel­lan med­lems­länderna i nå­gon form av rätt­vise­or­dning (och som re­sul­tat av för­handlings­styrka).

Resume - 21 aug 13 kl. 11:13

ÅkestamHolst tar över "Bregott-fabriken"

Resumé har tidigare berättat att Stenström/Red Cell avvecklas. Byrån har haft Bregott sedan slutet av 1980-talet och har gjort sig allra mest känd för sin reklam om Bregottfabriken. Nu tar ÅkestamHolst över uppdraget..

Nyan - 05 aug 15 kl. 09:36

Berner: Regeringen rör bara passagerarstödet om den måste

Ålandsminister Anne Berner vill inte skära ner i passagerarstöden till sjöfarten men gärna i byråkratin för nystartade företag. Möte med landskapsregeringen, lunch med rederinäringen, företagsbesök på Carus PBS och spelbolaget Paf och avslutningsvis en middag med nordiskt tema. Så såg Anne Berners (C) första ministerbesök på Åland ut.

Dagensanalys.se - 27 feb 17 kl. 18:28

McCann och Åkestam Holst har flest nomineringar i Planning Awards

McCann och Åkestam Holst fick tre nomineringar var när Planning Awards jury bedömde det rekordstora deltagarfältet. – Bedömning av kvaliteten, baserad på kompetens och erfarenhet, är ledstjärnan för Planning Awards då det inte finns något absolut facit för utforskande och analys, hur väl en lösning speglar insikten och möter utmaningen, säger Annika Rehn Frobell, juryns ordförande och Planning Director på MullenLowe Brindfors Kriterierna för att bedöma vad som är kvalitet i planning är framtagna i samarbete med Handels-högskolan i Stockholm. Den akademiska kopplingen är naturlig eftersom fler än hälften av alla som arbetar som planners har studerat på Handelshögskolan.

Dagensanalys.se - 08 feb 19 kl. 14:54

Gammal mjölk – årets bästa PR 2019

Vinnarna av Stora PR-priset 2019 är Edelman Deportivo och Coop för sitt kreativa sätt att belysa matsvinnet med kampanjen ”Old Milk”. Silvret gick till IQ som lyckats minska promillehalten på arenorna och bronset fick Kingstreet PR och SJ för förmågan att lyfta fram ett lustfyllt och miljövänligt resande. Stora PR-Priset delades ut vid en välbesökt galamiddag i går kväll, den 7 februari.

BT - 06 nov 12 kl. 17:33

Som en gotisk psykologisk labyrint

Blodet klibbar. Fastnar. Luktar.

Kristianstadsbladet - 06 dec 12 kl. 07:00

Lyckad bok, platt utställning

Foto: Bosse Nilsson
Wanås firar sina 25 år som konstplats med ny bok och utställning. I det första fallet handlar det om ett praktverk, i det andra fallet en besvikelse. Det anser konstskribent Carolina Söderholm, som både läst jubileumsboken och sett utställningen på Skissernas museum i Lund.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.