PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 28 October, 11:22

PrivataAffärer - 14 okt 20 kl. 13:11

De oväntade tecknen på nästa tjurmarknadOm du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här.
Vår research visar att tjurmarknader vanligtvis tar vid när ekonomiska data är riktigt dåliga. Vår historiska analys visar att de negativa nyheterna och den utbredda pessimismen som vi ser i dag ofta är tecken på en tidig tjurmarknad – en av anledningarna till att vi ser ljust på aktiemarknadens närmaste framtid. Hur fungerar aktiemarknaden?
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Fisher Investments Nordens, Fisher Investments Norden, BNP, MSCI World, US Bureau, Labor Statistics, EU, Storbritannien, USA, Economic Index, Economic Index Global Aggregate, Investments Norden Detta, Privata Affärer, Investments Norden, Sverige, Fisher Investments Luxembourg, Investments Luxembourg, Luxemburg, Commission, Surveillance, Secteur Financier, CSSF, K2 Building, Albert Borschette, Floor, Bureau, Economic Research, Centre, Economic Policy Research, National Bureau

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De oväntade, tecknenpå nästa , tjurmarknad
PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 10:00

Pictet: Ny tjurmarknad efter en ”grym” oktober

Det skriver den internationella schweiziska banken Pictet Asset Management i sin barometer för oktober, författad av chefsstrategen Luca Paolini. Han anser att börsuppgångarna under det senaste decenniet var för höga. ”Men korrektionen i oktober blev också för skarp”, skriver han i Barometern.

DI - 02 jul 19 kl. 14:37

Tyska börsen in i tjurmarknad med minskad handelsoro

Frankfurtbörsens DAX-index nådde den här veckan nivåer som kännetecknar en tjurmarknad (bull market) i spåren av nytt hopp om ett handelsavtal mellan USA och Kina. .

PrivataAffärer - 05 maj 20 kl. 13:37

Vad pessimism säger om nästa tjurmarknad

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. Det här illustrerar en av de största utmaningarna med att investera: Ingen kan exakt säga när en björnmarknad tar slut.

Trelleborgs Allehanda - 15 jul 12 kl. 19:00

De vill hjälpa andra se tecknen

Foto: Tom Wall
Lena och Lennart Johansson förlorade sin dotter Frida i en överdos. De vill att andra föräldrar ska lära sig se tecken på om deras barn är på väg in i ett missbruk och har därför skänkt 30?000 kronor som ska användas till föreläsningar på Trelleborgs skolor.

Sydsvenskan - 23 jan 11 kl. 06:30

Svensk plan att se tecknen tidigt

Sverige jobbar på en plan att fånga upp våldsbejakande extremism tidigt. Danmarks modell är en av förebilderna. Det viktigaste är att lära dem som jobbar nära unga att se tecknen, menar arbetsgruppen bakom projektet.

DN - 06 jul 16 kl. 06:00

Det här är första tecknen på borrelia


Sommar är inte bara lika med sol och bad, det är även då de blodsugande fästingarna biter flest svenskar. Har du otur kan bettet sluta i sjukdomen borrelia. Här är tecknen på om du har smittats..

Expressen - 20 mar 17 kl. 16:15

Mystiska tecknen i isen förbryllar på Island

Vad eller vem ligger bakom de mystiska tecknen på den frusna sjön på lsland? Naturvårdare på plats säger sig aldrig ha sett något liknande..

DI - 12 aug 19 kl. 21:26

Ekonomen varnar för överoptimism: ”Tecknen blir allt fler”

Rekordfå hushåll oroar sig för att tappa jobbet. Det smittar av sig på bostadsmarknaden där priserna stiger och en majoritet räknar med fortsatta prisökningar. Men privatekonomen Jens Magnusson varnar för en alltför ljus bild av framtiden.

Expressen - 20 aug 19 kl. 15:01

Här är de dolda tecknen på en tyst hjärtinfarkt

De tysta hjärtinfarkterna är lika lömska som de låter – symtomen är vaga och kan vara svåra att tolka. Jan Nilsson, överläkare och professor i kardiovaskulär forskning, berättar hur du ändå kan känna igen de dolda tecknen för att upptäcka faran. – Symtomen kan vara så svaga och diffusa så att man själv inte misstänker hjärtinfarkt, säger han.

Supermiljöbloggen - 15 mar 20 kl. 19:12

FN: Klimatkrisen fysiska tecknen allt tydligare

LEDARE:: Klimatförändringar ökar på land, havet och atmosfären och de fysiska tecknen på klimatkrisen blir allt tydligare. Budskapen var tydliga när WMO presenterade sin årliga klimatrapport i FN-skrapan i New York..

Supermiljöbloggen - 15 mar 20 kl. 19:12

FN: Klimatkrisen fysiska tecknen allt tydligare

LEDARE:: Klimatförändringar ökar på land, havet och atmosfären och de fysiska tecknen på klimatkrisen blir allt tydligare. Budskapen var tydliga när WMO presenterade sin årliga klimatrapport i FN-skrapan i New York..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.